Categorie: "Passie"

Jack de Vries moet weg bij Defensie

jack_de_vries_melissa_goedeCDA-coryfee Jack de Vries moet aftreden als staatssecretaris van Defensie.

De man is zo labiel en chantabel als wat na het gescharrel met zijn adjudant Melissa Goede.

Het is toch vreemd dat hij na deze buitenechtelijke relatie geen publieke rol meer mag spelen in de verkiezingscampagne van de gezinspartij CDA, maar wel aan mag blijven als staatssecretaris op Defensie.

De bedgeheimen van Defensie lijken me toch wat belangrijker dan de bedgeheimen van het CDA.

Je zou toch verwachten dat Balkenende het landsbelang zou laten prevaleren boven het partijbelang.

Maar nee. Volgens Balkenende is de vrijage van De Vries een privéaangelegenheid.

Wat een flauwekul! De liefde bedrijven met een collega tijdens werktijd, logeren op een kazerne,  dit overstijgt de privésfeer Jan Peter Balkenende, dus weg met die man op Defensie.  Anders kun je alle bedgeheimen van Defensie net zo goed meteen openbaar maken.

CDA’er Jack de Vries gedwongen tot sex in kazerne

jack_de_vries_op_straat_gezet_cdaJack de Vries, staatssecretaris van Defensie, woont tijdelijk op de Frederikkazerne in Den Haag.

De Balkenende-fluisteraar zou door zijn vrouw het huis uit zijn geschopt vanwege een relatie met een ambtenaar. Omdat de huizen van politici goed beveiligd worden, kan er voor Jack niet op binnen korte tijd een nieuwe woning worden geregeld.

Maar dat betekent dat alle CDA-politici hem de deur geweigerd hebben.

Zelfs Jan Peter Balkenende, die zijn carriere aan spindoctor Vries heeft te danken, weigert in zijn woning een plekje vrij te maken voor Jack.

Terwijl dat toch wel het minste is wat je zou verwachten uit het oogpunt van christelijk mededogen.

Maar nee, Jack de Vries moet nu met zijn nieuwe lief minnekozen op een kazerne.

Het is me toch wat met onze politici. Dan doen wij ambtenaren het toch beter. Er wordt hier wat afgepeesd, in de bezemkast, het vrouwentoilet, de vergaderkamer, de rookruimte, maar we laten elkaar niet vallen. Iedereen heeft zijn behoeftes. We zijn er voor elkaar. Door dik en dun.

Dus Jack, je bent altijd welkom met je ambtenaar, ik heb een luchtbed voor je klaar liggen. Het is wel een twijfelaar.

Zeilmeisje Laura blijft onder toezicht jeugdzorg

laura_dekker_guppyIk had niet anders verwacht. Laura Dekker, het 14-jarige meisje dat solo rond de wereld wil zeilen, blijft in ieder geval tot 1 juli onder toezicht van jeugdzorg.

Het gerechtshof is het niet eens met Laura en haar vader dat de beslissing van de rechtbank in Utrecht niet deugde.

Het gerechtshof is het met de rechtbank eens dat er goede gronden zijn om Laura door toezicht aan de wal te houden. Laura en haar vader bereiden nu de zeiltocht om de wereld voor met extra maatregelen zoals aanvullende apparatuur, cursussen en training. Maar die nemen volgens het gerechtshof onvoldoende risico’s weg.

Ambtenaren doe vaker aan seks

sex_voor_ambtenarenNadat eerder Femke Halsema het kabinet Balkenende opriep meer aan seks te doen, is het nu de Braziliaanse minister van Gezondheid, José Gomes Temprao, die de Brazilianen oproept meer seks te bedrijven.

Zijn uitspraak maakt deel uit van een campagne ter preventie van hoge bloeddruk. Ongeveer een kwart van de 190 miljoen Brazilianen heeft daar last van.

Seks is fijn, seks is lekker en seks is ook nog gezond. Ook voor ambtenaren. Maar die zijn niet zo van de seks. Daarom – speciaal voor de hardcore bureaucraten – nog een paar argumenten om regelmatig aan seks te doen: seks verlicht je pijnen, seks is goed voor je gewicht, door het hebben van seks word je minder gespannen, seks versterkt je immuunsysteem, seks is goed voor je hart, je zelfvertrouwen groeit door seks, je slaapt meter door seks, seks maakt je jonger en je leeft langer door seks.

Dus ambtenaren, doe vaker aan seks. Ook op het werk! Ontdek de vele mogelijkheden in de Rijks’ gebouwen. Blijf niet vastgeplakt zitten achter je bureau. Ga op avontuur!

Laura Dekker vastgeketend aan de wal

lauradekkerTerwijl de Nederlandse opvoedingsgestapo de 14-jarige Laura Dekker aan de wal heeft vastgeketend, heeft de 16-jarige Australische Jessica Watson haar solo-zeilreis rond de wereld er bijna op zitten.

Ze hoopt binnen een paar weken terug te zijn en is dan de jongste solozeilster ooit.

Of Laura Dekker nog een poging doet?

Dat is maar de vraag. Ze klust aan haar schip en doet de nodige voorbereidingen, Maar ze staat tot 1 juli van dit jaar onder toezicht van Bureau Jeugdzorg en wat haar daarna te wachten staat is onzeker. 

Want Bureau Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming en Onderwijsinspectie zullen er alles aan doen Laura in Nederland te houden. Het is een prestigekwestie voor deze bureaucratische organisaties. Wie eenmaal in hun tentakels verstrikt raakt, komt er niet zo meer uit.

Wel komt er deze zomer een boek uit over Laura. Maar ik zie haar liever zeilen en ik ben zeker niet de enige die er zo over denkt.

Miss Holland wethouder in Roermond

Raja_Moussaoui1Miss Holland 2000, Raja Moussaoui, wordt wethouder voor de VVD in Roermond.

Ze is een van de vijf wethouders in het nieuwe college van VVD, CDA en PvdA. Na haar uitverkiezing als miss Holland werkte ze onder andere voor TV Limburg.

Moussaoui zit sinds 2006 in de gemeenteraad van Roermond. Ze schreef ook mee aan het landelijke verkiezingsprogramma van de VVD.

Opmerkelijk dat Mark Rutte haar niet op de kandidatenlijst voor de landelijke verkiezingen heeft geplaatst.  Ze zou het een stuk beter doen dan nummer 20 op de lijst.

Opwinding om bikinimeisje van Mark Rutte

markrutten_en_het_bikinimeisjeZoals al eerder geconstateerd, heeft de eeuwige vrijgezel Mark Rutte de VVD niet meer in de hand.

Het YouTube-filmpje van enkele VVD-jongelingen in Enschede heeft tot protesten geleid van  de plaatselijke vrouwenraad.

Die vinden het filmpje vrouwonvriendelijk. Het vrouwelijke lichaam mag volgens de dames niet misbruikt worden voor een politieke boodschap.

Dames, dames, we leven in 2010. Elke politicus misbruikt het vrouwelijk lichaam.

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi misbruikt zelfs een hele stal met vrouwen. Geert Wilders gebruikt Fleur Agema, Alexander Pechtold heeft Femke Halsema, Wouter Bos pakt André Rouvoet en nu heeft Mark Rutte ook eindelijk eens verkering !

Het bikinimeisje lijkt me wat aan de jonge kant voor Mark, maar misschien ontstaat er wel iets mooi tussen het bikinimeisje en de liberale leider. Of zou Mark eerder op Erica Terpstra vallen?

Maar zonder gekheid: zou deze jonge Twentse deerne weten dat er op dit moment legio vieze mannetjes zich zitten af te rukken op het YouTube filmpje?

Playmate Meike Schulte krijgt kapsones

deborstenvanmeikeschulte

Ik was niet van plan er aandacht aan te besteden, maar ze krijgt te veel kapsones.

Meike Schulte, een Zeeuws-Vlaamse die regelmatig naakt poseert, schopt stennis. Ze is verbolgen omdat de lokale partij Sociaal Delfzijl een poster gebruikt waarom haar borsten staan.

Beste Meike, eerst gooi je je naakte lichaam in de publiciteit, wordt er een politieke foto van je borsten gebruikt, schreeuw je moord en brand. Terwijl niemand wist dat het jouw borsten waren.

Meike je bent gewoon geil. Geil op publiciteit, geil op geld. De manier waarop je de Sociaal Delfzijl afserveert vind ik beneden alle peil:

‘Naast het feit dat zowel de opdrachtgever als ik van niks weten wens ik niet te worden misbruikt door een lokaal politiek suffertje dat niet eens in staat is om zelf een campagne kan bedenken. Zowel De Vrije Pers als ik gaan juridische stappen ondernemen en laat duidelijk zijn dat ik hier niks mee te maken heb of wil hebben.’

Beste Meike, heb je zelf wel eens iets origineels bedacht, behalve naakt poseren?