Verlos Geert Wilders van zijn haatzaai-euro’s

Op 20 januari moet Geert Wilders zich voor de rechtbank in Amsterdam verantwoorden voor een aantal haatzaaiende en discriminerende uitspraken en uitlatingen.

Wilders en zijn PVV doen alsof het om een inperking van de vrijheid van meningsuiting gaat.

Grote flauwekul.

Iedereen heeft het recht op vrijheid van meningsuiting, ook Wilders, maar dat geef je nog niet het recht aan te zetten tot laster, haat en smaad.

En juist dat is het handelsmerk van Wilders.

De rechter moet nu maar eens uitspreken of Wilders werkelijk aanzet tot haat.

Intussen doen Wilders en zijn aanhang er alles aan de rechtszaak uit zijn verband te trekken. Hij gebruikt onder andere Google Ad’s, advertenties die hij via Google inkoopt, om kenbaar te maken dat zijn vrijheid van meningsuiting wordt ingeperkt.

Geld waarvan hij de herkomst niet wil onthullen, maar dat volgens de meeste betrouwbare bronnen afkomstig is van rechts-extremistische organisaties in de Verenigde Staten.

Omdat Geert Wilders zegt dat hij geen rechts-extremist is, kunnen we hem maar beter zo snel mogelijk van zijn haatzaai-euro’s verlossen.

Zo kun je Geert Wilders van zijn haatzaai-euro’s afhelpen:

Ga naar Google. Geef als zoekterm Wilders of PVV op. Dan krijg je een aantal zoekresultaten te zien en aan de rechterkant zogeheten ‘Gesponsorde links’, in gewoon Nederlands betaalde advertenties, zoals in de advertentie linksboven.

Klik zo vaak je kunt op de advertentie waarin Wilders oproept voor een demonstratie op 20 januari, of op een andere advertentie van de PVV of Geert Wilders.

Wilders zal je dankbaar zijn dat je hem verlost van zijn haatzaai-euro’s!

Lees ook:Wilders roept op tot demonstratie voor de rechtbank
Lees ook:Cartoon van hypocriete haatzaaiende Geert Wilders
Lees ook:Wilders spreekt de rechtbank toe: vrijheid wordt bedreigd
Lees ook:Hoogleraar: Geert Wilders terecht vervolgd
Lees ook:Politietopman: PVV = NSB

15 reacties op “Verlos Geert Wilders van zijn haatzaai-euro’s

 1. jaap sekeris

  Wilders zal het ambtenaren geteisem ongemeen teisteren, reken daar maar op sukkel!
  Ik verheug mij er nu al op. Eerst riante regelingen uit arbeidsvoorwaarden verwijderen en dan de hele club eruit.
  That will make my day forever!

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   Die opmerking van je getuigt van een groot democratisch gehalte. Heb je ook argumenten en niet alleen dreigementen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Danny

    Wat wil je. Dat is het gevolg van het haatzaaien in dit artikel. Er staat NIETS in het artikel wat een gefundeerd argument is. En dus kom jij wel even met een opmerking dat de reactie weinig democratisch is?!?! … Wie de bal kaatst ….. !
    De eerst reactie spreekt gewoon boekdelen. Ophoepelen met deze rotzooi!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kees

     Ik heb het over ambtenaren. Deze meneer Hofs is duidelijke anti-Wilders en hij reageert emotioneel, vervolgens komt er een reactie en die brult dat alle ambtenaren geteisem zijn. En daar reageer ik weer op, want ik wens niet benoemd te worden als geteisem. Overigens ben ik het wel met je eens, dat er weinig argumenten in dit stukje zijn te vinden en dat zeg ik als iemand die sterk tegen de PVV gekant is, want als ik al mijn argumenten de revue laat passeren, vind ik hem ook een haatzaaier,populist,anti-democraat enz.
     Dus als je de argumenten wilt horen zeg je het maar.

       /   Beantwoorden  / 
 2. piet

  jaapie,,,, vraag aan je opa of hij dat ook mee hebt gekregen in de oorlog met hitler
  hitler deed ook zo lief en liet ook horen wat de mensen graag wilde horen en zeker veranderen aan een volk wat niet thuis hoorde
  ken je deze tekst nog…..BLOND EN BLAUWE OGEN
  heb jij blond en blauwe ogen dan jullie gaan allemaal huilen die pvv aanhang en daar is geen schouder voor om aante huilen en te trosten wilders hebt een probleem met zijn zelf hij komt de agenda van israel hier uit oeffenen laagt hem lekker terug keren naar zijn eigen land hij is geen nlerder

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Als je toch met je Opa aan het praten bent ,vraag even hoe hard hij heeft gewerkt en geoffert om ONS mooie NEDERLAND te maken wat het nu is.
   WIJ leven nu wel in luxe door onze voorouders.
   Hoever wil jij dit mooie land naar de klote laten helpen.
   Hebben onze voorouders zich dan voor niets gesloopt????
   Een mooier land is er niet.Aan ons nu dat zo mooi te houden.

     /   Beantwoorden  / 
  2. joop

   Piet, je orakelt

     /   Beantwoorden  / 
 3. Danny

  wat een dom persoon heeft dit artikel bedacht zeg !

  Ik ken zat mensen die de oorlog hebben meegemaakt en hun spreken grote schande van dat jullie Geert Wilders met hitler vergelijken!!!

  Hoe durf je.. jullie komen niet met gegronde argumenten maar jullie zaaien haat net als jullie toen tegen Pim Fortuijn hebben gedaan !

  Wilders is al een keer eerder volledig vrijgesproken van de dingen die nu alweer worden behandeld…

  De uitspraak in komende rechtzaak zal dan ook definitief vrijspraak zijn ( Simpelweg Wilders en de PVV hebben niets strafbaars gedaan..)!!!

  @ Kees : je bent ambtenaar dus je word betaald van Nederland belastinggeld..
  Gedraag je dan eens naar je voorbeeld functie in plaats van dat je onzin loopt uit te kramen die absoluut niet door de beugel kan met jou ambtsbelofte !!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fred Wijma

   Je zou Kees ook naar zijn argumenten kunnen vragen. Lijkt me eerlijker dan dat je meteen maar concludeert dat hij onzin uitkraamt.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Kees

   Ja, stel maar een vraag, Danny?

     /   Beantwoorden  / 
 4. Felicia

  Goedenavond,

  jeetje wat een drukte om niets, wel of niet voor of tegen Geert Wilders, als we allemaal eens aan elkaar gaan denken, i.p.v. aan onszelf, zal het een stuk beter, mooier, leefbaarder en ga zo maar door worden, wat hebben al (ja)lees al deze berichten voor nut?

  We kunnen onze tijd toch wel aan andere nuttige, overdachte dingen besteden.

  OK, klinkt zoetsappig en wereldreddend, maar laat iedereen lekker lullen, zijn er mensen tegen, dan word er vanzelf opgetreden, in welke vorm dan ook.
  Teveel tijd en energie in dit soort belachelijke zaken steken, bah!
  En even over vrijheid van meningsuiting, doen jullie bovenstaand allemaal toch!
  Groetjes, Felicia

    /   Beantwoorden  / 
  1. Elske

   En toen Felicia?

     /   Beantwoorden  / 
 5. W. Klarenbeek

  Discriminerende uitspraken moeten worden gestopt. Zij drijven mensen uitelkaar en hebben geen enkel nut. Maar niet alleen Wilders doet ze. Ook Evangelie TV, een nieuwe internet zender, smijt ze de ether in. Zo zegt Frank Ouweneel (een bijbelonderzoeker) dat satan geloof gebruikt om de wereld te veroveren. Hij vind de islam dan een goed voorbeeld. Hij voegt daar dan nog allerlei enge dingen over de islam aan toe. bekijk het programma zelf in “uizending gemist” van Evangelie TV. BB01 Eindtijd. Bijzondere Bijbelstudies met Frank Ouweneel. http://evangelietv.nl/
  Ik vind dat zulke uitlatingen moeten worden verboden en/of vervolgd. Zou een imam dit zeggen over christenen, dan staat de wereld op zijn kop. Evangelie TV komt er echter weg mee.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Brutus

  Ik vermoedde al dat veel (linkse) ambtenaren weinig anders te doen hebben dan Google add aanklikken en/of anderen van hun geld af te helpen.
  Daarom is het toe te juichen dat de PVV een stukje politieke inbreng en macht krijgt in Nederland (en over haar ambtenarenkorps) zodat het aantal ambtenaren met b.v. 50% zal kunnen zakken. Dit is een prachtige maatregel die goed is voor de economie, het zgn. (toekomstige) tekort aan werkende mensen (hopelijk) ook zal terugdringen en meteen de benodigde bezuinigingsmaatregelen vermoedelijk wel volledig invult. Verdere bezuinigingen en belastingverhogingen zijn dan meteen niet meer nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Botterik

  Beste, het zij je allemaal gegund, maar weet je hoe het met Brutus is afgelopen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.