Ambtenaren doe vaker aan seks

Nadat eerder Femke Halsema het kabinet Balkenende opriep meer aan seks te doen, is het nu de Braziliaanse minister van Gezondheid, José Gomes Temprao, die de Brazilianen oproept meer seks te bedrijven.

Zijn uitspraak maakt deel uit van een campagne ter preventie van hoge bloeddruk. Ongeveer een kwart van de 190 miljoen Brazilianen heeft daar last van.

Seks is fijn, seks is lekker en seks is ook nog gezond. Ook voor ambtenaren. Maar die zijn niet zo van de seks. Daarom – speciaal voor de hardcore bureaucraten – nog een paar argumenten om regelmatig aan seks te doen: seks verlicht je pijnen, seks is goed voor je gewicht, door het hebben van seks word je minder gespannen, seks versterkt je immuunsysteem, seks is goed voor je hart, je zelfvertrouwen groeit door seks, je slaapt meter door seks, seks maakt je jonger en je leeft langer door seks.

Dus ambtenaren, doe vaker aan seks. Ook op het werk! Ontdek de vele mogelijkheden in de Rijks’ gebouwen. Blijf niet vastgeplakt zitten achter je bureau. Ga op avontuur!

Lees ook:‘Kabinet moet meer aan seks doen’
Lees ook:Ambtenaar verknocht aan Windows, Linux taboe
Lees ook:Meer ambtenaren met schulden chantabel
Lees ook:Ontslag na vrijpartij in rechtszaal
Lees ook:Seks op het politiebureau kost agente haar baan

Eén reactie op “Ambtenaren doe vaker aan seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.