Willem-Alexander verkoopt villa in Mozambique

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima verkopen hun villa in Mozambique. Dat heeft Willem-Alexander vandaag per brief laten weten aan premier Jan Peter Balkenende.

Over hun vakantiewoning op het Mozambikaanse schiereiland Machangulo is veel ophef ontstaan. De groep rijke investeerders van het project zou te weinig voor de lokale bevolking hebben gedaan.

Het prinselijk paar wil niet langer dat het vastgoedproject geassocieerd wordt met negatieve publiciteit. Daarom willen Willem-Alexander en Máxima de villa na voltooiing verkopen.

Willem-Alexander hoopte met de deelname in het vastgoedproject op Machangulo een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de lokale bevolking, zo schrijft hij in zijn brief.

Geachte Willem-Alexander, wat een wijs besluit.

Lees ook:Balkenende verdedigt koninklijk huis in Kamerdebat
Lees ook:Waarom wil Willem-Alexander weg uit NL ?
Lees ook:Weer spoeddebat over vakantievilla prins
Lees ook:Willem-Alexander ontbeert konings-competenties
Lees ook:Dubieuze bankier in vastgoedproject prins

7 reacties op “Willem-Alexander verkoopt villa in Mozambique

 1. *

  Een wijs besluit!
  Door geld aan ontwikkelingswerk in Mozambique te storten, (want wat is een miljoentje Alex?), help je de mensen echt!Hij wil natuurlijk uitrusten als hij met 67 moet stoppen met lintjes knippen.Je zou toch RSI oplopen van al dat geknip!

    /  
 2. JW

  wat een schijheilige vertoning, nu ze bang zijn voor de eigen hagje verkopen ze de boel. Johan van Onderbarneveld werd onthoofd toen hij tegen mauritjes in ging. Wat een spel spelen de oranjes hier weer. Alex wees een vent en pomp miljoenen euros van je eigen vermogen in dit land. Je had het toch zo goed met ze voor. Zo niet dan ben je in mijn ogen een TURBO schijnheil. Het koninghuis is toch al een geldverslinden Eftelingsprookje. Je zal wel een beetje dom lachen als je ooit dit zal lezen. Voor mij de Repuliek jullie hebben al zat gestolen en zijn geen eens afstammelingen van die gozer die gelukkig is dood geschoten door Baltezergarits in 1584. Leven de repuliek weg met die gasten die boven de wet leven. Liever vandaag dan morgen. Er huizen hier ongeveer 17.000.000 mensen morgen naar den haag en het probleem is opgelost. Eigenlijk zijn wij en stel klootzakken die ons zo laten uitmelken. Leve de REVELUTIE weg met het koningshuis en verdere schijnheilen.En ik sta hier kei hard achter. Ik hoop op nieuwe verkiezingen die het koningshuis wegsturen wij worden tot de laatste cent uitgemolken. En wat doen de prinsjes als belasting moeten betalen dan wordt er via het paleis geld weg gesluisd iedereen weet dat maar doe niks. Wij krijgen op ons spaargeld hooguit 2,5 procent rente en we mogen dan 1,2 procent afdragen daar kan ons koninghuis weer op reisjes a 4640,00 euro per vlieguur. Eigenlijk zijn wij slappen zakken dat wij ons zo laten bedonderen. Weg met heel die troep. En heb er maar geen meelij mee het vermogen van hun is op miljarden geschat. als onze kleinkinder tot hun 67 jaar mogen door werken hebben hun ze kleinkinderen nog een vermogen op de bank staan. Iedreen mag mij hier op aanvallen wat ik nu neer zet maar het is gewoon de waarheid. Als wij dood gaan en begraven worden kost dat je een hoop geld de gemeente moet elk jaar grafrechten hebben. Maar de oranjes kost het niks wel de belasting betaler. En wij worden naar 20 jaar uit de grond gerammelt. en die kerngen kunnen daar blijven liggen. MENSEN DOE JE OGEN EENS OPEN EN WEG MET DIT ZOOITJE. Er zullen best mensen zijn die dit niet leuk vinden wat ik zeg, maar denk nu eens goed na. Ik zou zeggen voor Alex ga in Efteling staan. En voor Zijn vrouw doe iets aan die 30.000 mensen die verdwenen zijn onder je pa zijn regiem ga je daar druk over maken dan kan je van mij ooit een beetje respect krijgen. In plaats dat je je eigen zo belachelijk opstelt met je kredieten. Wees dan sportief en geef van je eigen vermogen. Ik wou eigenlijk dat we 15 jaar verder waren dan waren de oranjes al weg op de plaats waar ze nu zitten. konden ze de eigen boontjes doppen in Mozambique. Stel dat dit doorgegaan was 12 uur vliegen a 4640,00 euro per uur dan kost dat per vlugt 55.680.00 euro stel het ventje blijft daar drie weken dan gaat dat ons als belasting betaler kosten 278.400,00 euro kosten en dan spreken we nog niet over de beveiliging. Dat is ook al zo iets wie wil deze zielen poten iets aan doen, Ze leven iets boven de stand.

    /  
 3. Thea

  Een wijs besluit? :als jij nooit aan de drank was begonnen!

  SUKKEL!

    /  
 4. *

  Zo Thea ,wil jj je echte naam eens vermelden.
  Wel zo eelijk, k heb niets t verbergen.
  Echt en schijterik ,en ook opdie andere site,sta je onder de namen Koning Pils en Marjan!
  Trouwens je moet je bronneneens beter raadplegen, want vor een alcaholist ,ben ik Veeeeeeellll te dik.
  Dus ben eens eerlijk Ton en Koning Grafenwald van Lidl,meld je.

    /  
 5. *

  Kom bij me langs ,adres kan je zo hebben!
  Kijk me recht in mijn ogen, en verschuil je niet met valse namen!
  De ratten kotsen van je

    /  
 6. Thea

  Zo zo, waarom ga jij zo tekeer tegen een dame als ik? wandelende bol cholesterol.
  Ik denk dat de ratten eerder van jou kotsen, met je remspoor in je onderbroek, vieze vette volgevreten mislukkeling.

    /  
 7. Thea

  Zo zo, waarom ga jij zo tekeer tegen een dame als ik? wandelende bol cholesterol.
  Ik denk dat de ratten eerder van jou kotsen, met je remspoor in je onderbroek, vieze vette volgevreten mislukkeling.

    /  

Reageren is uitgeschakeld