Prins Willem-Alexander is het koningschap voorbij

ezelHet heeft er alle schijn van dat prins Willem-Alexander er alles aan doet om van het koningschap af te komen.

Was de prins eerst betrokken bij een omstreden vastgoedproject in Mozambique, nu blijkt het bouwproject van de koninklijke vakantievilla in het Argentijnse Patagonië een nog groter wespennest.

Het gezegde over de ezel en de steen is in ieder geval niet op onze kroonprins van toepassing.

Blijft de vraag waar Willem-Alexander mee bezig is. Kiest hij bewust de verkeerde vrinden? Is het in koninklijke kringen gebruikelijk om met malafide, criminele lieden zaken  te doen? Kortom, vragen, vragen, vragen.

En zoals altijd zal premier Jan Peter Balkenende die vragen naar ieders tevredenheid beantwoorden. En knoeit onze toekomstige koning rustig verder op deze aardkloot.

Lees ook:Weer spoeddebat over vakantievilla prins
Lees ook:Willem-Alexander begin 2013 koning
Lees ook:Willem-Alexander schendt oeroude Hollandsche waarden
Lees ook:Tomas Ross: Karst Tates werkte voor Willem-Alexander
Lees ook:Willem-Alexander ontbeert konings-competenties

3 reacties op “Prins Willem-Alexander is het koningschap voorbij

  1. Peter

    Tja het lijkt wel of de politiek hem geen vakantiehuis gunt. Als ie geweten had van de malafide praktijken van de verkoper dan had ie het waarschijnlijk niet gedaan. Het is wel erg naief van deze toekomstige koning. Dan laat je de AIVD toch een screening doen van de verkoper zou ik zeggen? Dan weet je wat voro vlees je in de kuip hebt en of het veilig is om van dat heerschap te kopen. Maar het heeft er ook de schijn van dat SP de prins aan het bashen is.

      /   Beantwoorden  / 
  2. T,LAMERS

    Ja, wat moeten we met een dergelijk hardleers figuur.
    Hij geeft in ieer geval aan te behoren tot de intellectueel minder bedeelden. Daar kan hij natuuirlijk niks aan doen. Dom is nu eenmaal dom. Maar dat hij het moet compenseren met allerlei materieel gedoe dat wel erg veel lijkt op de corruptie van zijn delinquente grootvader, dat geeft toch wel een erg onveilig gevoel. Zeker als je denkt, dat hij met zijn geslepen feeks, de scepter gaat zwaaien.
    Dus…………….. Afvoeren die handel. Stop hem maar meteen in voorarrest in de BAK. Genoeg crimilere activiteiten om op te berechten.

      /   Beantwoorden  / 
  3. jan

    Misschien kunnen we ons bezighouden met belangrijke zaken dan waar prins Alexander zijn vakantiewoning bouwt. Laat deze mensen toch met rust

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.