Categorie: "Geert Wilders Monologen (ghostwriters edition)"

Kandidaat van PVV-lijst geschrapt vanwege brogten

arjan_brogtOndernemer Arjan Brogt is van de kandidatenlijst van de PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen gehaald. Het is de derde keer dat er een kandidaat van de lijst is gehaald.

Afgelopen zaterdag haakte de nummer vijf, Gidi Markuszower af. Eerder al trok de nummer negen, Mellony van Hemert, zich terug.

De 27-jarige Brogt heeft een negatieve carriere opgebouwd. Zo zat hij in het collegejaar 2003-2004 in de Centrale Studentenraad (CSR) van de Universiteit van Amsterdam. Hij incasseerde elke maand een bestuursbeurs van 500 euro, declareerde er lekker op los, maar voerde niets uit.

Brogten was in studentenraadkringen een veel gebruikt werkwoord: het betekende zakken vullen zonder dat er iets tegenover stond.

Wilders wil niets kwijt over het afvoeren van Brogt. Ik ben benieuwd of ik nog een reactie krijg op mijn verzoek voor een interview.

Elke raadsvergadering met Wilders kost 10.000 euro

geertwildersElke keer dat Geert Wilders namens de PVV een vergadering van de Haagse gemeenteraad bezoekt, ook al is het maar een kwartier, kost dat de gemeente Den Haag tussen de 10.000 en 15.000 euro.

De gemeenteraad vergadert eens in de drie weken. Dus reken maar uit.

Ik neem aan dat Wilders de kosten terugbetaalt. Dat is niet te veel gevraagd voor iemand met  twee goedbetaalde banen en een aantal geheime fondsen achter de hand.

Pistolen Paultje Markuszower stapt uit de PVV

gidi_markuszowerGidi Markuszower, de nummer vijf van de kandidatenlijst van de PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen, trekt zich terug. Hij is niet langer beschikbaar voor een plek in de Kamer.

Markuszower is de tweede kandidaat die zich terugtrekt van de lijst. Tien dagen geleden maakte de nummer 9 van de lijst, Mellony van Hemert, zich uit de voeten.

Volgens Markuszower kan hij de openbaarheid niet aan, wat ik me kan voorstellen met zo’n gewelddadige achtergrond.

Citaat van PVV-kandidaat nummer 5: ‘De afgelopen twee weken heb ik mogen ervaren wat het betekent om continu onder een negatief vergrootglas te liggen. Ik voel mij in een dergelijke positie niet senang en wens niet op die manier de komende vier jaar door het leven te gaan.’

Markuszower kwam onmiddellijk nadat bekend was dat hij op de lijst van de PVV stond in opspraak .

Wilders en Balkenende schaden Nederland

balkenende_luchtballonEen kandidaat-kamerlid die is aangehouden voor verboden wapenbezit (Gidi Markuszower), een psychologe die geen psychologe blijkt te zijn (Mellony van Hemert), de Nederlands recordhouder hordenlopen, die recordhouder blijkt te zijn in de leeftijdsgroep van 35 tot 39 jaar (James Sharpe) en een ondernemer die veroordeeld is voor oplichtingspraktijken (Arjan Brogt).

Geert Wilders heeft een stel fantastische kandidaten geselecteerd!

Dat smaakt naar meer. Dat wordt genieten, mochten er inderdaad een aantal van deze figuren in de Tweede Kamer terecht komen. De tijden van de LPF van Matje Herben en consorten herleven. Dat wordt smullen.

Maar zonder dollen: je moet er toch niet aan denken dat dit soort lieden in de Tweede Kamer komt? Laat staan dat ze in de regering komen onder brokkenpremier Balkenende. Die is namelijk wel op de PVV gesteld, zeker als hij daardoor nog een tijdje premier kan blijven. En ook de CDA-bobo’s hebben Balkenende nodig om aan de macht te blijven. Macht corrumpeert.

Nu holt de reputatie van Nederland al hard achteruit, maar met CDA en PVV aan de macht gaan we terug naar de Middeleeuwen. Hoogste tijd om pek en veren te bestellen.

Wilders zaait haat in hulporganisatie Humanitas

humanitas

Wilders is er opnieuw in geslaagd haat te zaaien in de Nederlandse samenleving. Dit keer heeft de rechtsextremist de problemen van René Eekhuis, raadslid voor zijn PVV in Almere, in het districtsbestuur Noordwest van Humanitas, opgeblazen tot een politieke kwestie.

Wat is het geval:
Vijf  districtsbestuursleden hebben aangegeven niet langer te willen samenwerken met Eekhuis. Zij vinden dat de waarden die Humanitas aanhangt niet te verenigen zijn met de standpunten die door de PVV zijn ingenomen in het kader van de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het gaat onder andere over het verbod op het dragen van hoofddoekjes dat de PVV wil invoeren.

In plaats van Eekhuis de kwestie binnen Humanitas te laten uitvechten, zoekt Wilders onmiddellijk de publiciteit. Niet zo vreemd, want hij heeft zich de afgelopen weken overschreeuwt en scoort met de week slechter in de peilingen.

Ik heb de missie van Humanitas er even bijgepakt:  Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Deze humanistische uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens op de gebieden van welzijn, wonen en zorg.

Ik kan met de beste wil van de wereld niet zeggen dat dit strookt met de haaizaaiende en discriminerende visie van Wilders’ PVV.

Er wacht directeur Lodewijk de Waal van de vereniging Humanitas dan ook een mooie taak: pak die man bij kop en kont, gooi hem buiten en ga verder met jullie geweldige werk!

Ik bied me trouwens als vrijwilliger aan om jullie website eens onder handen te nemen. Die is in alle opzichten niet meer zo van deze tijd en kan wel een opknapbeurt gebruiken.

(Nee, dit heeft niets te maken met rijksoverheid.nl -:)

Wilders knoeit met immigratie-cijfers

geertwildersStelt Wilders: immigratie kost Nederland zeker 6 miljard euro.

Waar haalt de PVV-leider deze cijfers vandaan?

Onderzoeksbureau Nyfer ontkent ten stelligste dat de cijfers van hen afkomstig zijn.

Het is broddelwerk van de rechtsextremist Wilders himself.

Daar win je de verkiezingen niet mee.  Het lijkt er op dat Wilders niet eens de verkiezingen haalt.

Verkiezingsprogramma van Geert Wilders’ PVV

stemmenVraag: Is het voor Nederland van belang wat er in het verkiezingsprogramma van de PVV van Geert Wilders staat?

Antwoord: Nee, Wilders is passé. Zowel in de politieke scene als in de racistische Welt zijn z’n denkbeelden unheimisch saaaaaiii & altmodisch.

Maar beroepsmatig – je bent shrink of je bent het niet – ben ik erg benieuwd hoe Wilders zijn eigen toekomst ziet:

  • Volgt hij Ayaan Hirsi Ali richting een Amerikaanse conservatieve denktank;
  • Kiest hij voor een carriere in de VS of Israel bij een van de organisaties die zijn partij financieren (Money,money,money);
  • Staat hij aan de basis van de Europese Ku Klux Klan (Ku Kwil Kluts);
  • Of kiest hij voor z’n passie?

Only God and Allah know.

(To be continued)

Hoofddoekje voor Geert Wilders

hoofddoekje_geertwildersWat is dat voor een gezeur van de PVV. Eerst roepen de plaatselijke PVV-voormannen dat het hoofddoekjesverbod een breekpunt is bij de onderhandelingen voor een nieuw college van burgemeester en wethouders in Almere en Den Haag.

Tot het orakel van Venlo zelf weer eens ten tonele verschijnt met de mededeling dat er met de PVV nog best valt te praten over het hoofddoekjesverbod.

Geert Wilders verdient een fleurig hoofddoekje voor dit warrige verhaal.

Tip: Ik heb deze foto overgenomen van De leuke hoofddoekjessite.

Sommige hoofddoekjes prikkelen de zinnen wel heel uitbundig. Ik heb een kek hoofddoekje gezien voor ons Fleur.

Wat zijn we toch tolerant in Nederland

geert_wilders_monschau

Geert Wilders is niet meer welkom in de Duitse plaats Monschau. Dat zegt burgemeester Margareta Ritter in de Aachener Zeitung.

Wilders bracht onlangs een privébezoek aan de plaats, maar volgens Ritter heeft iemand die discrimineert in Monschau niets te zoeken: ‘Wie zoals Wilders het Nederlandse integratiedebat belast met rechts populisme en wie de Koran wil verbieden, is in Monschau niet welkom’.

Wat zijn we in Nederland dan toch tolerant dat we iemand die haat en geweld zaait vrij laten rond lopen en zelfs de gelegenheid bieden aan de verkiezingen mee te doen.