Geert Wilders: ‘Stop tsunami van islamisering

geertwilders6Nederland bekent kleur heeft honderd zogeheten haatcitaten van Geert Wilders en andere PVV-kamerleden verzameld. Volgens de initiatiefnemers van de site is het een overzicht van uitspraken die aanzetten tot haat, discriminatie en groepsbelediging. Ik heb ze in tien stukken geknipt. Oordeel zelf:

 1. ‘Ik ontzeg niemand een gezinsleven. Ook niet-westerse allochtonen niet. Ze mogen trouwen, ze mogen samenwonen. Alleen niet in Nederland.’
(de Volkskrant 7 oktober 2006)

2. ‘De demografische samenstelling van de bevolking is het grootste probleem van Nederland. Ik heb het over wat er naar Nederland komt en wat zich hier voortplant. Als je naar de cijfers kijkt en de ontwikkeling daarin: Moslims zullen van de grote steden naar het platteland trekken.’
(de Volkskrant, 7 oktober 2006)

3. ‘We moeten de tsunami van de islamisering stoppen.’ En: ‘Van die tsunami van een ons wezensvreemde cultuur die hier steeds dominanter wordt. Daar moet een halt aan worden toegeroepen.’
(de Volkskrant, 7 oktober 2006)

4. Wat is het eerste dat u verandert als u het morgen voor het zeggen krijgt in Nederland? ‘De grenzen gaan nog diezelfde dag dicht voor alle niet-westerse allochtonen.’
(de Volkskrant, 7 oktober 2006)

5. ‘De Nederlandse cultuur is duizend keer beter dan de islam.’
(Spits, 9 november 2006)

6. ‘Nieuw artikel 1 van de grondwet: christelijk/joods/humanistische cultuur moet in Nederland dominant blijven.’
(Verkiezingspamflet PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen van 25 augustus 2006)

7. ‘De tsunami van islamisering vormt een directe bedreiging van het voortbestaan van de wereld zoals wij die kennen en is het begin van het einde van westerse normen en waarden als vrijheid, gelijkheid, tolerantie en scheiding van kerk en staat die ons terecht zo dierbaar zijn.’
(GeenStijl, 23 januari 2007)

8. ‘Ik ben hier gekomen om te waarschuwen voor een ander gevaar, de islam. De islam doet zich voor als een religie maar ondertussen heeft het een ander doel; overheersing van de wereld, een heilige oorlog, de sharia en het einde van de scheiding tussen kerk en staat. Het is geen religie het is een politieke ideologie. Het eist je respect maar heeft geen respect voor jou.’
(Geplande speech in London, PVV-website 12 februari 2009)

9. ‘I propose the withdrawal of all hate speech legislation in Europe.’
(Toespraak van Geert Wilders in New York op PVV-website, woensdag 25 februari 2009)

10. ‘In noodgevallen moet de politie met scherp schieten op jonge relschoppers.’ PVV-Kamerlid Fleur Agema in Kamerdebat over Marokkaanse jongeren in Gouda.
(Spitsnieuws, 15 april 2009)

Lees ook:Geert Wilders: ‘Ik wil moskeeën afbreken’
Lees ook:Geert Wilders: ‘De islam is een gewelddadige religie’
Lees ook:Geert Wilders: ‘Koran is facistisch boek’
Lees ook:Geert Wilders: ‘Jan en Annie betalen voor Achmed en Fatima’
Lees ook:Geert Wilders: ‘I will tear down Islamic schools’

19 reacties op “Geert Wilders: ‘Stop tsunami van islamisering

  1. Max

    Geert Wilders zou haat zaaien. Het meest belachelijke dat ik gehoord heb. Hij zegt alleen maar de waarheid en wat de meeste Nederlanders denken.Wilders:ik heb niets tegen moslims in Nederland, mits ze zich houden aan onze wetten en regels. Dat heb ik altijd gezegd, maar kennelijk moet ik het steeds weer herhalen. Ik wil alleen dat de immigratie uit moslimlanden stopt omdat we daar nu al heel veel problemen mee hebben. Nederlanders herkennen hun eigen land niet meer. En kijk naar landen waar de islam dominant is; je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De Islam wil niet integreren, maar domineren.De islam is in opmars, niet alleen in Europa, maar wereldwijd. In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal al verdriedubbeld tot 1,5 miljard.In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit.
    Nederland:in 1971 54000 moslims,2009 1 miljoen moslims. Deze ongewapende demografische oorlog is oneindig veel gevaarlijker dan haat zaaiende imams en gewelddadige moslim fundamentalisten die oproepen tot de gewapende jihad.
    Natuurlijk is de Islam een gevaar voor de westerse wereld, maar dat is al tientallen jaren bekend. Er is genoeg voor gewaarschuwd maar niemand wou luisteren….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank Bikker

      Max, ik geloof dat jouw waarheid niet mijn waarheid is,maar dat gaat blijkbaar boven je pet. O ja en ik behoor niet tot de “linkse kerk”. Ook al zo’n ondefinieerbare kreet, waar je niets mee kan. Wat is dat eigenlijk? Alle mensen die GW niet zo zien zitten?

        /   Beantwoorden  / 
  2. marat

    “De Europeanen zijn ziek. Wij hebben het medicijn. Heel Europa wordt islamitisch. Wij zullen Rome veroveren. Jullie vormen het nieuwe leger.” (Turkse premier en leider van Milli Gorus, Necmettin ERBAKAN, Arnhem 2002)

    1- Milli Görüs wilt via gemeente Amsterdam een megamoskee, genaamd “Westermoskee”, bouwen.
    2- Er komt een grote moskee van Milli Gorus in Arnhem met een minaret van 25 meter.
    3- De Rotterdamse wethouder Hamit Karakus (een infiltrant binnen PvdA) eist wel dat het gebouw voor 1 oktober afgebouwd is en dat er voldoende financiële middelen zijn. Het islamitische “gebedshuis” moet een koepel van 25 meter en minaretten van vijftig meter hoog krijgen. Fatsoenlijke politicus hebben in deze fundamentalistische fascistische turken, Marokkanen kringen niets te zoeken. Wij waren, eeuwenlang tolerant voor allerlei godsdiensten. Maar de vloedgolven van allerlei manieren het land binnenkomende moslims beangstigd de Nederlander.
    Grote partijen maken weer zelfde fouten, terwijl huidige Turkse premier, tegen zijn verlenging dit propageert: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten onze bajonetten, de koepels onze helmen, de gelovigen onze soldaten. Als een moskee met minaret wordt gesticht wordt dat beschouwd als het begin van het bezit van dat land…! Waarschijnlijk moet dit worden opgevat als een Islamitisch schot voor de Hollandse boeg. Indien toch bakzeil wordt gehaald, dan zal het zendingswerk vanuit de Moskee resulteren in een versneld Islamisering proces van dit landje…

    Terwijl er in moslimlanden kerken en synagogen afgebroken worden of veranderd in moskeeën, en andersdenkenden gebukt gaan onder het juk van een dhimmy-cultuur (extra belastingen, niet praten over je geloof etc.), worden er hier onder het applaus van de domme elite megamoskeeën gebouwd. Het ergste daarvan dat onze tradities worden afgebroken door onze eigen Nederlandse leiders uit angst de geïnfiltreerde moslims te beledigen of discrimineren. “De grootse moskee”. “De eerste Marokkaanse burgemeester.’ Turkse Marokkaanse wethouders die alleen moskeen en moslimscholen beheren: criminele Turkse Arabische religie_mafia’s als belangrijke partners noemen en hun infiltraties te laten doorgaan. In deze moskeen zullen vele geesten rijp gemaakt worden voor een toekomstige gewelddadige overname van onze Nederlandse rechtsstaat. In deze moskeen worden er plannen gemaakt hoe Nederlandse politicus, leiders van het Nederlandse volk geëlimineerd kunnen worden. Politieke proces tegen Wilders is niet zomaar uit de lucht gevallen; niet alleen miljoenen oliegeld maar ook bekende “politieke druk”, openlijke bedreigingen van de islamitische landen hebben een grote effect gehad op de zwakke stelsel: 5. colonne infiltreert overal, het is nu zover dat er ook Nederlandse officieren en de rechters die ook Islamproductief gaan werken en een ontzettend gevaarlijk weg moesten ingaan en zorgen allemaal dat er uiteindelijk nodige weg vrij blijft voor de toekomstige islamitische overname! Het politieke proces tegen Wilders is puur een nieuwe type aanval op Nederland, Turkse pers beweert dat er miljoenen dollars doorgesluisd zijn om een contrabeweging te creëren tegen de Nederlandse partijen die “tegen de Turken zijn”. Als er nu bij deze proces, zoveel Islamitische landen, politieke partijen, moskeen, geheime diensten, financiële machten betrokken zijn, wordt dit toch geen “overtreding van het discriminatiewet”!
    Als hier niet flink de rem op wordt gezet worden we sneller als dat we denken dhimmy’s in eigen land. Gruwelijk, die rotmoskeeën overal in ons land. Een voorbode van haat en geweld. Waarom blijven we er zo slap en ongeïnteresseerd onder? De rust van nu is bedrieglijk, nu moet er actie worden ondernomen. Afbreken die zooi!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank Bikker

      Goh, jij hebt er een werk van gemaakt. Het lijkt het partijprogramma van GW wel, past ook op een A4tje.

        /   Beantwoorden  / 
  3. ilona

    Het soort migranten dat momenteel Nederland binnen mag is (onbedoeld) geselecteerd op kansarmoede (met name:valse vluchtelingen en gedwongen familievorming- gezinshereniging/importbruiden) in plaats van op talent (een echt immigratiebeleid). Dat ligt aan het beleid, niet aan die migranten.

    Er moet een nieuwe beleid komen om de jongeren te verplichten deel te nemen aan de Nederlandse militaire organisatie in plaats van dat hen verplicht kan stellen deel te nemen aan herkomstlanden militaire organisaties waarbij zij hun recht op principiële bezwaren schijnbaar verspeelt hebben. Juridisch valt dit niet uit te leggen met betrekking tot de rechten van de Nederlandse burgerschap.
    Het moet afgelopen zijn van dat excuus die we vaak van de Marokkaanse en Turkse ouders horen: “Ja!, maar wij mogen ons kinderen niet slaan, anders komt de politie, wij kunnen niets doen, dus! Wij kunnen niet slaan”, horen we vaak, maar dat is geen excuus. Deze Moslims die denken dat de opvoeding per definitie met een stok gaat (typisch mohammedaanse cultuur). De ontspoorde kinderen zijn vaak het slachtoffers van hun herkomstlanden mentaliteit, nooit aandacht, liever naar moskee of speciale islamitische trainingskampen – internaten.
    Nu proberen ze op alle mogelijke manieren Nederlandse cultuur te demoderen. Zelfs onze kinderen worden nu, van jongs af aan al, geïndoctrineerd met politiek-pro islam beleid; moslims bemoeien zich niet met onze maatschappij. Ze zijn alleen in afwachting… Gezien het aantal schotels wordt er uitsluitend Turkse en Marokkaanse zenders gekeken. Ze kijken niet naar de Nederlandse TV, er zijn nu alleen Turkse of Arabische TV schotels. Moslimlanden TV schotels hebben Nederland grote ellende opgeleverd. Er moet een einde komen aan de golf van de Turkse en Arabische TV schotels.
    We moeten met z’n allen toch integreren? Dit is zeker niet de manier. In welk land en tijd leven ze nou eigenlijk? Het moet toch niet gekker worden. Welke achterlijke beleid heeft dit veroorzaakt? Laat ze eerst gewoon trachten het Nederlandse nieuws en de actualiteiten rubrieken te volgen en stoppen met dit vijandelijke opvoeding.
    Moskeebouw: Stop nu bouw van moskeeminaretten; De toren zijn niet alleen bedoeld om van daaraf moslims – en (nog) niet-moslims! – op te roepen tot het rituele gebed, ze symboliseren de val van Nederland. Moslims willen straks vijfmaal daags vanaf het krieken van de dageraad in de wijde omtrek van de moskee het islamitisch getuigenis te laten horen en op die manier alle niet- islamieten af te schrikken en uiteindelijk definitief verdrijven…Moslims die de belichaming van zo’n typische Islamitische overheersingdrang en strijdlust getuige zijn via moskeebouw oproep tot praktische bezetting van Nederland die onderschreven wordt door de vertegenwoordigers van de gehele Turkse en Arabische moslim organisaties. Turkse en Arabische dreigingen worden samengevoegd met deze verontrustende realiteit, als gewillige afleiding van de panislamitische dreiging die hun barbaarse regime al meer dan vier decennia vormt.

    Inburgering: ondanks extra kosten zijn er geen verbeteringen waargenomen: huidige beleid tolereert Boerka, hoofddoek, moskee, islamscholen en hele Islamitische expansie. Er is geen concrete kritiek tegen de ongepaste gewoontes van de moslimmigranten. Jarenlang volgen ze kapitaal kostende cursussen, maar weten ze nog niet hoe Nederlandse vlag er uit ziet; eigen TV schotels,eigen vlag, eigen moskeen, eigen, verenigingen: alles is nu eigen en apart van de Nederlandse maatschappij…! Inburgeringbeleid biedt geen oplossingen voor het echte probleem: het cirkelproces van afwenden en afkeer die dat in gang gezet is door een grote groep, wordt aangestuurd door hun herkomstlanden machthebbers…De toenadering door het verlopen van de generaties heeft nu geen kans, omdat die nieuwe generaties ook door steeds sterker gewordende 5.colonne – Islamitische infrastructuur, vaste voet (moslims noemen- hicret) wordt gecontroleerd. De niet verwijdering kringproces en externe factoren kan leiden tot ernstige maatschappelijke problemen inclusief de mogelijkheid van een catastrofe.
    Mensen die duizenden jaren in de woestijnen of op de bergen geïsoleerd geleefd hebben denken meteen dat ze gelijk hebben, omdat de Nederlandse regering zich met zijn eigen beleid aanpast aan hun cultuur. Aantrekkingskracht voor de foute gestoorde moslims is op deze manier niet afgenomen en ook hier geboren moslims zijn veel agressiever en gevaarlijker dan hun ouders. Er komen nog meer aparte Turkse en Marokkaanse organisaties en andere instellingen bij. In de grote steden van Nederland overleven zeer gevaarlijke Moslims gemeenschappen. Door kettingmigratie zijn hele dorpen naar Nederland overgebracht. Vader haalt broer, broer haalt neef, enzovoort tot alle mannen in Nederland zijn. Door gezinshereniging en huwelijksmigratie komen de vrouwen en kinderen erbij. Ze wonen in dezelfde buurt, maar nu ook hele stadsdelen, hun kinderen gaan naar dezelfde school, de vrouwen lopen met de hoofddoeken, ze worden heel groot. Ze dreigen straks nog meer te zuiveren van Nederlanders en een aaneengesloten grote gebied te creeren..Er worden nog meer moskeen en islamscholen opgericht. Nog meer vrouwen dragen hoofddoeken of andere soort symbolen die andersdenkenden provoceren. Vreselijke toename van hoofddoekvrouwen [meerderheid hier geboren en door de herkomstlanden georganiseerde jonge vrouwen] die politieke islam [meeste Moslimvrouwen zien hoofddoek als een vlag, een belangrijke politieke symbool] willen implementeren. Het gaat dus niet om de taal of goddienst, het gaat puur om de politieke ideologie en aansturing vanuit buitenland: hun echte inburgering onder de huidige politieke omstandigheden is niet meer denkbaar (er zijn geen voorbeelden in de Europese geschiedenis). Continue apart organiseren om eigen waarden en normen af te dwingen die zij willen, opeisen van moslima zwemuurtjes, ook nog in burkini willen zwemmen, zoveel haat en dat allemaal na de kapitaal vernietigende inburgering cursussen. En als ze hun zin niet krijgen komen de allah, wallah, insallah, masallah zingende bendes van halal ons wel even vertellen hoe het precies zit. Maar tegen de uitwassen van hun eigen geloof kunnen ze ineens niks meer, dan vinden ze de weg naar rechter, demonstratie en media ineens niet meer. Is dit wat inburgeraars uiteindelijk geleerd hebben?. Demoniseren van de Westerse wereld en met name in Nederland is een grote bedreiging. De situatie waarin de Islam langzaam de macht overneemt zoals hier, is in Moslimlanden ondenkbaar. Niet Moslims krijgen daarvoor eenvoudig de kans niet. Waar ze meerderheid vormen, weigeren ze onmiddellijk deelname aan de bestaande levenswijze. Ze willen nu in veel staatsdelen, incl. op de scholen en gemeenten, dat de hele keuken halal wordt: “hier is alles hallal enz, ziet u nu overal.”. Op deze manier dat Nederlandse culturele erfgoed definitief geschrapt wordt door deze inburgeringcursisten is onacceptabel. Huidige Inburgeringbeleid werkt alleen voor de Moslims die continue manipuleren en van tijd winnen. Waar het om gaat, is de moslimimmigranten los te maken van de huidige misstanden. Nieuwe integratiebeleid moet zorgen dat de Islamitische koloniën die hier ontstaan door het hanteren door moslimimmigranten van islamitische politieke ideologie en werkwijze, uiteindelijk moeten verdwijnen. Als de invasie lust moet verdwijnen, moet het hanteren door moslimimmigranten van islam- infrastructuren verdwijnen. Maar aangezien dat zelf niet kunnen, zal dat opgelegd moeten worden. Dat wil zeggen: men zal ostentatieve, eigen onderwijsinstellingen, politieke machtscentrum, moskeeën en andere islamsymbolen in de openbare ruimte ze ver mogelijk moeten terugdringen. Met als minimale iets dat wel degelijk mogelijk is: het verbieden van islamsymbolen in openbare gebouwen en instellingen, zoals scholen. Maar toch door de onmogelijkheid om dit doel te bereiken blijft als een onvermijdelijke mislukking. Met elk land waar ze grote groep vormen, ging het bergafwaarts. Hoe meer in de aantallen, hoe meer onrust, materiële en culturele armoede, conflicten tussen bevolkingsgroepen: Als wij hier heel de hele onderste laag van de bevolking van Marokko en Turkije moeten huisvesten, -terwijl dat soort landen niet willen meewerken aan verdere ontwikkeling van deze groep- gaat Nederland zeer zware tijden tegemoet en dat is voor meer dan 90 % van de Nederlanders onacceptabel. Bovendien kunnen wij niet alle laaggeschoolden en ongeschoolden en analfabeten uit Turkije en Marokko gaan opvangen. Er zitten er hier al genoeg. De overheid moet afstand nemen van het huidige beleid; er moet erkent worden dat er een aanzienlijk grote groep bestaat die absoluut niet wilt samenleven met de Nederlanders, en dat ook niet kan. Dat heeft grote gevolgen voor het beleid inzake integratie, inburgering, en sociale cohesie.

      /   Beantwoorden  / 
  4. mazhar

    De stem van de Koerden en de deelname aan de verkiezingen is nu wel
    belangrijk. Turkse politici gemengd met de criminele en
    “religieuze”organisaties veroveren meer macht in EU als het ware
    zonder enige moeite. Vele partijen buigen zich voor de Turkse en
    Marokkaanse indringers. Alleen wij moeten er samen iets tegen doen.
    Marokkaanse en Turkse leden van CDA, Groenlinks, PvdA en D66 maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Het is het beste dat er zo snel mogelijk wetgeving komt die stelt dat alleen mensen met één nationaliteit (de Nederlandse) op belangrijke posities kunnen worden benoemd (inclusief die van volksvertegenwoordiger). Voorkomen is beter dan genezen. Moslims eenmaal aan de macht tonen ze aan dat onze grote steden al verloren zijn. Hallal etende burgervaders, wethouders die met hun echte baasjes in Marokko en Turkije de regels voor hun provincie in den “vreemde” gaat opstellen. En die woedende Verhagen? Zwakke leiders… De Marokkaanse koning heeft toch ook nog niet zolang geleden iemand ontslagen, omdat die man een dubbel paspoort had. Echter: de Marokkanen hier in Nederland móeten nota bene van hem, naast hun Nederlandse paspoort, ook het Marokkaanse behouden. Het ergste is natuurlijk nog, dat onze overheid dit pikt. Zij zijn de Marokkaanse koning hierin onderhorig. Duidelijk is dat Marokko Nederland al als 17 provincie behandelt. En Rotterdam als het bruggenhoofd beschouwt waarmee vaste voet aan de grond is gekregen. Het paard van Troje heeft er weer een actuele versie bij gekregen.
    Misbruik en oneigenlijk gebruik op het gebied van verblijfsvergunningen, uitkeringen, belastingen, sociale zekerheid en subsidies, fraude met de niet bestaande gezinsleden, kinderbijslag van uitwonende kinderen in Marokko en Turkije en nu verkiezingsfraude.
    Veel Turken en Marokkanen, massaal gemaskerd met de hoofddoeken, gemobiliseerd door de grote organisaties gaan weer frauderen bij de stemlokalen. Grootsteden zijn nu eenmaal havens voor de razendsnel groeiende Moslim populatie. Fraude, corruptie, bendes, moorden, etc. Met het gemeentebestuur voorop. Het bestuur fraudeert door gestuurde massa uit Turkije en Marokko stemrecht te geven.
    Als een derde van de stemmers uit praktisch anti-Nederlandse islamieten bestaat, met de gevaarlijke instinct opereert is dan deze vorm van democratie niet gedoemd om het land naar de ondergang te sturen? Als dan ook nog de toezichthouders corrupte Turk en Marokkaan zijn; van Nederlandse vlag, taal en cultuur haten (die er dus niet voor niets zijn, namelijk om de verkiezingen zuiver te houden), en dat de algemene houding is van ambtenaren en stemlokaalmedewerkers, dan kunnen we het schudden.
    Dit land is al naar de bliksem. In de wijken van Amsterdam, Rotterdam, Denhaag en Utrecht kan je, zodra het donker wordt, niet meer veilig over straat, Islamitische jeugd bendes controleren veel wijken en straten. Goed werkende mensen moeten steeds meer inleveren, terwijl niet werkende moslim bevolking meer macht krijgt. Hogere uitkeringen, hogere subsidies voor islamitische clubjes, lagere huren! Iemand met enig gezond verstand stapt over naar een andere partij, maar blijkbaar is achterban van deze partijen minder slim dan de islamitische achterban. Dit politieke stelsel is een zwaar achterhaald anti Nederlandse pro -islamitisch fenomeen, een tenenkrommend toneelstuk waar elke bloedzuiger zich machtig voor zou moeten voelen. Alleen maar bedoeld om de gewone burgers te islamiseren, ze leeg te kunnen kloppen en ze daarmee op een of andere zeer zieke wijze het gevoel mee geven dat ze ook nog iets in de melk te brokkelen hebben. Totale leugens. Burgers zijn er slechts om de bloedzuigende moslims en hun vrienden te voorzien van een aangenaam leventje.
    De huidige elite stak miljarden belastinggeld in het opbouwen van een grote islamitische netwerk. Neem allerlei overlegorganen als het ware de feitelijke ambassades en consulaten van de 5. colonne, maar op grondgebied van Nederland, moskeen, islamscholen, islamitische omroepen, dialoogacademies voor de Turken en Marokkanen enz. enz. Er zijn er duizenden en worden allemaal bestuurd door PvdA, D66, Groenlinks en CDA -ers. Ze onderhouden dus een grote slappe achterban, die altijd voor meer islamisering zorgt.
    Zijn we in Amsterdam, Rotterdam, Denhaag, Utrecht, Arnhem, Haarlem nu nog niet af van die ellendige verkwanselkliek de Pro- islamitische partijen van de Arabieren en Turken? Doodziek van deze pro- islamitische collaborateurs van islamitische landen, terwijl de eigen burger financieel wordt uitgekleed en gediscrimineerd. Ons belastinggeld gaat allemaal naar moskeebouw, islamscholen, nog meer subsidies voor die heilige islamitische invasie… Schandalig gewoon!
    KOERDEN: Er bestaat geen precieze statistieken van de Koerdische diaspora in
    Nederland, omdat de Koerden worden ingedeeld bij de landen waar ze
    vandaan komen (waar ze onderdrukt worden) en niet op basis van hun
    etniciteit. Maar er wordt nu van uitgegaan dat er 1.700.000 Koerden
    leven in Europa. Rond de 85% van de Koerden komt uit Turkije, Koerden
    uit Irak komen op de tweede plaats en vormen een grote gemeenschap in
    Engeland, Nederland, Amerika en Zweden. Er zijn naar schatting 92.000
    Koerden in Nederland. Volgens een recent Europees Parlementair rapport
    zijn er rond de 80.000-100.000 Koerden in Nederland. Rond de 59.000
    zijn Koerden uit Noord-Koerdistan: Turkije. Circa 22.000 Koerden
    hebben een Iraaks of Iraans paspoort en een kleine minderheid is
    afkomstig uit Syrië (Rond de 7000). De Koerdische kwestie strekt uit
    over 4 landen: Turkije, Iran, Irak, Syrië. Het totaal aantal Koerden
    wordt op ongeveer 29 miljoen geschat. Hiervan wonen er tussen de 13 en
    14 miljoen in Turkije. Dit is ca. 25 procent van de totale bevolking.
    De Koerden hebben hun eigen taal, cultuur en land. Ze zijn een volk
    zonder land, op dit moment. Een zogenaamd stateloos volk. Het is
    officiële politiek om het bestaan van de Koerden te ontkennen. De
    woorden Koerd en Koerdistan zijn taboe. Familienamen worden verturkt
    of gearabiseerd. De Koerdische cultuur in zijn algemeen is nog steeds
    strafbaar. Turkije heeft meer problemen dan het gemiddelde land,
    Koerden, Armenen, Grieken en nog wat minderheden worden nog altijd hun
    rechten ontnomen. Ze voeren praktisch een binnenlandse oorlog dat gaat
    echt wat verder dan het gemiddelde land. De arrestaties van Koerdische
    activisten en politici, het verbod van de DTP (Koerdische partij in
    Turkije), de operaties tegen de Koerden laten de werkelijke
    bedoelingen van de Turkse, Iranese en Syrische staten zien: het
    vernietigen van de politieke structuren die de rechten van de Koerden
    verdedigen en uitroeien van de Koerden in het middenoosten.

    ‘Hamas, Hizbullah’s, zijn verzetstrijders en Koerden terroristen’
    Turkije kiest voor de Molla’s islam en steunt al die Islamitische bewegingen, ook in Nederland. De Turkse premier R.T Erdogan dreigt Israël i.v.m Gazza probleem:
    ,,Deze actie, volledig in tegenspraak met de principes van het
    internationale recht, is staatsterrorisme”, zei Erdogan. ,,Niemand
    moet denken dat wij ons stilhouden terwijl dit is gebeurd”, aldus
    Erdogan. De Turkse premier riep de NAVO op in spoedzitting bijeen te
    komen over de Israëlische militaire actie. Turkije is een belangrijk
    lid van het militaire bondgenootschap. Turkije die duizenden
    Koerdische dorpen vernietigt, miljoenen Koerden verdrijft en
    verantwoordelijk is van de genociden, gaat nu Israël bestrijden. Navo
    wordt weer misbruikt voor de barbaarse doelen. De moord op Armeniërs,
    Grieken en Asyriërs: genociden en zware onderdrukkingen die
    oorspronkelijke volkeren van Turkije naar buitenland verstrooiden zijn
    waarschijnlijk ook door de ‘staatsterrorisme’ van “joden” gepleegd!
    Turken en islamitische Arabieren vormen nu een grote gevaar voor hele
    regio.

    De Koerdische gemeenschap in Nederland

    Den Haag heeft de grootste Koerdische gemeenschap: circa 17.000
    inwoners, veelal “onderdrukte koerden uit noord Koerdistan, indirecte
    verbanning” uit het grensgebied tussen Turkije en Koerdistan. Turkse
    Koerden zoeken elkaar in de regel op; Iraakse, Iraanse en Syrische
    Koerden wonen meer verspreid over het land. Het etnische beleid die
    door de 5.colonne van de Turkse staat wordt uitgevoerd, heeft de
    Koerdische gemeenschap in Nederland versplinterd in kleinere en
    grotere groepen die als geheel geen eenduidige doelstellingen hebben.
    Niet alleen terreur maar ook zware assimilatiepolitiek van de Turkse
    staat heeft onder Turkse Koerden in Nederland directe weerslag gehad.
    Koerden die in Turkije niet geassimileerd konden worden, worden hier
    toch geturkiseerd, binnen de getto’s wordt jij niet Nederlanders of
    Koerdisch maar Turk of Marokkaan. Hier in de grote steden steeds meer
    dominantie van de Turkse of Arabische verlenging: via de Moskeen,
    schotelantennes, korancursussen en illegale internaten ontvangt men
    dag en nacht Turkse en Arabische gif, In de moskeen en islam scholen
    wordt het Turks of Arabisch geforceerd, hiermee komen de nieuwe
    generaties zeker in gevaar.
    We hebben allemaal zo ons leven in Nederland, maar moeten wel weer
    voor onze vrijheid vechten. De Koerdische gemeenschap in Nederland is
    bezorgd na de nieuwe Turkse standpunt die Koerden in buitenland wilt
    vervolgen via zijn verlenging, bijvoorbeeld in Noord -Irak, direct via
    het leger en in EU landen via de “immigrant” gemaskerde
    verlengorganisaties die een soort paramilitaire rol spelen. Turken en
    Arabieren in Nederland willen ons hier ook onderdrukken. In Nederland
    worden ze steeds groter en grijpen meer macht dankzij ongekende zwakte
    van Nederlandse autoriteiten. CDA en PVDA bewindslieden buigen zich
    heel snel om als de turken dreigen. Neem bijvoorbeeld dienstplicht in
    Turkije van de hier geboren Turken. Turkse leger dreigde via zijn
    politieke taak en Verhagen weer op de knieën voor de Turken die
    slechts eisen kunnen stellen. Toegeven of compromissen sluiten met
    zwakken is uit den boze. Weet U nog wat Erdogan zei toen hij op bezoek
    was in Duitsland of zijn we dit al weer vergeten? En maar zeggen dat
    dat land uiteindelijk toch in de EU moet komen. Waarom toch?. Erdogan
    weet het goed dat zijn verlenging in de grote steden op jeugd niveau
    al een meerderheid heeft, veel gebieden zijn totaal verturkt of
    gearabiseerd en wordt hij straks de nieuwe “fatih”. Turken en
    Arabieren hebben veel kandidaten en willen natuurlijk meer tegen de
    Nederlanders. Dit is Nederland niet meer. We zijn de strijd al
    verloren.
    Onze regering met vooral PVDA, CDA, D66 en Groenlinks hebben ons land
    in de uitverkoop gedaan en gedogen buitenlandse bemoeienis met de
    verkiezingen. J. Cohen wilt nog meer Arabieren en Turken in Denhaag.
    Triest intens triest voor degenen die ons land hebben opgebouwd. En op
    bovengenoemde partijen wordt nog gestemd ook door naïevelingen die het
    niet of niet willen snappen.
    Met de grote verdeeldheid hier, zit Nederland niet te wachten op
    inbreng (stemadvies van derde), die zij zonodig aan hun landgenoten
    denken te moeten geven.! Dit werkt nog meer agressie en verval van ons
    land in de hand. Koerden met de islam zijn per definitie “turk” of
    “arabier’, islamitische identiteit is moordend voor de Koerden.
    Islamitische identiteit is een grote gevaar voor de integratie met de
    Europese volkeren. Falende integratie in Nederland bewijst dit
    nogmaals, een Koerd met de islamitische mentaliteit kan nooit
    integreren met de Nederlandse maatschappij, hij wordt juist Turk of
    Arabier met de heersende Cohen, Marcouh, Abutaleb en Albayrak’ s
    beleid. Geen andere religie is zo bloeddorstig en heeft zoveel
    slachtoffers gemaakt onder de Koerden als de islam. Nu, zelfde
    Arabische en Turkse onderdrukkers proberen de gevluchte Koerden onder
    controle te brengen. Dit is de belangrijkste opdracht aan de
    “politicus” genoemde infiltranten. Ze moeten binnen de Nederlandse
    politiek meer macht krijgen en de koerden constant bestrijden.

    Op de lijsten van de grote partijen staan er verschillende Turkse en
    Marokkaanse kandidaten die openlijk tegen de Koerden zijn. Hoe is het
    mogelijk dat er meer Turken en Marokkanen met de dubbele passporten op
    de lijsten staan. Ankara heeft veel te zeggen in de grote partijen.
    Stem dus niet op een van deze partijen.
    Wat willen we?

    Nu allereerst willen we dat er in EU een nieuwe beleid komt voor de
    Koerden en andere volkeren die uit Turkije verbannen zijn. Wij willen
    niet meer als “Turk” of “Arabisch” behandeld worden. We zijn verbannen
    uit deze landen, waarom worden we weer ten prooi gesteld in een andere
    land.
    Wij veroordelen de activiteiten van Turkije in Nederland en alle
    vormen van islamisering en Turkisering. De hoop dat in het spoor van
    Turkije’s route naar EU lidmaatschap hervormingen zouden leiden tot
    concrete verbeteringen, lijkt uit te lopen op een desillusie. De
    vrijheid van vereniging, vergadering en meningsuiting schort nog het
    nodige. En het feit dat diverse personen zijn aangeklaagd voor het
    gebruik van verboden letters(!), zoals de Q, W, en X, omdat zij deel
    zijn van het Koerdische alfabet, symboliseert dat Turkije nog steeds
    worstelt met de Koerdische kwestie. Kwestie Cyprus, kwestie genocide,
    kwestie hoofddoekje, kwestie illegale smokkel, kwestie Koerden,
    kwestie achterstelling Christenen, kwestie dienstplicht. Blijkt dat
    Turkije nog steeds aangeeft niet bij EU te willen horen. Turkije
    verbied officieel de Koerdische namen. Gemeentes krijgen van de Turkse
    consulaat een namenlijst en op deze lijsten staan alleen de namen van
    de Turkse krijgsheren!!! Ze zijn voorbeelden van de onderdrukking,
    Turken haten van de Koerdische namen. Turkse en Arabische Infiltraties
    zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Dat dit toch nog steeds
    voorkomt heeft te maken met de vele jaren van de slechte integratie
    beleid, die een stagnatie van ontwikkeling op het gebied van
    integratie en sociale ontwikkeling in de weg staat. Koerden hebben nu
    niet alleen de namen maar ook denkwijzen van de Turken overgenomen;
    integratiebeleid van Nederland creëert op deze manier alleen nog meer
    tegenstanders.

    Wij protesteren tegen de uitsluiting van de Koerden in diaspora en in
    ons geboorteland, wij vinden het afschuwelijk dat Turkije in Nederland
    Koerden mag assimileren! Tot op de dag van vandaag verlaten veel
    Koerden – gedwongen – hun vaderland om hun vrijheid te beproeven in de
    diaspora. Maar dat Turkije in diaspora Koerdische jongeren chanteert
    voor zijn zogenaamde “militaire dienst” is een grote misdaad. De
    dienstplicht en de inzet van militairen tegen de Koerdische volk,
    bovendien met de Koerdische geld? Deze koerden zijn juist door de
    Turkse leger verdreven uit hun geboorteland. Turkije vraagt per
    persoon € 5700.-, plus 1 maand lang zware hersenspoeling in het
    Turkse leger, genoeg om hier niet meer Nederlanders te worden! Totale
    kosten bij elkaar incl. reiskosten, gemiddeld € 9 000 a’ 10 000.- per
    persoon is dus een zware plicht voor de grootste maffia ter wereld.
    Dit is een regelrechte afpersing van Turkse leger die juist de Koerden
    verdrijft! Een leger van inmiddels 400 000 merendeels dienstplichtige
    Turkse militairen vechten een steeds bloediger oorlog uit tegen de
    Koerdische volk. Tot op de dag van vandaag worden koerden gedwongen om
    meedoen aan Turkse dienstplicht. De Turkse dienstplicht is een grote
    belemmering voor de integratie in Nederland.
    We zullen pleiten voor de opbouw van een vrije maatschappelijk
    integratie proces voor Koerden. Koerden kunnen beter zich integreren
    als ze met hun eigen identiteit aan het proces deelnemen, niet met de
    identiteit van de Turken of Arabieren.

    Met vriendelijke groeten
    KKN / Koerdische Komité Nederland

    Mazhar I., B. Teke, O. Dogan

      /   Beantwoorden  / 
    1. de schoolmeester

      Je hebt er wel een heel verhaal van gemaakt, maar denk jij dat GW anders tegenover Koerden staat dan Turken. Jan met de pet weet niet eens het verschil tussen een Turk en een Koerd. Ik ben totaal tegen GW, maar jij vertelt precies de veralgemeniseerde verhaaltjes over Turken en Marokkanen als GW. Ik zou zeggen: Ga terug naar je eigen land en ga daar echt iets doen voor Koerden en ga hier niet problemen die er zijn tussen bepaalde groepen ook hier nog eens aan lopen wakkeren. Zeker, vanwege het feit dat GW het hier voorzien heeft op alle mensen die de islam belijden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Judith

        Je moet niet liegen, want Geert Wilders heeft het helemaal niet over de geintrgeerde hard werkende moslims, maar over hun criminele uitwassen en hun opvoeders…..

          /   Beantwoorden  / 
        1. renske

          Waar komen die uitspraken van de islam dan vandaan?

            /   Beantwoorden  / 
        2. Michaël

          Niet liegen?
          Nee de gewone hard werkende moslim heeft niets te vrezen.
          Behalve dan dat zijn heilige boek afgeschaft gaat worden, zijn vrouw een “kopvoddentaks” gaat betalen omdat mensen het niet zo mooi vinden, en het veranderen van de grondwet zodat ze niet meer gelijk behandeld hoeven te worden.
          oh en het ophitsen van de hele bevolking tegen zijn godsdienst.
          Ik zou het niet ervaren alsof ik dan niets te vrezen heb.

            /   Beantwoorden  / 
    2. kees

      Deze reactie is enkel een excuus om propaganda voor de Koerden te maken, niet om een reactie op Wilders en de islam te geven. Volkomen offtopic!!!

        /   Beantwoorden  / 
  5. Mat

    Wat Wilders heeft gedaan is gewoon smerig spelen, schande spreken over de partijen die de noodzaak zien om de AOW leeftijd te verhogen. De PVV die zelf zegt op te komen voor de ouderen laat ze de dag na de verkiezingsuitslag vallen als een baksteen, die stemmen zijn immers binnen gehaald. Dat deze stemmen zijn binnen gehaald met een leugen lijkt hun eigen achterban niets uit te maken of ze hebben het niet eens door.. Als de PVV in de regering zit kunnen ze zich niet meer hard maken om de AOW leeftijd op 65 te houden, het staat dan immers overeen gekomen in het regeerakkoord met o.a. de VVD. Wilders zegt nu dat hij er dan toch alles aan zal doen om de AOW leeftijd te behouden maar zal daar dan toch eerst zijn eigen regeerakkoord voor opzij moeten zetten maar dat kan helemaal niet.

      /   Beantwoorden  / 
  6. de schoolmeester

    Henk en Ingrid zitten nog steeds op de bank zonder na te denken. GW heeft zijn eerste breekpunt al zonder tegenprestatie ingeleverd. Wordt vervolgd.

      /   Beantwoorden  / 
  7. WCT

     
    “Wij, leden van het Christen-Democratisch Appel, staan pal voor onze grondrechten.
    Daarom spreken wij ons uit tegen een regeringssamenwerking, enz. enz . Zo was de aanhef van de petitie van een aantal CDA leden,…,, (petitie groep CDA’ers)

    Maar laten wij eens een kijkje nemen in de CDA gelederen :

    Turkse infiltratie in het CDA: Turkse CDA-kandidaat C. Coruz was circa 13 jaar lang bestuurslid was van de fascistische organisatie S.O.T.A. die zelfs Hitler-aanhangers uitnodigde: de Grijze Wolven, Turkse bewonderaars van Hitler. Een bestuurslid van de S.O.T.A. met nog meer Turken drong door in de TK-fractie van het CDA. Veel turken die zelfs anti- Christelijk zijn, zijn nu invloedrijke personen geworden binnen CDA. Nihat Ulusoy uit Schiedam, Ahmet Taskan van CDA Utrecht, Alaattin Erdal, deelraadslid van Charlois in Rotterdam: Deze Turkse CDA leden zijn anti-Westers en pro-islamitisch. Islamitische Stichting Nederland (ISN), die het merendeel van de Turkse moskeeën in ons land beheert, Diyanet die namens Turkse overheid moskeen bouwt, Islamitische organisaties die de rechten van de Christenen in Turkije ontkennen zijn nu representatief binnen CDA. Schokkend dat de petitie organisatoren opgestoken zijn door dit soort gevaarlijke elementen die onder leiding van de externe mogendheden opereren. Toenemende invloed van islamieten in CDA is nu voelbaar. Na PVDA en D66 is nu CDA aan de beurt: N. Albayrak van PVDA, rechterhand van J. Cohen en Cohen wilt geen immigratiestop voor de kansloze miljoenen Moslims, Fatma Koser Kaya aan de top van D66 en Petchold is hard tegen de immigratiestop… Turkije wilt alleen de grenzen van Europa oversteken, verder niks!. Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschappij alleen een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden. Ze moesten lang afwachten, terwijl hun immigratie net als nu gewoon doorging. Even later is het rijk verzwakt, in het oosten van klein Azië (huidige Armenië en Koerdistan) ontstonden aantal nomaden enclaves, Christelijke bevolking nam sterk af, toen de Turken grens bij de Van Meer konden oversteken, vielen niet alleen de Turken binnen, ook miljoenen Moslims van hele regio. Als gevolg, complete Islamitische volksverhuizing en verval van hele Christelijke beschaving tot de poorten van Wenen…Nu hetzelfde verhaal: Grote vijand van de Christenen organiseert hier zijn infiltranten en onderdrukt gelijktijdig de christenen van Turkije. Kijk om u heen, overal, in ieder moslimgestuurde land worden christelijke mensen verjaard, vermoord en getreiterd. Met name in het Midden-Oosten, in landen als Libanon, Turkije, Syrie en Egypte lijden christenen, worden zij vervolgd, geterroriseerd en verjaagd. Waar is onze petitie groep gebleven? Hoor jij iets over de brutale vervolging van de christenen?

    Je hoort nu niks van deze splintergroep over de executies van de Iranese vrouwen. Hoor jij iets van de CDA Turken over bv, schending van de mensenrechten: discriminatie etniciteit en religie van niet-moslims, christenen, joden, atheïsten, vrouwenonderdrukking, uithuwelijken van zeer jonge kinderen, polygamie – doodstraf op afvalligheid van het geloof, bloedwraak, het uitoefenen of gedogen van radicalisering, extremisme. CNV en FNV vrouwen hebben nog steeds hun heilige hoofddoek brigades, terwijl miljoenen vrouwen dit vlagje willen weggooien voor hun vrijheid…Deze brigades zijn de vakbonden van Moslims geworden. Je hoort nu niks van deze brigades over de geweld tegen de Iranese vrouwen.

    Iraanse vrouwen tot dood veroordeeld door steniging zegt niks bij de Hoofddoek vakbonden!!!.

    Hoor jij wat van CNV vrouwen over de schending van de mensenrechten: discriminatie etniciteit en religie van niet-moslims, christenen, joden, atheïsten, vrouwenonderdrukking, uithuwelijken van zeer jonge kinderen, polygamie, doodstraf op afvalligheid van het geloof, bloedwraak…. Dit is echt vals: CDA is van begin af een belangrijke doelwit van Turkije geweest, vanuit Ankara wordt alles nauwkeurig bijgehouden, wie en welke mogelijke posities? Zelfs de gemeenten zijn het doelwit geworden.! De CDA, dankzij de infiltratie is of bijna van de pot gerukt of van God verlaten. De gevolgen van de infiltratie zijn rampzalig voor de Nederlandse bevolking. Dit splintergroep, product van jarenlange infiltratie binnen CDA heeft geen enkele achting voor de Nederlanders. Een christen-democratische partij heeft niets bij de infiltranten te zoeken, wel bij de Nederlandse burger. Een nieuwe onheilige alliantie met de huidige non-integrale Moslims is echter desastreus.

    Moslims wijzen de normen en waarden van Nederlandse cultuur af. Geen westerse namen, nooit naar een Christelijke kerk of synagoog, geen Nederlandse TV, vlag, volkslied, geen Nederlandse normen en waarden! Moslims hebben geen enkele binding met de Nederlandse cultuur en rechtsorde, die voor hen gewoon niet bestaan. Dat zijn hoogstens tijdelijke zaken, die zij moeten ondergaan in afwachting van de oorlog en uiteindelijke heerschappij. Sinds meer dan 40 jaar zijn er in Nederland circa 640 000 Moslims geboren en geen enkele kind heeft een westerse naam gekregen. Is dit wat die petitie organisatoren integratie of niet gepolariseerde samenleving noemen? De macht van een beweging wordt bepaald door het aantal aanhangers en hun wil om die macht te gebruiken. De islam zorgt door een hoog geboortecijfer voor een steeds groter aantal aanhangers en heeft de wil om daar gebruik van te maken. Inmiddels zullen de moslims verder zijn gestegen en wij verder gezakt. Het geboortecijfer in Europa daalt gestaag verder.
    Europa telt steeds meer moslims, die weinig ophebben met democratie en vrijheid, die daardoor steeds meer onder druk komt te staan. Tot dat moment proberen zij een gematigd en vredelievend imago te presenteren. Willekeurig gaan ze in allerlei partijen zitten. Intussen misbruiken zij ieder middel om hier een islamitische meerderheid te vormen door middel van : Beroep op de grondrechten m.b.t vrijheid van discriminatie, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging. Deze principes en rechten erkennen zij niet voor anderen, maar worden voor henzelf met veel kabaal opgeëist. Zelfs een kind van 7 jaar zegt “”Marokko is mijn land”". Zij is hier geboren. Haar opa/oma wonen al 40 jaar hier, spreken geen woord Nederlands, haar moeder is hier geboren, spreekt redelijk Nederlands maar hoofdzakelijk Marokkaans en zit dik in de kleren, hoofddoek, haar zusje van 11 begint al Marokkaanse jurken te dragen. Als ze snoep komt bietsen vraagt ze of er varkensvlees inzit. Zij heeft het altijd over wat niet mag voor Allah. Deze familie voelt zich met Nederlandse uitkering en paspoort niet Nederlands(er). Turkije zal altijd een thuis haven zijn voor alle turken, ongeacht haar/zijn generatie. De betrokkenheid van Turkije naar zijn mensen toe waar dan ook ter wereld is de kracht wat Turkije heeft om zoveel volkeren te onderwerpen aan de islam…
    En nu over het zeer kwalijke en duivelse karakter van de islam hoor je die oude garde niet! Accepteert de islam de andere religies als volstrekt gelijkwaardig? Accepteert de islam een strenge scheiding tussen moskee en staat? Accepteert de islam het recht van een individu om het geloof vaarwel te zeggen? Is de islam een voorstander van democratie naar westers model? Je hoort niks over al die christenen die overal in de wereld vervolgd worden door moslims. Deze CDA leden willen de grondrechten o.a. vrijheid van godsdienst garanderen voor moslims in Nederland. Dus vrijheid garanderen voor een “godsdienst/politieke ideologie” die geen andere godsdienst naast zich duldt! Bovendien is het de islam die iedere niet-moslim op de wereld uitsluit. Zij moeten zich alsnog bekeren of anders gedood worden. Gemakshalve vergeten de ondertekenaars van het manifest dat de islam volledig in strijd is met de Universele verklaring voor de Rechten van de Mens, niet alleen met de grondrechten ven Nederland…De islam is wel degelijk een ideologie en religie die uiteindelijk onze vrijheden wil aantasten. De fanatieke aanhangers van deze religie misbruiken de hen gegeven vrijheid om uiteindelijk onvrijheden te verkondigen en in te voeren.
    De islam is een krijgslustige godsdienst die andere godsdiensten ‘te vuur en te zwaard’ bestrijdt. Nederlandse christenen die over pakweg 25 jaar nog in vrijheid hun geloof willen belijden, zouden dus juist voorstander moeten zijn van de immigratiestop uit islamitische landen.

    Christelijke “Prominenten” hebben het steeds over “grondrechten, bij elkaar houden, minderheden beschermen etc..”, Hoe kom jij aan zo’n islamitische minderheid die van den vreemden ontstaat, grotendeels via illegale immigratie, importbruiden van neef/nichtjes concentreert zich hoofdzakelijk op het feit dat misbruik wordt gemaakt van de mogelijkheden om naar Nederland te komen, vooral bij migratie uit landen als Turkije, Marokko en Somalië: Het gaat om het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking, voornamelijk Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken gaan vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen en daarna uit moet groeien tot een meerderheid, die met geweld of democratische middelen ons land moet onderwerpen aan de islamitische landen. Weer zeuren over polarisatie: Helaas is het juist de oude garde die de islam steunt en financiert. Deze ‘prominenten’ zijn uit een ver en grijs, oud, verleden. Niet van deze tijd. En ze willen de normen en waarden van toen, nu nog indoctrineren. Of te wel, dit soort politiek is niet meer van deze tijd. Tijden veranderen, ook politiek gezien!
    Oude garde met zijn utopie is de beste polariseerder. Naïeve kliek die gevaarlijke verwachtingen opwekt heeft geen gemeenschappelijke informatie. Moslims zijn per definitie polaire t.o.v. Europeanen en groei is altijd uit elkaar! Ze blijven polaire, dit is niet nieuw, niet veroorzaakt door een politieke partij, het is sinds 1400 jaar zo geweest. In Zwitserland is er geen anti-islamtische partij, maar toch zijn ze niet minder agressieverder dan hier. Daar bouwen ze ook hun apartheid. In Nederland 640 000 Moslim kinderen geboren en geen enkele heeft een Nederlandse naam gekregen? Splintergroep, pro islamitische Christenen, corrupte prominenten, denken juli dat deze Moslims vergrijzing probleem gaan oplossen? Stop met die demagogie. Moslims komen niet naar Nederland, omdat ze ons een-warm-hart-toedragen , nee aanpassen is er niet bij , maar wel het veroorzaken van maatschappelijke – en sociale onrust. Het probleem van die dwaze, loze mantra is dat er nooit geen echt, op vertrouwen gebaseerd “bijeen” is geweest. Ten diepste willen en mogen moslims (= onderworpen … enkel aan haatbaard nr 1 Mohammed ) niet assimileren, bijeenzijn met niet koosjere westerlingen.

    Als zij zo voor hun grondrechten staan, dan moet het hen toch pijn doen hoe de grondrechten voor verschillende groepen verschillend worden toegepast? We zien zelfcensuur door musea, journalisten, spotprenttekenaars op last van de zgn. gevoeligheden van moslims; we zien gescheiden gemeenteloketten voor man en vrouw t.b.v. moslims, nota bene in gebedshuizen; we zien hoe anders- en niet-gelovigen, vrouwen beschimpt door moslims; we zien (dreiging van) geweld tegen de rechtstaat en diezelfde grondrechten uit naam van de islam; Jezus mag worden beledigd, maar oh wee als je iets over Mohammed hebt te zeggen.
    Hier is sprake van een ondemocratische actie van een stel ongelooflijke naïevelingen, stuk voor stuk nog met een fopspeen in de mond en onvoorstelbaar dom. Het CDA openstellen voor Islamieten die grootste vijanden van de Christelijkheid zijn? De islam, dat is een politieke stroming die per definitie ondemocratisch is. Lees de koran er maar eens op na en lees en hoor de uitleg van de imams en ayatolla’s maar eens. De Islam streeft uitdrukkelijk naar een dictatuur. De koran roept op tot oorlog, tot het uitroeien van “ongelovigen”; heeft letterlijk een broertje dood Christenen, Boeddhisten, Hindoes, agnosten, atheïsten en vooral aan Joden.

    Het behouden van de fundamentele waarden van onze democratie is vele malen meer waard dan de Moslimlanden politiek of olie geld…Je moet juist staan voor de vrijheidsrechten van alle Nederlanders.

    Deze CDA leden zijn druk doende hun eigen belangen veilig te stellen dat is duidelijk. Als ze namelijk bezig zouden zijn met algemene landsbelangen dan hadden ze het beleid van hun partij ten aanzien van bijvoorbeeld door de externe mogendheden gesteunde massale moskeebouw, anti-Nederlandse islamscholen en kwaadaardige Islamitische hersenspoeling bij de jeugd wel veroordeeld. Deze groep moet zich schamen. Ze zeggen dat ze christen te zijn maar in werkelijkheid voor geld en macht te gaan is een veel groter kwaad. Het is de wereld op zijn kop en de islamisering in ons land heeft zeer ernstige vormen aangenomen waarvan helaas een heel groot gedeelte van de burgers op dit moment de schadelijke gevolgen niet overzien.

    Het inwilligen van onze volgende, concrete eisen:

    de Nederlandse nationaliteit moet gaan vervallen voor wie ook een andere nationaliteit heeft, en geen aparte wetten
    en regelingen meer voor bijstand, huursubsidie of kinderbijslag voor mensen zonder Nederlandse nationaliteit;

    minder regelgeving, en bij de ministeries moeten 400.000 adviseurs, commissieleden en bestuurders weg, waarvan alleen al 300.000 (!) bij het Ministerie van Onderwijs;

    geen TBS meer maar opsplitsing in enerzijds een nieuwe krankzinnigenwet voor mentaal gestoorden en anderzijds minimumstraffen voor bij voorbeeld geweldsdelicten;

    verbod op alle islamitische organisaties, omdat de islam als sekte een levensgevaarlijke bedreiging vormt voor andersgelovigen;

    terugdraaien van alle privatiseringen bij de openbare nutsvoorzieningen;

    alle vluchtelingen (ook reeds aanwezige) niet meer opvangen in Nederland maar uitsluitend in de regio van herkomst; cao’s moeten niet meer alleen gelden voor de laagste lonen maar voor alle salarissen, inclusief bonussen en directiesalarissen;

    geen doelgroepenbeleid of minimabeleid meer, omdat wetten of regelingen steeds voor iedereen gelden;
    herstel van onze burgerrechten zoals recht op inspraak en recht op bescherming van de persoonlijke levenssfeer;

    Waarom deze eisen? Probeert U zich maar eens ons land voor te stellen, als slechts een paar van deze eisen al vervuld worden.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Frank Bikker

    Men zou eens in het hierboven staande haatzaaiende stukje het woord moslim moeten vervangen door het woord jood, dan waren de rapen gaar in dit landje, wat in de WO2 het hoogste aantal vergaste joden heeft gekend.

    Overigens leest tante Ilona de geschiedenis zeer selectief. Ze haalt er enkel uit wat volgens haar in haar kraam past, maar dat zijn we bij dat soort “intellectuelen”wel gewend. De ellende is dat vele politieke onbenullen ook nog achter dergelijk soort idioten die de godsdienst misbruiken aanlopen. Dit geldt voor alle ismen ter wereld.

      /   Beantwoorden  / 
  9. frank bikker

    Wie zijn het wijkcommote direce democratie?

      /   Beantwoorden  / 
  10. Ellen Konne

    D66, GL, PvdA en Megamoskee voor jihadisten!

    Turkse dictator Erdogan geeft weer een bindend stemadvies aan Turken in Nederland. Islamisten kiezen nu voor Pechtold. Want D66, net als alle andere moslims, ontkent de Armeense genocide en is tegen de Koerden!

    Het belangrijkste verkiezingsthema voor Turken is dat de Armeense genocide geen genocide genoemd mag worden! Verder, willen ze dat naïevelingen de rechten van Koerden ontkennen en bezetting van Noord-Cyprus door Turkije geoed praten. D66 laat ze daartoe alle ruimte… De slappe, bange politici zijn op geen enkele manier opgewassen tegen de ambities van 5e colonne en gaan stuk voor stuk voor hen buigen.
    De Turkse islamisten vergeten voorlopig de rest van de verworvenheden en standpunten van D66! Pechtold leest moslims de les en vertelt ze, dat Turken tegen de Armeniërs en Koerden gelijk hebben. Hij nomineert zich dus als opvolger van de massamoordenaars!
    Stem niet op deze favoriete bloedzuigers! Stem niet op de D66.

    Gemeente Gouda onder leiding van D66 en PvdA, bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. D66 wilt nu ook in Gouda jihad zaadje planten. D66 in Gouda blijft vasthouden aan de vestiging van de nieuwe salafistische kazerne in Gouda Noord. D66 wethouders beweren dat de moskeebouwers “gematigde moslims” zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. Het is diept triest dat men niets meer durft te zeggen over met dit Jihad gemotiveerde activiteiten van D66 en PvdA.
    Door de D66, GL en PvdA georganiseerde moslims in Gouda, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, onder leiding van salafisten zijn de voedingsbodem voor ISIS, Hamas en Al-Qaeda. Deze Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie.

    D66, net als PvdA, met zoveel Turkse en Arabische infiltranten, is allang geen Nederlandse partij meer.
    Nederlanders hebben geen enkel vertrouwen in het kabinet en dan nota bene gedoogpartner D’66 als het beste alternatief zien.
    Een permanente jihadistische voedingsbodem onderhouden, is je eigen ondergang versnellen door je eigen civilisatie verder te laten vervangen voor het nihilisme dat islam heet!

    Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      Ook er wel eens aan gedacht waarom de VVD op afstand toch graag vriendjes met Turkije wil zijn? Wat denk je van Syrië en Rusland? Dan is die bolle van Balen toch plotseling heel wat milder. Helemaal ongelijk geven daarin kan ik ook niet!

        /   Beantwoorden  / 
  11. Florac Bosch (@FloracBosch)

    EU leiders versus Islamitische Staat!

    Hoe diep kan de EU buigen voor Erdogan en de islam?

    Terwijl Turkije een belangrijke onderdeel is van het Syrische burgeroorlog, belonen EU leiders de Turken voor hun open grenzen waardoor tienduizenden islamitische slagers vrijelijk kunnen bewegen!
    De idiote leiders van de EU steunen de grootste misdadiger ter wereld op moment en daarmee de IS. Nu wordt gekozen voor een nog grotere schurk. Gisteren heeft Turkije gewonnen hun strijd om Europa die zij al honderden jaren voeren en dat heel makkelijk namelijk door capitulatie van de EU top en hun ja knikkers. Dit is het echte begin van het einde van de EU en Europa. Steek daar geld in en niet in de IS misdaad van Erdogan.

    Erdoğan geeft alle Moslims een Turks paspoort zo dat ze visum vrij naar de EU kunnen reizen!  Deze man die het liefst van Europa het Neo Ottomaanse rijk wil maken met (wapen-/geld-)steun aan jihadisten met hun 5e colonne en paard van Troye. Helaas doen ze in Brussel graag aan zelfvernietiging. Erdogan geeft de nieuwkomers (vluchtelingen) straks Turkse (namaak-)paspoorten en dan kunnen deze zich alsnog vrij door Europa verspreiden. De honderdduizenden Moslims zijn doelbewust naar Europa gestuurd om Europa verder te chanteren. Turkije gebruikt de migrantencrisis als chantage om complete toegang van 80 miljoen Turken naar Europa te realiseren en EU van binnenuit te veroveren…

    Door de intensieve bemoeienis van Turkse islamisten en moslimbroeders vindt er juist meer en meer een bevolkingsverplaatsing! Erdogan verergert het Syrische conflict om de dar-al-garb onder druk te zetten. Zoals in Romeinse tijden wordt voor de verdediging van de grens gebruik gemaakt van barbaren (de turken), die hiervoor rijkelijk beloond worden. Uiteindelijk loopt dat slecht af en lopen die barbaren Europa onder de voet (Constantinopel, 1453). Erdogan wordt met zijn dubbele agenda maar mooi beloond door de EU. Veel goedwillende EU-burgers begrijpen hier terecht niets van en zullen, als dit zo door blijft gaan, massaal de EU de rug toekeren.
    De bloeddorstige strijd die Turkije voert tegen Europa is met geen woorden te beschrijven.
    Islamitische Staat

    Bij de uitvoering van zijn plannen voor Syrië zette Erdogan de grenzen van Turkije open voor jihadistische groepen. Daardoor trokken duizenden geradicaliseerde Europeanen naar Syrië om daar IS te vestigen.
    Erdogans regime hield ze niet tegen. Ook werden vanuit Turkije wapens, geld en medicijnen vervoerd naar de jihad gebieden. Ook hiertegen trad Erdogan niet op. Vervolgens zette hij de grenzen naar Europa open. De huidige migratiecrisis is daarvan het gevolg.
    Nu op de EU-top in Brussel wordt opnieuw met Turkije gepraat over een oplossing voor de migrantencrisis. Met een land die achter de crisis staat!
    Daarbij is duidelijk geworden dat de stomme EU leiders en de Turken vrijwel alleen zijn komen te staan met hun eisen om zowel de interne als externe grenzen van Europa open te houden voor miljoenen moslimmigranten, wat volgens Merkel zelfs ‘onze verdomde plicht’ is. Ankara, zoals dit weekend weer eens bleek om iedere oppositie de mond te snoeren, eist in ruil voor een ‘beheersbare’ migrantenstroom naar Europa miljarden euro’s extra, Schengen-toegang voor alle Turken, en een zo spoedig mogelijk lidmaatschap van de EU, waarmee de islamisering van Europa in de allerhoogste versnelling zal worden gezet.

    De turkse overheid met de Jihadisten, het ministerie van geloof (diyanet) en de veiligheidsdienst MIT hebben de zaden gezaaid.
    De EU is dus compleet doorgeslagen. Ik weet, met dit verdrag blaast de EU zich op. Maar de welvaart prijs die we hiervoor betalen is hoog. EU leiders hebben Europa verkwanseld zonder mandaat van het volk.
    Huidige EU leiders prefereren toch dictator Erdogan en zijn gestuurde islamitische uitstoot! Iedereen met gezond boerenverstand – de meeste mensen dus – ziet dat de licht ontvlambare islamist Erdogan de EU in een wurggreep heeft. Miljarden Europese belastingeuro’s komen zijn kant op, tachtig miljoen Turken mogen straks visumvrij de EU binnen. En ronduit onverantwoordelijk. Turkije hoort niet in een democratisch Europa. Het fanatieke Turkse streven om er toch deel van uit te maken maakt mij zeer achterdochtig. Waarom trekken onze EU politici zich niets van alle waarschuwingen aan?

    Tayyip Erdogan: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de moslims onze soldaten.’
    En deze EU kiest voor deze dictator!!
    Erdogan’ s turkije voert al een tijd een oorlog tegen het westen een oorlog met wapens van massa immigratie.
    Circa 1 miljard moslims kunnen straks niet alleen als migrant maar ook als bezetter binnenkomen via Turkije!…
    Iraniërs, pakistanen, turken, Afghanen, Irakezen, Syriërs, Tunesiërs, Marokkanen, Somaliërs, alle Arabieren, willen ze allemaal naar Europa.
    Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de EU landen. islamisten gebruiken migrantencrisis om het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks islamitische apartheid organisaties in Europa te versterken.

    De Europese overheden blijven naïef dan wel aangestuurd volgens plan de welvaart en cultuur uitverkopen.
    Turkije, onder leiding van islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra.

    Clubjes sadistische moordenaars beginnen uiteindelijk in Europese steden aparte enclaves te stichten! Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.
    Ze zijn al immoreel vanaf het begin, dus is het te verwachten dat ze in niets te vertrouwen zijn.

    ISLAMIETEN MET DUBBEL PASPORT!

    Islamieten hebben gespeeld en gewonnen. De ongelooflijk naïeve EU heeft blijkbaar niet in de gaten dat de migranten vermoedelijk bij aankomst in Turkije een Turks paspoort zullen krijgen. Dat heeft natuurlijk voordelen: het zijn dan geen asiels meer, maar Turkse islamisten die zich elders in Europa gaan vestigen. Zo kan dictator Erdogan zijn Islamitische volksverhuizing beheersen door ze direct door te sluizen!
    We zien nu in de grootsteden hoe de moslims zich op een snelle manier kunnen verdubbelen en een afwijkende meerderheid creëren… De corrupte leiders hebben grote belangen bij deze ontwikkeling! Het is ook maar de vraag wat er eerder komt: economische destructie of een burgeroorlog. EU commissie is een ramp voor onze vrijheid en alle burgers van dit land. Wat een mededogen van EU commissie voor jihad terroristen. Het is een bizarre opvatting. 
    De aanhangers van de islam dienen binnen het westen ingedamd te worden, m.a.w. geen uitbreiding van buitenaf en die er zijn kunnen blijven en zich vermenigvuldigen!

    Maar corrupte elite wilt alleen nog meer moslims! Deze hele invasie van roofnomaden is gewoon gepland, net als het toetreden van Turken. 
    Het is een door Brussel opgelegde culturele moord!
    Een echte bestuurder moet in feite roepen: “minder en minder Moslims in Europa”. De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen ideologie is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

    Politici in Europa gebruiken immigratie om het electoraat naar hun hand te zetten en hebben een monsterverbond gesloten met regeringen van Islamitische landen. Het hoge geboortegetal van moslims zal zorgen dat de bevolkingspolitiek voor de corrupte partijen in eerste instantie een bonus afwerpt door ervoor te zorgen dat in veel Europese landen huidige elite altijd de verkiezingen wint. En dan gaan de moslims die procentueel steeds een groter aandeel in het electoraat hebben de overhand krijgen.
    De naïeve stupiditeit die hier in Europa uitspreekt is ongelooflijk en misselijkmakend. De grootste misdadigers zijn politici dus! De EU is inmiddels zelf op weg een schurkenstaat te worden. Het wordt de hoogste tijd dat EU leiders direct met de gevolgen van hun wanbeleid wordt geconfronteerd.

    Het EU beleid is (alweer) volkomen absurd. Je wilt de buitengrenzen bewaken.. Er is sprake van een Brusselse onwil! In een normale democratie is, in een situatie als deze, waarbij een zo riskante beslissing genomen moet worden, het gebruikelijk en noodzakelijk dat hieromtrent een referendum wordt gehouden.
    Bewaak de buitengrenzen al op zee. Alle bootjes meteen terug naar Turkije. Je ziet zoals vele oost blok landen het doen, gewoon hek er om heen en klaar is het. Er komt vrijwel niemand meer binnen. 
    EU leiders geven liever miljarden aan een misdadiger als Erdogan. En erger nog alle Turken plus alle andere gelukszoekers veroveren europa zonder wapens te hoeven gebruiken. Dit bewijst ook al meteen dat het gros van de EU elite ook criminelen zijn. Waarom word zonder enig mandaat van de bevolking dit gedaan. Willen de EU elite per se van europa een islamitische staat maken? Het is niet meer te bevatte zoveel onkunde.

    8/3/2016, Florac Bosch

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.