Waterschap matst burger

Eigenaren van woningen en bedrijfspanden krijgen dit jaar van het Waterschap Veluwe onbedoeld een lagere heffing.

Door een rekenfout ontvingen eigenaren een aanslag die gemiddeld 5 procent lager is dan bedoeld. Het waterschap is niet van plan verbeterde aanslagen te versturen; het tekort wordt opgevangen vanuit de reserves.

Lees ook:Berichtenbox van Bijleveld = bezuinigen op de burger = goedkoop bulkmail versturen
Lees ook:Defensie: te weinig geld voor invullen vacatures
Lees ook:DSB Bank = (beetje) PVV Bank
Lees ook:Minister: België virtueel failliet
Lees ook:Meer geweldszaken opgelost met hulp anonieme bellers

Eén reactie op “Waterschap matst burger

  1. Frans

    Je de door foutive aangeslagen bedrijven en woningen die iets voordeliger uitkomen worden de kosten betaald uit de algemene reserves. Deze reserves worden n.m.i. ruimschoots gevuld door al degene die ook door foutive aanslagen te veel moeten betalen. Als alle waterschappen zouden worden opgeheven en b.v. onder het provinciaals bestuur zouden worden ondergebracht zouden de lasten wel eens met 50% kunnen worden teruggebracht. Landelijk onder beheer van Waterstaat nog eens gehalveerd kunnen worden. Minder amtenaren, helaas, maar veel goedkoper en beter.

    Frans.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.