Palingburgemeester weert journalisten

Burgemeester Jan Baas van Enkhuizen wil niet meer persoonlijk met journalisten van het Noordhollands Dagblad praten. Aanleiding is volgens de burgemeester een opeenstapeling van ervaringen met de redactie van de website van de krant.

Volgens hem worden krantenartikelen op de website samengevat in een korte, ongenuanceerde versie. Dat leidt tot veel reacties van lezers. Deze worden volgens Baas rechtstreeks op de site geplaatst en dat gaat hem te ver.  Hij vindt dat er controle op de plaatsing van lezersreacties moet komen:  De berichten worden nu klakkeloos geplaatst. Dat zou bij een krant niet moeten kunnen. Het is immers niet hetzelfde als GeenStijl.

Lees ook:Vertraagde site rijksoverheid eindelijk een feit
Lees ook:Open ICT-standaarden in de Grondwet
Lees ook:Onzin over gedwongen opname in psychiatrisch ziekenhuis
Lees ook:Geert Wilders: ‘Moslims moeten helft uit de Koran scheuren’
Lees ook:Twitterende ambtenaren korten op salaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.