Contact met Ambtenaar Blog

Ambtenaar Blog heeft een nieuw e-mailadres: [email protected]. Er zijn de afgelopen  maanden een aantal e-mails in cyberspace teloor gegaan. Dus mocht ik niet op uw e-mail gereageerd hebben, probeer het nog een keer op dit nieuwe adres.

Lees ook:E-mail universiteit volledig plat
Lees ook:Ambtenaar wil interview met Geert Wilders
Lees ook:De politie grabbelt, de grabbelaar telt
Lees ook:Gezocht: striptekenaar voor blogproject
Lees ook:Cordon parlementaire treft burger en journalist

13 reacties op “Contact met Ambtenaar Blog

 1. http://proteine-dieet.info

  De titel ambtenaar | Ambtenaar is zonder twijfel adequaat uitgekozen met betrekking tot dit vraagstuk over terpstra dieet. Ik moet zeggen dat ik uw artikel bovendien ook prettig heb bestudeerd

    /   Beantwoorden  / 
 2. gold account

  Terzijde, ik begrijp inmiddels ook beter waarom de oude NRC-site de laatste twee maanden zo hopeloos slecht onderhouden werd – er werd nauwelijks informatie aan toegevoegd. Waarom werd dat niet aangekondigd op de site zelf? Het viel zeker op! Was er onvoldoende capaciteit om de oude (maar nog officiële) site te onderhouden, en gelijktijdig vorm te geven aan de nieuwe?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Norma B. Gallagher

  Zoals je zegt versterkt de overmatige belangstelling de taboesfeer eerder dan dat deze erdoor wordt doorbroken. Die overmatige belangstelling blijkt wel uit het feit dat lijsten als deze blijkbaar gewenst zijn als het om seksuele voorkeur gaat, terwijl over gelijksoortige lijsten betreffende religieuze of politieke voorkeur nauwelijks wordt gerept. Ik heb tenminste geen lijsten kunnen vinden met personen met joodse, christelijke of islamitische oriëntatie, of met personen waarvan de politieke voorkeur bevestigd is.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Piracetam

  Wat vindt u van het plan om uw versie terug te plaatsen en het artikel langdurig te beveiligen?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Burt M. Zimmerman

  Ambtenaar Blog heeft een nieuw e-mailadres: [email protected] . Er zijn de afgelopen maanden een aantal e-mails in cyberspace teloor gegaan. Dus mocht ik niet op uw e-mail gereageerd hebben, probeer het nog een keer op dit nieuwe adres.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Yvonne F. Mueller

  Wat vindt u van het plan om uw versie terug te plaatsen en het artikel langdurig te beveiligen?

    /   Beantwoorden  / 
 7. Terence Harvey

  Mocht ik binnen deze nieuwe termijn de gevraagde documenten nog niet hebben ontvangen, dan zal ik dit aanhangig maken bij de Rechtbank, Sector Bestuursrecht.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Lacy Haney

  Mocht ik binnen deze nieuwe termijn de gevraagde documenten nog niet hebben ontvangen, dan zal ik dit aanhangig maken bij de Rechtbank, Sector Bestuursrecht.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Mack Wheeler

  Ambtenaar Blog heeft een nieuw e-mailadres: [email protected] . Er zijn de afgelopen maanden een aantal e-mails in cyberspace teloor gegaan. Dus mocht ik niet op uw e-mail gereageerd hebben, probeer het nog een keer op dit nieuwe adres.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Ronda U. Moon

  Ambtenaar Blog heeft een nieuw e-mailadres: [email protected] . Er zijn de afgelopen maanden een aantal e-mails in cyberspace teloor gegaan. Dus mocht ik niet op uw e-mail gereageerd hebben, probeer het nog een keer op dit nieuwe adres.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Karen H. Cochran

  Volledig juist en ook verklaarbaar, zelfs uit datgene wat ik in mijn inleiding heb gezegd. Op het ogenblik, dat u het intuïtieve weten niet als punt van uitgang gebruikt, maar het wilt inpassen in het verstandelijke, dus in het bestaande, gaat het teloor, want het past daar niet in. Het is een waar­ de op zichzelf, die alleen als uitgangspunt kan dienen voor een totaal nieuwe reeks denkbeelden of handelingen, maar die niet kan worden ingepast in een bestaande, tendens.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Idebenone

  Wat vindt u van het plan om uw versie terug te plaatsen en het artikel langdurig te beveiligen?

    /   Beantwoorden  / 
 13. Francisco M. Brooks

  Op beide aspecten heeft de ambtenaar echter fors moeten inleveren. Toch blijft ambtenaar een aantrekkelijk beroep waarbij je direct de samenleving dient. Er is weliswaar niet het perspectief van veel geld verdienen, maar de overheid blijft toch een betrouwbare werkgever, dus waarom zou je niet ambtenaar worden ?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.