Wilders en Balkenende schaden Nederland

Een kandidaat-kamerlid die is aangehouden voor verboden wapenbezit (Gidi Markuszower), een psychologe die geen psychologe blijkt te zijn (Mellony van Hemert), de Nederlands recordhouder hordenlopen, die recordhouder blijkt te zijn in de leeftijdsgroep van 35 tot 39 jaar (James Sharpe) en een ondernemer die veroordeeld is voor oplichtingspraktijken (Arjan Brogt).

Geert Wilders heeft een stel fantastische kandidaten geselecteerd!

Dat smaakt naar meer. Dat wordt genieten, mochten er inderdaad een aantal van deze figuren in de Tweede Kamer terecht komen. De tijden van de LPF van Matje Herben en consorten herleven. Dat wordt smullen.

Maar zonder dollen: je moet er toch niet aan denken dat dit soort lieden in de Tweede Kamer komt? Laat staan dat ze in de regering komen onder brokkenpremier Balkenende. Die is namelijk wel op de PVV gesteld, zeker als hij daardoor nog een tijdje premier kan blijven. En ook de CDA-bobo’s hebben Balkenende nodig om aan de macht te blijven. Macht corrumpeert.

Nu holt de reputatie van Nederland al hard achteruit, maar met CDA en PVV aan de macht gaan we terug naar de Middeleeuwen. Hoogste tijd om pek en veren te bestellen.

Lees ook:Wie durft met brokkenpiloot Balkenende in de regering ?
Lees ook:Premier Wilders: aftellen is begonnen
Lees ook:Eigenzinnige politieagent terug in het parlement
Lees ook:Exit Balkenende: Nederland wil verkiezingen
Lees ook:Standje voor Balkenende

2 reacties op “Wilders en Balkenende schaden Nederland

  1. Keegstra

    Zo hee, die uitspraak over het CDA is lekker onderbouwd! Verdorie man, ga eens aan het werk in plaats van weblogjes te schrijven. Ik stond weer een half uur in de rij bij het gemeentehuis vanochtend. Ambtenaren liepen weer rond met bekertje koffie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.