Balkenende lobbiet zich het lazarus

Premier Balkenende lobbiet zich het lazarus om de eerste president van de Europa te worden. Hij had daarom zelfs geen tijd om present te zijn bij het AOW-debat afgelopen donderdag.

Wie de agenda van onze minister-president bekijkt ziet ook alleen maar afspraken staan die een relatie hebben met Europa. Balkenende heeft zijn zinnen gezet op de functie van eerste president van Europa.

Zelfs nu buitenlandse bronnen zeggen dat Balkenende actief campagne voert in Europa, blijft de premier ontkennen. Zelfs nu buitenlandse bronnen zeggen dat Balkenende bij meerdere Europese landen aanklopt voor steun, de premier blijkt ontkennen dat hij kandidaat is.

Lees ook:Gezelschapsspel Balkenende blijft populair
Lees ook:Waarom is Balkenende niet bij het AOW-debat ?
Lees ook:Donderdag 19 november: Balkenende Day
Lees ook:Kamerleden wachten op debat met Balkenende over Irak
Lees ook:CDA zit met aangeschoten premier in zijn maag

E√©n reactie op “Balkenende lobbiet zich het lazarus

  1. Rooie Sien

    En mensen, dat is onze leider, die terwille van zijn eigen carriere een van de belangrijkste items van de laatste jaren van ons land uit de weg gaat. Ik denk trouwens, dat als hij wordt gekozen, dat komt omdat hij een van onbeduidendste, kleurloze personen van een onbeduidend landje is. Een prachtig compromis-figuur van de grote jongens.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.