CDA zit met aangeschoten premier in zijn maag

CDA-politici doen de waarheid steeds vaker geweld aan. Na minister Ernst Hirsch Ballin is het CDA-collega Piet Hein Donner die de media ervan beschuldigt een vette hype te hebben gecreëerd over een mogelijk Europees presidentschap van Balkenende.

Volgens de heren hebben de media verkeerde informatie gegeven en een hype veroorzaakt door te zeggen dat Balkenende een van de kandidaten was om de eerste president van Europa te worden.

De ministers vergeten gemakshalve dat onze premier zelf een hype in het leven heeft geroepen door nooit klip en klaar te zeggen dat hij niet beschikbaar was voor deze baan. Hij wentelde zich in vage bewoordingen en omtrekkende bewegingen.

Intussen likt het CDA zijn wonden. De frustratie over de mislukte Europese coup van Balkenende zit de CDA-voorlieden zo hoog, dat de media de schuld krijgen.

Terwijl iedereen hier in het Haagse wist dat Balkenende zich het vuur uit de sloffen liep voor het presidentschap van Europa. Waarom dit gejokkebrok, dames en heren van het CDA?

Ik hou het er maar op dat CDA’ers slechte verliezers zijn en nu met een aangeschoten premier in hun maag zitten.

Jack de Vries, verzin een list!

BTW:  Maxime Verhagen is de gedoodverfde lijsttrekker van het CDA bij de volgende Kamerverkiezingen.  De CDA-bestuurders hebben dus nog ruim een jaar om een baantje voor Balkenende te vinden.

Lees ook:Balkenende lobbiet zich het lazarus
Lees ook:Gezelschapsspel Balkenende blijft populair
Lees ook:De trouwfoto van een crimineel die we niet mogen zien
Lees ook:Nederland verdient een betere premier
Lees ook:Als ik Laura Dekker was …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.