Gefluister over Alex en Máxima ‘beetje dom’

Niemand durft het hardop te zeggen, maar het schijnt dat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) ‘niet blij’ is met de publicatie van vakantiefoto’s van prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun kinderen.

Niemand durft het hardop te zeggen, zelfs de RVD zelf niet.

 
Terwijl juist de RVD een aantal media (AD, Trouw, GPD, Nu.nl, AP) gesommeerd zou hebben nooit meer foto’s van de Oranjes te publiceren die indruisen tegen de zogeheten mediacode.

 
Mediacode?

Ja, de mediacode: een eenzijdige afspraak van de Oranjes met de pers dat ze af en toe de gelegenheid krijgt een plaatje van de familie Alex te schieten en de familie verder met rust laat.

En wie toch een andere foto van de Oranjes publiceert, mag voortaan niet meer bij de fotosessies van Willem-Alexander en Máxima aanwezig zijn. Lekker puh!

Een volkomen achterhaalde afspraak, maar het schijnt dat de media zich er aan houden. Ook de media die nu toch ‘verboden’ foto’s van de Oranjes hebben gepubliceerd. Het schijnt dat ze een ‘beetje dom’ zijn geweest.

Maar misschien is al dat gefluister over de Oranjes allemaal wel verzonnen, want de RVD zegt er officieel niets over.

Ik hou m’n mond er dus verder ook maar over. Dit berichtje moet u maar als niet geschreven beschouwen.

Lees ook:Oranjes in opspraak: provocatie media of blunder RVD?
Lees ook:Willem-Alexander verkoopt villa in Mozambique
Lees ook:Waarom wil Willem-Alexander weg uit NL ?
Lees ook:Willem Alexander lonkt naar Google
Lees ook:Balkenende verdedigt koninklijk huis in Kamerdebat

2 reacties op “Gefluister over Alex en Máxima ‘beetje dom’

  1. annie

    dom dom dom je weet dat dit gebeurt, als je kroonprins bent. Daar krijgen ze ook meer dan genoeg geld voor, die de belastingbetaler betaald. Als ze er niet tegen kennen, dan zijn ze de kroon niet waard. Het lijkt wel of ze nog meer geld willen met deze publiciteit. Daar draait het alleen maar om.

      /   Beantwoorden  / 
  2. W.G.Bijsterbosch

    Het zouw respect voller geweest zijn als de Oranjes het zelf op de nul lein gehouden hadden .Over de vacantie parken waar ze zelf in investeren is dat hun keus ,maar als ze daar naar toe gaan moeten ze wel zelf hun eigen broek op kunnen houden maar niet de belastingbetaler daar voor op laten draaien .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.