Balkenende belooft GTST in verkiezingen

Politiek journalist Eric Vrijsen van Elsevier heeft een boek geschreven: Wilt u niet aan mijn jasje trekken. Volgens premier Jan Peter Balkenende een Goede Tijden, Slechte Tijden in boekvorm. Dan weet je het wel.

Ik zou het boek best willen recenseren, maar de traditionele journalistiek heeft het niet zo op bloggers. Dus die krijgen ook geen recensie-exemplaar.

U zult het hier daarom moeten doen met de recensie van onze minister-president: GTST in Den Haag. 

Typisch een-tweetje tussen journalistiek en politiek, die presentatie. De journalist kan pronken met een presentatie van zijn boek door Balkenende. Balkende kan de presentatie gebruiken om zijn populariteit wat op te vijzelen.

Nu had ik Elsevier hoger ingeschat, niveau politiek-cultureel gebabbel voor rechts Nederland en Leon de Winter. Maar zelfs het journaille aldaar is niet ontkomen aan de vertrutting van Nederland.

Gelukkig was daar onze brokkenpremier. Die beloofde het volk een ideologische verkiezingscampagne: ‘Let maar eens op de komende tijd’

Gezien de voorgaande verkiezingen waarin Balkenende meedeed, kunnen we hem binnenkort verwachten in een glamoursoap, docusoap, een pubersoap, regiosoap en een celebritysoap. Er schijnt nog onderhandeld te worden over een optreden in Lingo.

Lees ook:Poëzieplaatjes in plaats van twitterberichten in Tweede Kamer
Lees ook:Rutte, Balkenende en Wilders in vak K
Lees ook:Lieve Lola, nog steeds is de meerderheid van ons volk geen ambtenaar
Lees ook:Power Lady Nina Brink wil niet op de cover
Lees ook:Medewerker Wilders: PVV = NSB

0 reacties op “Balkenende belooft GTST in verkiezingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.