Contact, tips (vertrouwelijk) en meer

Ambtenaar Blog-redacteur Willem Hofs doet verslag van het leven van de ware ambtenaar. Over ambtenaar-bashers die niets anders doen dan de ambtenaar afschilderen als het grote kwaad.

Maar ook over bestuurders die zichzelf zien als de enige groep die weet wat goed is voor Nederland. En natuurlijk over politici; vaak zelf ambtenaar geweest zien politici ambtenaren vooral als het voetvolk bij het najagen van hun eigen ambities.

Wat een ontstuimig leven heeft de(ze) ambtenaar voor het leven. En je kunt het hier allemaal volgen!

Willem Hofs is ambtenaar, ondernemer, copywriter en blogger. Zo schrijft hij regelmatig een column voor Gemeente Nu.

Heb je tips of heb je een onderwerp waaraan Ambtenaar Blog beslist aandacht moet besteden? Aarzel dan niet en mail naar  [email protected] .

Ik behandel alle reacties zeer vertrouwelijk. Maar als je echt wilt dat ik iets met je tips of onderwerp doe, mail dan ook je contactgegevens mee.

Adverteren?
Wilt u adverteren op Ambtenaar Blog – dit is dan wel een blog over ambtenaren, maar daarom moet er nog wel geld verdiend worden – of één van de andere themablogs van Blog NL?

Door de doelgerichte aanpak van Blog NL kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.