Geert Wilders: ‘Koran is facistisch boek’

geertwilders8Nederland bekent kleur heeft honderd zogeheten haatcitaten van Geert Wilders en andere PVV-kamerleden verzameld. Volgens de initiatiefnemers van de site is het een overzicht van uitspraken die aanzetten tot haat, discriminatie en groepsbelediging. Ik heb ze in tien stukken geknipt. Oordeel zelf:

1. ‘Ik heb genoeg van de Koran in Nederland: verbied dat fascistische boek.’
(de Volkskrant 8 augustus 2007)

2. ‘En de Koran is het Mein Kampf van een religie die beoogt anderen te elimineren.’
(de Volkskrant 8 augustus 2007)

3. ‘De kern van het probleem is de fascistische islam, de zieke ideologie van Allah en Mohammed zoals neergelegd in de islamitische Mein Kampf: de Koran.’
(de Volkskrant, 8 augustus 2007)

4. ‘Die [politici] hebben lak aan de belangen van de Nederlandse burger en meewerken aan de transformatie van Nederland in Nederabië als provincie van de islamitische superstaat Eurabië.’
(de Volkskrant, 8 augustus 2007)

5. ‘De islam is een `wezensvreemde cultuur´ die nergens dominant mag worden’, vindt hij. (..)  ‘Genoeg is genoeg. We moeten ons niet verkopen aan de islamitische cultuur en de ellende die dat met zich meebrengt.’
(Website PVV en AD 17 augustus 2007)

6. ‘Ik zaai geen haat, dat doet de Koran. Het is een fascistisch boek. Dit is geen boek dat we hier moeten hebben.’
(AD, 17 augustus 2007)

7. ‘Het [is] volstrekt onwenselijk dat Amsterdam maar liefst 177 nationaliteiten telt.’
(AT5, 22 augustus 2007 (n.a.v. Kamervragen PVV)

8. ‘Waarom dringt hij [Balkenende] ons onderwerping op? Waar ging het mis met de christelijke normen en waarden van onze premier? Wanneer bedacht hij dat het maar beter was om te capituleren voor de allesoverheersende en allesvernietigende ideologie van de Islam?’
(Fleur Agema op de website PVV, maart 2008)

9. ‘De Tweede Kamer verzoekt de regering een immigratiestop in te voeren voor migranten uit moslimlanden, geen nieuwe moskeeën meer toe te staan, alle islamitische scholen te sluiten, de boerka te verbieden en criminele moslims – indien nodig na denaturalisatie – het land uit te zetten.’
(PVV Tweede-Kamermotie, 30 800 VI Vaststelling van de begrotingsstaten Nr. 127, 6 september 2007)

10. ‘Deelt u de mening dat deze inwoners gelijk hebben, gezien de problemen als overlast en criminaliteit die een asielzoekerscentrum met zich meebrengt?’
(Kamervragen van PVV-ers Fritsma en Wilders op de PVV-website,14 mei 2009)

Lees ook:Geert Wilders: ‘De profeet Mohammed is een enge duivel’
Lees ook:Geert Wilders: ‘De islam is een gewelddadige religie’
Lees ook:Geert Wilders: ‘Ik wil moskeeën afbreken’
Lees ook:Geert Wilders: ‘Moslims moeten helft uit de Koran scheuren’
Lees ook:Geert Wilders: ‘Stop tsunami van islamisering

9 reacties op “Geert Wilders: ‘Koran is facistisch boek’

  1. besserwessie

    Af en toe kom ik op deze site.
    Die Willem Hofs is een dhimmy.
    Kan hij zijn naam niet veranderen in Mohammed Hofs?

      /   Beantwoorden  / 
    1. frank bikker

      Besserwessie vind jij als voorvechter van onze GW, dat deze Willem Hofs zijn mening niet mag opschrijven? Zou graag je antwoord vernemen en je argumentatie.

        /   Beantwoorden  / 
      1. besserwessie

        Hofs mag zeggen en schrijven wat hij wil.
        Dat recht heeft iedereen, nou ja sommigen moeten voor de rechter komen. Kill the messenger daar gaat het over bij die rechtspraak. Na Fortuyn kwam wilders, geheel verschillende persoonlijkheden, maar dezelfde message.
        Blijft natuurlijk overeind dat Hofs een dhimmy is, maar dat zal Frank Bikker niet erg vinden lijkt me. En ik gebruik geen termen als “onze GW”.
        GW is gewoon een politicus die de mening van 1 a 2 miljoen Nederlanders verwoordt en daar een hoge prijs voor betaalt.

          /   Beantwoorden  / 
        1. frank bikker

          Nu val je onze rechtspraak ook aan? Wil je dat ook anders? Hoe had je dat gezien?

            /   Beantwoorden  / 
  2. besserwessie

    Ik word niet vrolijk van onze rechtspraak als ik naar de criminele carriere van een Holleeder en anderen kijk. En ik wordt ook niet vrolijk van het feit dat een politicus met een mening door geslepen advocaten voor de rechter gehaald kan worden. Maar ja driekwart van de opinievormers, politici en media zijn bezig met het gezelschapspel “Kill the messenger”. Die rechters zijn ook maar mensen nietwaar?
    Maar wie zich associeert met een Nederland Bekent Kleur” van Rene Danen bevindt zich in het gezelschap van de diepgaande dhimmy denkers Dijkstal en Nijpels, u wel bekend.

      /   Beantwoorden  / 
  3. bobbie

    goededag

    ik vind het heel leuk

      /   Beantwoorden  / 
  4. isaac

    Stop import wajongers.

    Importeren van wajongers uit derde landen is moordend.

    “Stratmann van juwelierszaak Lapidee aan de Beeklaan in Den Haag werd overvallen en neergeschoten door twee mannen, Ziya B. en Sandro Grigolia.
    Ziya B. en Sandro G. door zeker negen hulpinstanties begeleid,…ANP”.

    Tijdens het importering van een potentiële Marokkaanse wajonger naar Nederland, worden er tientallen ambtenaren bijbetrokken. Hij moet nog minimaal 30 jaar lang “begeleid” worden door zijn naïevelingen:het wordt het hele systeem van enorme wachtlijsten met de nep ambtenaren samen die Nederlandse economie verpesten. Het gaat zeker mis omdat er te veel instanties en hulpverleners er mee bezig zijn, vaak weten ze van elkaar niet wat ze doen. Op deze manier is er veel ambtenarenwerk:met name valse vluchtelingen en gedwongen familievorming- gezinshereniging/importbruiden, gestuurde criminele bendes en enorme gevolgen van het ontstane aparte Moslim Maatschappijen zijn moordend voor de Nederlandse economie.
    Hoeveel van deze criminelen hebben de laatste jaren vestigingsvergunningen gekregen? Hoeveel jongeren lopen met de wapens rond? Waarom tienduizenden moslimjongeren in Nederland gewapend zijn? Hoe is mogelijk dat er wajongers opeens meest gewelddadige gangsters geworden zijn? Onder de naam “migranten, gelovigen, gastarbeiders”, worden er veel criminelen naar Nederland gestuurd en veel “hulpinstanties” van het ambtenaren complex moeten al deze criminelen onderhouden. Het is niet voor niets dat de politie de controle over sommige voorsteden heeft verloren. De colonne noemt zichzelf de moslimgemeenschap als het gaat om het ontvangen van subsidies. Maar als het om geweld en criminaliteit gaat, mag weer niet gesproken worden van de moslimgemeenschap? Willen we Nederland weer veilig maken, moeten er duidelijke maatregelen genomen worden. En crimineel gedrag is dé reden tot uitzetten. De vele miljarden die hier jaarlijks mee gepaard gaan kunnen we beter besteden. Na straf uit te hebben gezeten criminelen met dubbele nationaliteit het land uitzetten als ongewenst vreemdeling, en de rest verplichten (een deel van) de kosten terug te betalen, uit uitkering of werk, naast op te hoesten vergoedingen voor slachtoffers.

    Sinds jaren tachtig is er geen gewone migratie van werkzoekenden richting Nederland. Het verplaatsing van ongewenste, asociale, gevaarlijke uitstoot van de moslimlanden heeft niks mee te maken met de normale immigratie. Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Ze werd onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de ultra asociale Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast. Groeiende criminalisering in Nederland gaat gepaard met de etnische verminking van de grotsteden bevolking. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de burgeroorlogen.

    Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn.
    Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de werkende burgers.
    Moslimlanden en hun collaborateurs in Nederland gaan over tot de vorming van moslimenclaves als toekomstige overkoepelende gebieden die meerdere steden en dorpen in zich verenigd. In Nederland heeft de Islam zich vooral door migratie verspreid. De kolonisatie van de belangrijkste wijken/gebieden heeft er voor gezorgd dat een groot aantal moslims zich na het verkrijgen van de “vaste voet” vergunningen eindeloze vervolg migratie tot stand brengen.
    Veel moslimlanden willen hier hun overbodige bevolking kwijt en Nederland moest een zware staatsmechanisme ontwikkelen voor de opvang van hun eindeloze stroom. Veel politici en ambtenaren staan ver van de probleemsteden. Ze doen alsof ze op een andere planeet leven. Problemen die veroorzaakt worden door hun “nieuwkomers” bestaan gewoon niet!. Grote Steden bevolking is door de strot geduwd door mensen die alleen maar achter hun bureaus zitten. Normen en waarden worden overboord gegooid handhaving van wetgeving is hun vreemd. Klachten van burgers worden niet beantwoord.
    Veel ambtenaren leven nog volgens het islamitische jaartelling. Ze willen niet horen dat Islam een woestijn indoctrinatie is. De islam is gemaakt door mannen, voor mannen. Moslimmannen hebben kledingvrijheid, de moslimvrouwen daarentegen niet, zij moeten zich verplicht verbergen in lappen stof. Je ziet die vrouwen zelfs op het strand liggen met burka en al, sterker nog, ze gaan zelfs met die burka het water is. De moslims van de oude garde in Nederland, na de generaties gaan toch gekleed in hun uniformen, hoofddoeken/burka’s/soepjurken zodat duidelijk te zien is dat ze het islamitische politieke ideologie aanhangen.
    Kennelijk worden grotsteden bestuurd door lieden waarbij het behoorlijk schort aan beoordeling vermogen waardoor zij niet in staat blijken een tamelijk eenvoudige inschatting te maken waneer ze zelf verdreven worden door de gewapende Moslims. Ze kijken nergens heen en hopen dat ze altijd kunnen uitwijken naar één van hun vakantieoptrekje!
    De Moslimimmigratie heeft de Nederlandse verzorgingsstaat alleen maar geld gekost. De laag opgeleide uitstoot werd erdoor in de werkloosheid gedrukt. Elke jaar opnieuw kost het Nederland vele miljarden, naast extra woningsnood, meer criminaliteit en al die ellende waar we dag in dag uit mee te maken hebben op straat. De verhuftering, de angst, de fragmentsering van de samenleving, de komst van de islam, het is allemaal te danken aan de eindloze massaverplaatsing van Moslimbevolking.
     
    De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije en Marokko. Maar deze landen hebben nog steeds te veel eisen en willen nog meer uitstoot dumpen in Nederland. Nederland moet snel stoppen met het onderhoud van de vijandige landen. Als er op de eigen bevolking buitenproportioneel bezuinigd wordt, is men ook verplicht te stoppen met geld naar het buitenland te sluizen.

    Probleemwijken worden nog groter, Islam is groeiende en wordt militanter.
    Sinds jaren 60 worden ze steeds groter en duurder. De burger is het slachtvee geworden. Moslims terroriseren buurtbewoners en veroorzaken overlast, ergernis en angst. Meerderheid van de Marokkaanse jeugd is werkloos en 4 op de tien staat geregistreerd als verdachte van misdaad of overtreding. In Nederland zou slechts 18 procent van de Moslims goed Nederlands spreken en 70 tot 80% van de volwassen Turkse Marokkaanse mannen is werkloos. Het probleem hoe Marokkaanse en Turkse ouders hun kinderen opvoeden op weg naar de probleemsteden blijft de kern van hele verhaal. Zet daar meer politie in, of stuur desnoods het leger, want die wijken mogen niet in handen van bendes vallen, maar moeten terug onder het gezag van het lokale bestuur en de lokale veiligheidsdiensten komen.
    Export van uitkeringen, kinderbijslag moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost. Denk nog even aan het voorbeeld van die AOW uitkeringen aan mensen die jaren dood waren.
    De basis van het slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van bureaucratische kaste moet drastisch ingeperkt worden. Eerst beginnen met alle onzinnige, onnodige en tijdrekkende activiteiten schrappen. De integratie van moslims als gemeenschap binnen een westerse cultuur is onmogelijk omdat individuele vrijheid door hen niet wordt erkend. Dit wordt gestaafd door een pas verschenen onderzoeksrapport dat vermeldt dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt. Het gevolg hiervan is een enclavevorming met een tegengestelde cultuur. Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Er mogen alleen werkvergunningen gegeven worden.

    Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de nationaliteit en wordt men uitgewezen.
    Stem niet op de politici die zo’n verklaring van immigranten niet eisen.

    De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
     
    Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/hoofddoek verbod zijn.

    De dubbele nationaliteit af te schaffen. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Dit is een van de redenen dat deze mensen nooit kunnen integreren. Uithuwelijken is niet toegestaan en mensonterend. Als een vrouw dit niet wil (vaak nog meisjes), en ze wordt toch “gedwongen”, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland. 
     

      /   Beantwoorden  / 
  5. Frank Bikker

    Op dit moment is 1 van mijn collega’s een moslima, HBO geschoold en veel belovend. Ze haalt alleen haar schouders op over haatpredikers, zowel christenlijke, joodse en islamitische en gelijk heeft ze.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.