Nieuwe Twentse politiebaas is notoire relschopper met stadionverbod

Die pet past ons allemaal moet de eerste allochtone korpschef van ons land, Martin Sitalsing, gedacht hebben. Is hij zo door het dolle heen door zijn benoeming tot baas van de regiopolitie Twente of is hij gewoon mediageil?

Waar gaat het om: Sitalsing wil, volgens de Telegraaf (ik weet het, er zijn betrouwbaardere bronnen), journalisten gaan aantrekken voor opsporingswerk. In de eerste plaats deklasseert hij hiermee z’n eigen bromspeurders, in de tweede plaats heeft hij geen idee wat een journalist doet. Korpschef Sitalsing, een beetje journalist is er juist om de politie kritisch te volgen.

De logica van Sitalsing even volgend: de bakker laat de slager het brood bakken, de vepleegkundige repareert de fietsen van de fietsenmaker, de groenteman doet het werk van de wegenwacht, de secretaresse bewaakt de natuurmonumenten, de cabaretier is de politicus (Freek de Jonge !), de minister is de psychoot, de weerman is de bolletjesslikker, de Twentse politiebaas is de notoire relschopper met een stadionverbod.

Lees ook:Amsterdam int 120 miljoen aan parkeergeld
Lees ook:Ambtenaar wordt gepamperd en gepoederd van de wieg tot het graf
Lees ook:Ambtenaren zijn een beetje dom
Lees ook:Onderzoek naar sfeer binnen MIVD
Lees ook:Korpschef van schandaal naar schandaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.