Nederlander geeft overheid een mager zesje

zesjeDe klantvriendelijkheid van de overheid schiet nog steeds tekort. De waardering van mensen voor alle dienstverlening is vorig jaar niet toegenomen maar ook niet afgenomen. Het rapportcijfer is blijven steken op een 6,4.

Dat blijkt volgens staatssecretaris Ank Bijleveld van Binnenlandse Zaken uit onderzoek dat TNS-NIPO in opdracht van haar heeft verricht. De regering wil dat mensen minimaal een 7 geven voor dienstverlening rond zaken als verhuizen, trouwen en geboorte. Om dat rapportcijfer te halen, zijn er volgens Bijleveld meer inspanningen nodig.
Er zijn echter niet alleen meer inspanningen nodig, er is meer duidelijkheid nodig. De overheid heeft een oerwoud aan loketten, meldpunten en informatiepunten. Daar word je als burger helemaal gestoord van!

Hoogste tijd voor een reorganisatie. Voeg de loketten Mijn Overheid, Postbus 51, Persoonlijke internet pagina, Servicedesk DigiD, Overheid, Antwoord, Last van de overheid, Digibewust, Waarschuwingsdienst, meldpunt ID-fraude, Helpdesk Burgerservicenummer dus samen en maak het de burger makkelijker in plaats van moeilijker.

En dan nog: waar moet de burger nu terecht voor vragen aan de overheid? Postbus 51? Antwoord voor Burgers? Mijn Overheid?

Overheid geef nu eindelijk eens antwoord!

Lees ook:Ministerie spamt met misplaatste campagne
Lees ook:Postbus 51 of Antwoord voor Burgers: heibel !
Lees ook:Antwoord voor Burgers: grip op ICT-doolhof overheid
Lees ook:350.000 vragen aan Postbus 51
Lees ook:Frustratie: overheid is niet bereikbaar

Eén reactie op “Nederlander geeft overheid een mager zesje

  1. ex israelite Victim

    Tja , als Je staatsterrorisme bedreven gedurende 25 jaar en nog meer sinds 1991 met het buiten de wet stellen van de Bevolking , klantvriendelijkheid kunt noemen?

    Als Je de hondsbrutaliteit om nu te zeggen dat We weer moeten betalen , nu aan de schade die ze veroorzaakt hebben , die overheid,die staat,die wet ,die justitie,die politiek en bedrijfsleven , iets met klantvriendelijkheid te maken vindt hebben ….Tja ????

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.