Politiechef Van Baal verhuist na kritiek op vervoer

verhuisdoosAd van Baal, hoofdcommissaris van de Politie Academie in Apeldoorn, zegt op korte termijn naar Apeldoorn te verhuizen.  Hij hoopt zo een einde te maken aan de kritiek op zijn kostbare woon-werkverkeer.

Vorige week werd bekend dat Van Baals chauffeur dagelijks van Drachten naar Alphen aan den Rijn rijdt om zijn baas naar Apeldoorn te kunnen brengen. Een rit van bijna 700 kilometer.
Van Baal gaat volgens de Volkskrant zo snel mogelijk op zoek naar een pied a terre in Apeldoorn.

Lees ook:Oud-generaal maakt politie te schande
Lees ook:Rotterdam klantvriendelijkste gemeente
Lees ook:Veertien verdachten kinderporno aangehouden
Lees ook:Palingburgemeester weert journalisten
Lees ook:Paspoort, naast de kroket, uit de muur

Eén reactie op “Politiechef Van Baal verhuist na kritiek op vervoer

  1. Wim Vlaar

    Een dienstauto met chauffeur. En dat voor een simpele baas van de politieacademie. Waar heeft dat nu voor nodig. Zijn we in dit land helemaal van lotje getikt. Blijkbaar wel. En dan dat gedoe over die verhuizing. Een simpele politieambtenaar krijgt gewoon een verhuisplicht opgelegd en moet daarna zelf maar zorgen hoe ie op zijn werk komt. Wil hij niet verhuizen, dan betaalt hij na 2 jaar zijn woon-werkverkeer zelf. Lijkt me wel goed voor van Balen. Gewoon eerlijk je eigen reiskosten betalen. Voor de belasting een tip. Hij ging dagelijks met de dienstauto kosteloos op en neer. Kijk maar eens goed naar zijn reiskostenaftrek. Het zou me niets verbazen als de man daarvan gebruik maakt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.