Sympathieke actie: Duim omhoog voor politie, brandweer en ambulance

duimomhoogHulpverleners krijgen steeds vaker te maken met agressie, bedreigingen en geweld.

Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op de site duim omhoog.

Hoe meer duimen, des te krachtiger het signaal voor een vriendelijker Nederland!

Lees ook:Agressie tegen hulpverleners: subsidie of zwaarder straffen?
Lees ook:Help! De ambtenaar ontdekt dat internet openbaar is
Lees ook:Pechtold is een Teflon-buikspreekpop
Lees ook:Ontslag voor directeur van de gemeente Bel BV
Lees ook:Verdachten van geweld tegen ambtenaren eindelijk voor de rechter

19 reacties op “Sympathieke actie: Duim omhoog voor politie, brandweer en ambulance

 1. NAC eye drops

  Breng dan langzaam de handen omhoog tot de duimen het voorhoofd raken. Benoem deze houding als ‘mededogen’.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Idebenone

  klik op de plaatjes en steek je duim omhoog door je naam en woonplaats achter te laten! Laten we met zijn allen laten zien dat het een kleine groep is met disrespect en dat hun inzet en harde werken om onze maatschappij veilig te maken echt wordt gewaardeerd!

    /   Beantwoorden  / 
 3. gold price

  klik op de plaatjes en steek je duim omhoog door je naam en woonplaats achter te laten! Laten we met zijn allen laten zien dat het een kleine groep is met disrespect en dat hun inzet en harde werken om onze maatschappij veilig te maken echt wordt gewaardeerd!

    /   Beantwoorden  / 
 4. piracetam

  Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op de site duim omhoog .

    /   Beantwoorden  / 
 5. gold price

  Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op de site duim omhoog .

    /   Beantwoorden  / 
 6. Idebenone

  Doe ook mee! Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op deze site. Hoe meer duimen, des te krachtiger het signaal voor een vriendelijker Nederland!

    /   Beantwoorden  / 
 7. piracetam

  Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Doe ook mee! Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op http://www.duimomhoog.nu . Hoe meer duimen, des te krachtiger het signaal voor een vriendelijker Nederland!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Idebenone

  Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Doe ook mee! Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op http://www.duimomhoog.nu . Hoe meer duimen, des te krachtiger het signaal voor een vriendelijker Nederland!

    /   Beantwoorden  / 
 9. silver price

  hier nog een klein berichtje van mijn kant, ben al vanaf donderdag super misselijk, en zwak op mijn benen, weetniet wat ik heb maar voel me er echt niet fijn door. pfffverder volop op zoek naar werk, ga deze week nog een paar gespreken voeren dus duimen maar aub.

    /   Beantwoorden  / 
 10. idebenone

  hier nog een klein berichtje van mijn kant, ben al vanaf donderdag super misselijk, en zwak op mijn benen, weetniet wat ik heb maar voel me er echt niet fijn door. pfffverder volop op zoek naar werk, ga deze week nog een paar gespreken voeren dus duimen maar aub.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Idebenone

  Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op de site duim omhoog .

    /   Beantwoorden  / 
 12. Piracetam

  hier nog een klein berichtje van mijn kant, ben al vanaf donderdag super misselijk, en zwak op mijn benen, weetniet wat ik heb maar voel me er echt niet fijn door. pfffverder volop op zoek naar werk, ga deze week nog een paar gespreken voeren dus duimen maar aub.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Lisa Richard

  klik op de plaatjes en steek je duim omhoog door je naam en woonplaats achter te laten! Laten we met zijn allen laten zien dat het een kleine groep is met disrespect en dat hun inzet en harde werken om onze maatschappij veilig te maken echt wordt gewaardeerd!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Piracetam

  klik op de plaatjes en steek je duim omhoog door je naam en woonplaats achter te laten! Laten we met zijn allen laten zien dat het een kleine groep is met disrespect en dat hun inzet en harde werken om onze maatschappij veilig te maken echt wordt gewaardeerd!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Emil D. Brewer

  En die bijna 50% Nederlanders die vinden dat de premie voor ‘ongezonde mensen’ omhoog moet vind dat ze zelf zeer gezond leven? Wellicht omdat ze niet roken? Misschien vind u dat u gezond leeft maar stresst u in uw huidige leven veel meer dan ik, een 6-sigaretten-per-dag-rokende, gelukkig met mijn werk zijnde, goed in mijn relatie en mijn vel zittende, bijna 50-er. Ik kom u over een jaar of 10 graag nog eens tegen als u de rekening van uw eigen wensen gepresenteerd heeft gekregen. Zowel lichamelijk als financieel.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Piracetam

  Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Doe ook mee! Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op deze site. Hoe meer duimen, des te krachtiger het signaal voor een vriendelijker Nederland!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Scott Q. Martin

  Het is de hoogste tijd voor een tegenbeweging. Doe ook mee! Steek je duim omhoog als je een hulpverlener aan het werk ziet. En laat je steun blijken door je naam achter te laten op http://www.duimomhoog.nu . Hoe meer duimen, des te krachtiger het signaal voor een vriendelijker Nederland!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.