Pistolen Paultje Markuszower stapt uit de PVV

Gidi Markuszower, de nummer vijf van de kandidatenlijst van de PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen, trekt zich terug. Hij is niet langer beschikbaar voor een plek in de Kamer.

Markuszower is de tweede kandidaat die zich terugtrekt van de lijst. Tien dagen geleden maakte de nummer 9 van de lijst, Mellony van Hemert, zich uit de voeten.

Volgens Markuszower kan hij de openbaarheid niet aan, wat ik me kan voorstellen met zo’n gewelddadige achtergrond.

Citaat van PVV-kandidaat nummer 5: ‘De afgelopen twee weken heb ik mogen ervaren wat het betekent om continu onder een negatief vergrootglas te liggen. Ik voel mij in een dergelijke positie niet senang en wens niet op die manier de komende vier jaar door het leven te gaan.’

Markuszower kwam onmiddellijk nadat bekend was dat hij op de lijst van de PVV stond in opspraak .

Hij zorgde, als een fanatiek pleitbezorger van de joodse zaak en bestuurslid van Likoed Nederland, voor een rel in de Joodse gemeenschap door in Amsterdam met een vuurwapen op zak te worden opgepakt tijdens een viering van zestig jaar Israël. Markuszower fungeerde bij het evenement als bewaker namens de Joodse beveiligingsorganisatie Bij Leven en Welzijn. Hij werd aangehouden voor verboden wapenbezit.

De Pistolen Paultje van de PVV zegt Wilders te blijven steunen. De leider van de partij van haat en extremisme kan vast nog wel een schietgraag mannetje gebruiken.

Opvallend: Werd Mellony van Hemert onmiddellijk van de PVV-lijst op internet geschrapt, Gidi Markuszower staat nog prominent op de kandidatenlijst genoemd. 

Wilders kan nog maar moeilijk afscheid nemen van Pistolen Paultje.

Lees ook:Kandidaat van PVV-lijst geschrapt vanwege brogten
Lees ook:Wilders en Balkenende schaden Nederland
Lees ook:Miss Holland wethouder in Roermond
Lees ook:Overheid gooit met Postbus 51 unieke merknaam overboord
Lees ook:CDA verleidt PVV met krakerswetje

Eén reactie op “Pistolen Paultje Markuszower stapt uit de PVV

  1. Babs

    Waarom lees ik toch nergens dat deze extremist maar lekker in zijn eigen land zijn hand moet gaan ophouden, of dergelijke?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.