Kandidaat van PVV-lijst geschrapt vanwege brogten

Ondernemer Arjan Brogt is van de kandidatenlijst van de PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen gehaald. Het is de derde keer dat er een kandidaat van de lijst is gehaald.

Afgelopen zaterdag haakte de nummer vijf, Gidi Markuszower af. Eerder al trok de nummer negen, Mellony van Hemert, zich terug.

De 27-jarige Brogt heeft een negatieve carriere opgebouwd. Zo zat hij in het collegejaar 2003-2004 in de Centrale Studentenraad (CSR) van de Universiteit van Amsterdam. Hij incasseerde elke maand een bestuursbeurs van 500 euro, declareerde er lekker op los, maar voerde niets uit.

Brogten was in studentenraadkringen een veel gebruikt werkwoord: het betekende zakken vullen zonder dat er iets tegenover stond.

Wilders wil niets kwijt over het afvoeren van Brogt. Ik ben benieuwd of ik nog een reactie krijgĀ op mijn verzoek voor een interview.

Lees ook:Declaraties van provinciebestuurders openbaar
Lees ook:Vette boete voor slavernij aspergestekers
Lees ook:Externe ambtenaar kost drie ton
Lees ook:Gesjoemel met salarissen uitgezonden ambtenaren
Lees ook:Personeel Luchtmacht gebruikt meeste drugs

2 reacties op “Kandidaat van PVV-lijst geschrapt vanwege brogten

  1. Mat

    Het valt me op dat Bert Jansen nooit reageert op dit soort berichten, met dank aan die ‘linkse’ journalisten is de PVV toch alweer van zo’n figuur verlost….

      /   Beantwoorden  / 
  2. de schoolmeester

    Hij had misschien een lekker “model” ontdekt om te schilderen of zo. Of zou die de weg naar het buurthuis hebben gevonden?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.