1855: Het wetje van Wilders

Ambtenaren, ken uw klassiekers! Geert Wilders berijdt zijn immigratie-stokpaardje. Hij heeft een wetsartikel uit 1855 gevonden waarin volgens hem staat dat een minister zich moet houden aan de grondwet.  Dus informatieplicht heeft. En de minister kan vervolgd worden als hij in gebreke blijft. 

Genoteerd, collega’s?

Minister Eberhard van der Laan heeft natuurlijk al lang antwoord gegeven op de vraag van Wilders wat de kosten van immigratie zijn. Maar Wilders wil zijn immigratie-speeltje verder uitkauwen en tovert het wetje van Wilders uit de hoge hoed.

Klasse Geert!

Lees ook:‘Moslimbasher Wilders niet staatsgevaarlijk’
Lees ook:Pleidooi voor opheffen provincies
Lees ook:Collega politici dissen Mark Rutte
Lees ook:Verkiezingsprogramma van Geert Wilders’ PVV
Lees ook:Bal gehakt oude politiek: mag het een onsje meer zijn?

6 reacties op “1855: Het wetje van Wilders

 1. besserwessie

  Van der Laan (= hetkabinet) heeft helemaal geen antwoord gegeven op de vragen die zijn gesteld. Zij hebben antwoord gegeven op de vragen die zij zichzelf hebben gesteld. Het feit dat de massa immigratie en het multiknuffelen 10 miljar of meer per jaar kost houden zij zorgvuldig onder de pet.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mat

  En op de simpele vraag wat immigratie dan wel zou mogen kosten, weigert de PVV antwoord te geven, dus wie blijft er in gebreke. Wie weigert er op zo ongeveer op elk debat te verschijnen, dat is Geert Wilders. Wat zijn de kosten van deze man eigenlijk voor de maatschappij?

    /   Beantwoorden  / 
  1. jan

   wat kost eigenlijk het Kon Huis en die slappe regering voor de maatschappij en die geven ook nooit antwoord die lui presteren ook niets.

     /   Beantwoorden  / 
 3. franske

  Nederlanders, sta op en ga vies werk doen. Geemancipeerde dames, zoek een baan word verpleeghulp of ga werken in de thuiszorg. Ik sta de trappelen om het te doen. Wees eens eerlijk mensen, en niet schijnheilig.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bert van Dam

  Ach, die Wilders, zijn aanhang wordt zijn ondergang.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.