Ik eis een kentekenplaat waar PVV op staat

pvv_kentekenplaatHet is te gek voor woorden dat de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) de PVV op een lijn stelt met de NSB en de KKK.

De PVV eist dat minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat het verbod op de kentekencombinatie PVV onmiddellijk terugdraait.

Steun daarom onze actie ‘Ik wil een kentekenplaat waar PVV op staat’. Als Eurlings de kentekencombinatie PVV blijft verbieden, gaat de PVV als protest zelf kentekenplaten uitgeven. U kunt u belangstelling hiervoor nu al kenbaar maken.

Lees ook:Rijkswaterstaat moet met de billen bloot
Lees ook:Rijkswaterstaat censureert boek over reorganisatie
Lees ook:Wethouder schoffeert eigen ambtenaren
Lees ook:Stop de censuur op internet
Lees ook:Eurlings zwijgt over baan bij KLM

16 reacties op “Ik eis een kentekenplaat waar PVV op staat

  1. Anneke

    Wat een onzin toch weer… er zijn allerlei drielettercombinaties onmogelijk op de nummerborden, ik las ergens ‘als ze gekleurd zijn’. VVD kan ook niet en CDA ongetwijfeld ook niet. Dus waarom PVV dan wel? De vergelijking met NSB en KKK is wat overdreven, maar daar heeft het dus niets mee te maken.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

    Je kunt denken van Geert wat je wilt, maar hij heeft wel volkomen gelijk. ‘PVV’ verboden op nummerbord, wat een zielige vertoning. De Nederlander is niet gek. Demoniseren zal alleen maar averechts werken. De tijd dat linkse propaganda werkte is voorbij. Ieder weldenkende Nederlander ziet dat t alleen ellende heeft gebracht en t in de toekomst alleen maar zal ontploffen (a la Kosovo) ten kosten van onze eigen (klein) kinderen. Die risico wil je toch niet lopen, al is er maar een kleine kans, en er is hier een reële kans op. Kijk naar iedere regio/land waar in t verleden moslims naar zijn gemigreerd. Dat zijn de probleemgebieden van vandaag. Hoe dom kun je zijn? ..en dan aanvallen op nummerborden.. Tijd voor een grote verandering!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Fransje

    Goed initiatief! Ga lekker met de andere 17% van de Nederlandse bevolking voor schut rijden. Wel handig om zo alle tokkies in het verkeer te herkennen. Overigens zijn die tokkes nog nooit op het idee gekomen om een sticker op je auto te plakken met de lettercombinatie “PVV”.

    Nouja, de intelligentie druipt van dit stukje af. Ik moet met de dag harder lachen om jullie onzin. LEVE DE PVV EN DIENS AANHANG!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Judith

      frank bikker Ik zou ook wel op mijn nummerbord PVV willen hebben..want ik schaam me er niet voor om op de PVV te stemmen..Later zal je er ons dankbaar voor zijn..dat wij de kastanjes voor jullie uit het vuur halen…

        /   Beantwoorden  / 
    2. Jip

      Een Groepering om Haar Geloof tokkies noemen is antisemitisme!Webmaster doe uw plicht!

        /   Beantwoorden  / 
  4. Fred Wijma

    Hoe dom kun je zijn: inderdaad Erwin. Je laat je behoorlijk opjutten door het onzinverhaal hierboven. Als je goed kijkt, zie je rechtsonder staan dat dit verhaaltje thuis hoort in de categorie Geert Wilders Monologen. In dit blog staan allerlei bedenksels die alleen maar tot doel hebben de spot te drijven met Wilders en c.s. Iets wat met andere politici en politieke partijen ook gebeurt: denk maar eens aan de manier waarop Balkenende in de media wordt aangepakt. Een grote kerel haalt zijn schouders op over deze “humor” en gaat vervolgens over tot de orde van de dag.

    Overigens: ik ben er zelf ook een keer ingevlogen. Hoe dom kun je zijn: inderdaad ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Judith

      Dom, dom, dom ben jij, 28000generale Pardonners hebben allemaal een uitkering, las ik net even, hoe dom kan jij zijn om dit maar door te laten gaan, of je moet zelf ook een uitkering genieten, dan zijn jullie wel zielsverwanten van elkaar…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Fred Wijma

        Het zal ongetwijfeld aan mijn onnozelheid liggen (laat ik je alvast maar even voor zijn), maar ik begrijp echt niet waar dit op slaat. Ik had en heb het over de “Geert Wilders Monologen” waarin de draak gestoken wordt met Geert en de zijnen. Op zijn tijd wordt iedere partij en politicus in de maling genomen. Zoals ik al schreef: “Een grote kerel haalt zijn schouders op over deze “humor” en gaat vervolgens over tot de orde van de dag”.

        Wat 28.000 generale pardonners, zoals jij ze omschrijft, daarmee te maken hebben, ontgaat mij ten enen male.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Judith

          Neem me niet kwalijk, wilde je niet beledigen!

            /   Beantwoorden  / 
  5. Stef

    nazisnazisnazis

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fred Wijma

      Wat een woordkeus ;-( Verklaar je nader!

        /   Beantwoorden  / 
  6. JW

    WAt een moraal ridders hebben we weer. Volgens mij stemt iedereen op de PVV. Dat is ook de partij die zegt waar het op staat. Zitten wij te wachten op al die gasten uit het buitenland die hier de potkomen verteren en niks in brengen op de hoofddoekjes na. Die tijd hebben we allang gehad tot de jaren zestig en zeventig liepen de greformeerden zo belachlijk rond. Ga daar fijn in die zandbak zo rondlopen misschien komt er dan een kameel klaar.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Judith

      Beste JW..deze moraalridders zijn die mensen die de hielen likken van de moslims en het Christendom bespotten…
      Ik ben benieuwd hoe die hielenlikkers hun vrouw behandelen want dat hoort dan ook bij hun denkwijze….

        /   Beantwoorden  / 
  7. JW

    Ik eis een kenteken met PVV dan kom ik goed voor de dag

      /   Beantwoorden  / 
  8. HanzChristian

    Eurlings heeft groot gelijk. Alle combinaties die een betekenis hebben wil je vermijden. Ook VVD, maar dat busje was een bedrijfsongevalletje, naar verluid.

    Overigens zitten PVV en NSB al helemaal aan de verkeerde kant van de fatsoensgrens. Of je nu met bruine hemden aan en vlaggenzwaaiend marcheert of op de weg wil koketeren met een kentekenplaat, het is me om het even.

    Wie zonodig moet kan zelf de letters PVV op z’n auto plakken. Waar is de brand?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.