Wat zijn we toch tolerant in Nederland

Geert Wilders is niet meer welkom in de Duitse plaats Monschau. Dat zegt burgemeester Margareta Ritter in de Aachener Zeitung.

Wilders bracht onlangs een privébezoek aan de plaats, maar volgens Ritter heeft iemand die discrimineert in Monschau niets te zoeken: ‘Wie zoals Wilders het Nederlandse integratiedebat belast met rechts populisme en wie de Koran wil verbieden, is in Monschau niet welkom’.

Wat zijn we in Nederland dan toch tolerant dat we iemand die haat en geweld zaait vrij laten rond lopen en zelfs de gelegenheid bieden aan de verkiezingen mee te doen.

Lees ook:PVV: de verborgen agenda van haat en extremisme
Lees ook:Geert Wilders: ‘Koran is facistisch boek’
Lees ook:Blonde bom made in Holland
Lees ook:Gebruikt Wilders verboden preparaten?
Lees ook:Verlos Geert Wilders van zijn haatzaai-euro’s

12 reacties op “Wat zijn we toch tolerant in Nederland

 1. W.Groeneveld

  In de Koran komen overeenkomsten met “Mein Kampf”voor:
  Gelovigen.ongelovigen
  Übermenschen.Untermenschen.
  En zo zijn er meer.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mat

  Heb jij het (verboden) boek ‘Mein Kampf’ zelf gelezen, of praat je als zo vele domweg Wilders na?
  Een vergelijking tussen de Bijbel en de Koran lijkt mij meer op zijn plaats.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Willem Hofs

   @Tukker: De meeste reacties zijn afkomstig van Nederlandse Wilders-aanhangers met een zeer gebrekkige kennis van de Duitse taal.

     /   Beantwoorden  / 
 3. besserwessie

  Opening this website is like opening a cesspool of concession, apeasement and surrender. A horrible stench of dhimmitude qualms out of it.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Willem Hofs

  He talenknobbel, ga je filosofische abracadabra ergens anders botvieren. Een keer is prima, maar blijf niet aan de gang. Misschien kun je de huisfilosoof van Wilders worden. Of PVV-kamerlid!?

    /   Beantwoorden  / 
  1. besserwessie

   A dangerous dhimmitude disease is spreading itself through the Lowlands

   What to do, who can help?

   Gimme Job, gimme Job, gimme dhimmi Job: yes he Cohen!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Jules Vismale

  Er is iets wat ik me steeds afvraag als het om de vijanden (zowel allochtoon als autochtoon) van Geert Wilders gaat en speciaal om die burgemeester van Monschau. We kunnen de “Blonde uit Venlo” constant door het slijk halen en roepen dat hij discrimineert, tot haat aanzet of een rechts-extremist is maar hoe denken we eigenlijk over onszelf? Vinden wij soms dat wij allemaal perfect zijn, zonder zonde en dat wij géén fouten hebben en volmaat overkomen? Als we dat denken dan zijn we juist véél erger dan Wilders! En zijn we opeens zo stapeldol geworden op de islam-misbruikers dat we hen nergens van mogen beschuldigen? Als Margareta Ritter zo graag vrouwenhatende imams wil uitnodigen in Monschau dan heeft ze vast het lef niet om dezen van discriminatie en haatzaaien te beschuldigen! En als ze een jaar of 80 geleden zou hebben geleefd en had gewoond in Düsseldorf in de jaren ’30(Adolf Hitler was toen nog niet aan de macht) en ze was de seriemoordenaar Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, tegengekomen dan had ze zeker niet hoeven te proberen met hém te onderhandelen in de hoop dat hij haar niet zou aanvallen zoals de lam deed tegen de wolf bij een riviertje waar beiden uit dronken. Kürten zou Ritter namelijk meteen hebben verkracht, de keel doorgesneden, haar verminken met een mes of bijl om daarna haar bloed letterlijk drinken! Wilders is gelukkig iemand die het bloed van zijn hypocriete vijanden niét snel letterlijk zou drinken!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Judith

  Toen Wilders in Monschau was, om een paar dagen daar te vertoeven was hij een gewone burger, zonder politieke uitspraken..
  Waar bemoeit dat rotwijf van een burgemeester zich ermee? Dat domme wijf heeft in haar eentje gehandeld zonder de bevolking daar in te betrekken…Dat heet het linkse fascisme
  Stem op de Pvda/GL/D’66 en je levert je vrijheid, portemonnee en je veiligheid in…
  Vraag het maar aan de burgers in Culemborg, Veenendaal, enz, enz,enz,enz PFFFF moet ik nog even doorgaan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker.

   Ha, die Judith, ben je daar ook weer. Is de burgemeester van Monschau een wijf? Ik dacht een vrouw, die het niet met je eens is. Mag toch?! In een democratische rechtstaat? Of wil je dat ook veranderen. Ik dacht van niet. Of zit ik fout?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Judith

    Frank Bikker, moet je eens horen, als een burger, in dat geval Geert Wilders komt uitrusten waar ook, dan heeft een burgemeester, die boven alle politieke partijen behoort te staan, niet het recht om hem de toegang tot haar gehucht te ontzeggen..
    Deze burgemeester heeft gezegd dat hij niet welkom is, dan zeg ik, dat is geen burgemeester, maar een wijf, en met wijf bedoel ik, een ordinaire kenau..
    Waar haalt zij het recht vandaan, om voor de bevolking en voor de middenstand aldaar te spreken…daaruit blijkt dat ze een linkse fascist is…

      /   Beantwoorden  / 
 7. frank bikker

  Kenau is een symbool van ouderwetse vrouwelijke onverzettelijkheid gedurende de 80 jaringe oorlog, waarin de grondvesten van onze Nederlandse tradities zijn gevestigd, maar dat wist je ongetwijfeld al als voorvechtster van onze Nederlandse waarden en normen. Sterker nog, zij overgoot de vijand met gloeiende pek en kokend water.
  -
  Kortom, Kenau is superwomen avant la lettre!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.