Crisis in PVV door relatie Geert en Fleur

fleuragema1Dat was schrikken voor Geert Wilders.

Marie-Fleur Agema heeft historicus en TV-persoonlijkheid Maarten van Rossem gevraagd om zich in te zetten voor de PVV.

Heeft Wilders zich net met huid en haar overgeleverd aan de zwarte madonna van de PVV, wordt via RTV Utrecht bekend dat Marie-Fleur hem aan de kant wilde zetten voor de wetenschapper Van Rossem!

Marie-Fleur zet hem, de havist, de ambtenaar Geert Wilders aan de kant voor een linkse intellectueel!

Dat is wat anders dan een statement over freedom of speech.

Hoe de andere PVV’ers hierop reageren? Dat komt nog niet naar buiten. Intussen wint de VVD van Mark Rutte steeds meer zetels terug op een dolende PVV.

Veel geschreeuw en weinig wol, dat is de PVV volgens steeds meer Nederlanders.

Volgens bronnen binnen de PVV dreigt een politiek en menselijk drama.

Lees ook:Nette Mark wint van wilde Geert
Lees ook:Mark Rutte plukt Geert Wilders helemaal kaal
Lees ook:Opwinding om bikinimeisje van Mark Rutte
Lees ook:Heeft Geert Wilders sex met Marie-Fleur Agema ?
Lees ook:Liefde voor Wilders kost CDA stemmen

20 reacties op “Crisis in PVV door relatie Geert en Fleur

  1. mo

    Crisis in PVV door relatie Geert en Fleur
    dat zal de vrouw van wilders leuk vinden dat wilders en fleur met elkaar iets hebben, je zal wel zeggen dat met pvv goed gaat maar volgens mij gaat het niet goed met pvv, eerst met die hero brinkman die straaldronken was en een barkeeper aan viel en nu dit wilders en fleur.
    en wat meer kunnen wij van pvv meer verwachten??
    mischien dieptepunt van pvv als het echt niet meer gaat met pvv??

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank Bikker

    Voor mijn part doet Wilders het met iedereen. Zijn zijn prive-zaken, maar val hem aan op zijn idiote uitspraken. Maak hem politiek een August, zoals indertijd Koekoek. Daar heb je veel meer aan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      De personen die Wilders willen stemmen, kijken toch niet verder dan hun neus lang is, alsof ons land overheersd zal worden door wat Marokkaanse straatschoffies, die inderdaad achter het behang geplakt dienen te worden. Wanneer komt flapdrol Wilders nou eens echt met oplossingen. Hij kan alleen maar roepen Kopvoddentax, linkse kerk, demonisering (Wat doet hij zelf dan wel?)anti-Europa enz. enz. Hij mag hier en daar best wel eens gelijk hebben, maar de alternatieven heb ik nog niet uit zijn mond mogen vernemen. Deze man is een rasopportunist, die gebruik maakt van de angst, onwetendheid en met name van de onverschilligheid van het de Nederlandse kiezer.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Leo

        Beste Kees,

        Blijf jij maar lekker slapen. Ik zie liever dat er gewaakt wordt over onze vrijheid. Van Randwijk heeft een dergelijke aanbeveling gedaan die staat op het monument bij Bloemendaal. Intergratie van allerlei culturen in onze samenleving is een illusie. Geen burger heeft daar overigens ooit om gevraagd. De Arabische landen hebben wel van Europa geëist om Moslims toe te laten, anders zou dit consequenties hebben voor olieleveranties. Hoe gek het ook klinkt, dit is de basale oorzaak van de zogeheten multiculturele(re) samenleving. Ieder mens is gelijkwaardig maar niet iedereen is gelijk. Waarom moeten culturen bij elkaar. Wat heeft het ons opgeleverd? Er is nimmer een meerwaarde bekend geworden. Als ik wil genieten van de Marokkaanse cultuur, dan ga ik zelf wel naar Marokko.
        De angst bij veel nederlanders is aanwezig en terecht. Wie kan die wegnemen?
        De huidige politici willen ons graag voorschrijven wat wel en niet goed voor ons is. Maar uiteindelijk hebben de kiezers het laatste woord.
        Waarom zou Wilders het niet kunnen? Is er iemand anders echt te vertrouwen in de politiek?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Elske

          Daarom zijn in Nederland verhoudingsgewijs ook de meeste joden weggevoerd, he?

            /   Beantwoorden  / 
  3. mo

    Nee, Geert weet wel hoe ie dit moet aanpakken. Amateur. De terrorist moet gepakt en gestraft worden, maar dit betekent niet dat de moslims wereldwijd (of in Nederland voor wie niet verder kan kijken) fout zijn. Net zoals ik niet aangesproken wil worden voor de dode die viel door blanke kinderen op het strandfeest. Mensen denk na, Geert maakt de problemen alleen maar groter.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bob van Munten

      Wat een onzin, Geert legt de vinger juist precies op de zere plek: Hij zegt niet dat moslims fout zijn, hij geeft alleen precies aan waarom de islam een achterlijke sekte is met achterhaalde ideeen die gewoonweg niet en nooit in onze samenleving past! Kijk maar weer naar Culemborg, het zoveelste voorbeeld van deze idioten!

        /   Beantwoorden  / 
  4. kees

    Geen enkel serieus politiek zwaargewicht zal zijn lot willen verbinden met de provocateur Wilders. Dit soort mensen zijn leuk voor stukjes in de krant en actualiteitenprogramma’s te vullen, maar niet om met reeele politieke oplossingen te komen. Waarom komt hij anders met uitspraken over kopvoddentax en de Koran vergelijken met de Donald Duck. Hij wil alleen de latente vooroordelen aanwakkeren, zodat hij weer wat stemmetjes kan winnen. Maar kijk eens als hij gewonnen heeft, dan moet hij ontzettend veel inleveren, omdat dit voor 300% indruist tegen onze grondwet. Aan de andere kant lopen daarentegen ook enkele moslimgeestelijken rond, die de boel ook goed aanwakkeren.

      /   Beantwoorden  / 
  5. besserwessie

    Jaha, als ik dat zo lees: linkse ambtenaren onder elkaar.
    Als er een PVV’er dronken is dan is dat een probleem. Die tientallen andere bewindslieden en parlementariers met een drankprobleem is nooit een probleem geweest.
    Tja Wilders zegt dingen die in correct weldenkende kringen niet gezegd mogen worden.
    Maar hij geeft wel een stem aan 1 miljoen+ kiezers/burgers maar dat zijn allemaal kortzichtige tokkies.
    En hij betaalt daar persoonlijk een hoge prijs voor, moet hij zijn bek maar dichthouden nietwaar?

      /   Beantwoorden  / 
    1. carolien

      Dat maak jij ervan. Geef me dan dan eens goede argumenten, waarom ik op Wilders moet kiezen met nadruk op oplossingen, die ook waar te maken zijn. Ga eens op deze uitdaging in.

        /   Beantwoorden  / 
      1. besserwessie

        Ga eens een tijdje in de Bijlmer of in Bos en Lommer wonen. Dan weet je wat al die mensen bezielt. Ik ben al 20 jaar geleden vertrokken, dan kon gelukkig.
        Oplossingen? stop de appeasement, stel eisen, stop met het Cohennen. Wat er in 30 jaar mis is gegaan zal Wilders ook niet in een handomdraai recht breien. Maar de huidige coterie begint nu pas na een jaar of 20 wegkijken heel soms, en heel besmuikt even langs de oogkleppen te kijken.
        Oplossingen hebben ze niet behalve subsidies die de integratie alleen maar tegenwerken.

          /   Beantwoorden  / 
        1. carolien

          Ik heb in totaal meer dan 30 jaar in deze wijken gewerkt en door de aard van mijn werk weet ik er ook wel wat van (onderwijs) Dat je eisen mag stellen ben ik volledig met je eens. De vooruitgang in deze wijken is ook waar te nemen, maar is het wel eens tot je doorgedrongen dat dit doorstroomwijken zijn. Even voor de Bijlmer. Vroeger en soms nu nog, was de hoogbouw een maatschappelijk getto, hoge werkeloosheid en lage doorstroming naar hogere vormen van onderwijs. We zijn nu 20 jaar verder en vele scholen presteren op landelijk niveau (er kan natuurlijk altijd verbeterd worden), de anderen worden aangepakt en terecht. De werkeloosheid is beduidend afgenomen. Als ik op de VU kom zie ik ook vele Moslimmeiden lopen(met hoofddoek, mag het?) De wijken waar jij het over hebt, daar wonen de nieuwe buitenlanders.Vroeger woonden daar toch de Nederlandse arbeiders, die wonen nu in Almere en Purmerend Overhere, ook daar kun je hele leuke wijken vinden in het genre van Bos en Lommer. Naar mijn mening is het hele probleem een verschil van milieu (sociale status) en niet van geloof of het land waaruit je afkomstig bent.

            /   Beantwoorden  / 
  6. Danny

    @ Willem hofs.. word het niet eens tijd dat jij weer de realiteit onder ogen gaat zien in plaats uit je linkse bagger propaganda boekjes voor te lezen ..

    Wilders een rellaie met Fleur.. laat me niet lachen ze zijn beide al jaren gelukkig getrouwd..Dat wilders van vele bekende nederlanders ook een warm hart krijgt toegedragen zal blijken straks in 2011 met de verkiezingen !!!!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Diana

    Ik maak me meer druk om Achmed die met 12 jarige nichtje trouwt!… Laat Geert en Fleur met rust!!! He..he…Willem jij bent smerig beezig!!! Al weer!!!
    BA!!!BA!!!BA!!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Diana

    Trouwens…ik heb een vraag! Willem Hofs, hoe is eigelijk tussen jou en Pechtold???… Is het leuk???
    He..he…

      /   Beantwoorden  / 
  9. anoniem

    In ten minste één opzicht is PVV-leider Geert Wilders natuurlijk helemáál geen aansteller. Hij wordt met de dood bedreigd, heeft beveiliging nodig, maar laat zich niet afschrikken. In afgeleide zin geldt dat ook voor zijn fractiegenoten. Maar: als ze in het publieke debat een beetje worden aangepakt lijkt alle stoerheid weg en ontpoppen de anti-islampolitici zich als teerhartige zeurpieten.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Jan

    Wat een afschuwlijk smerig roddelclubje……
    Je loopt er per ongeluk tegen aan en dan blijkt duidelijk wat voor ratjes er bij de linksche Nazi-Mensch volop aanwezig zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Anton

    Bij toeval kwam ik op dit rioolblog terecht.
    Een ambtenaartje die zich in zijn kruis voelt getast omdat Geert vindt dat er teveel van die staatsruifvreters zijn, meent vanuit persoonlijke frustratie een hetze te moeten voeren tegen de PVV.

    En geen middel is dan te gek om iemand in discrediet te brengen.
    Willem Hofs moet niets van Wilders weten en zal zich best thuisvoelen bij het vuilnis van de VARA.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.