Brand in Brussel, ontruiming gebouw Europese Commissie

In het hoofdkantoor van de Europese Commissie in Brussel woedde vanmiddag een brand. De schade bleef beperkt tot technische ruimtes op de 13de en de 14de verdieping en enkele kantoren op lager gelegen etages.

Het gaat voornamelijk om rook- en waterschade, waardoor de stroomvoorziening is lamgelegd. Toen de brand uitbrak waren er circa 2700 mensen in het gebouw aanwezig, onder wie  voorzitter Jose Manuel Barroso en onze EU-commissaris Neelie Kroes (zie filmpje). Het kantoor van de Europese Commissie gaat op zijn vroegst morgen in de loop van de dag weer open.

Lees ook:EU-president moet een vrouw worden
Lees ook:Gekkenhuis: Balkenende probeerde EU-natuurwet af te zwakken
Lees ook:Meer ambtenaren goed voor de economie
Lees ook:Den Haag krijgt vandaag even menselijk gezicht
Lees ook:Open kvk completer en goedkoper dan kvk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.