Geert Wilders-show politiek moment van het jaar

pvvshowDe PVV-fractie die boos wegliep bij het debat over de economische crisis is gekozen tot het politieke moment van 2009.

Wilders had geen zin om als Piet Snot bij het debat te zitten en verliet met de hele PVV-fractie de Tweede Kamer.

De redactie van de NOS selecteerde de twaalf opmerkelijkste fragmenten van het afgelopen jaar. Met 7939 stemmen is het vertrek van de PVV op nummer één gekomen.

Het is tekenend voor de crisissituatie in NL dat juist dit fragment is gekozen tot politiek moment van het jaar. Het gaat namelijk nergens om.

Toch knap van Wilders dat hij de hele politiek weet te gijzelen met een partij zonder ook maar enige visie. NL wordt gegijzeld door een stelletje schreeuwende blaaskaken.

Kijk hier voor een fragment van de Wilders-show:

Kijk hier voor alle twaalf geselecteerde fragmenten.

Lees ook:NL kiest Pechtold tot beste politicus
Lees ook:Collega politici dissen Mark Rutte
Lees ook:Geert Wilders slechtste politicus van 2009
Lees ook:Twitteren wint van kopvoddentaks
Lees ook:Klagende Balkenende krijgt standje

6 reacties op “Geert Wilders-show politiek moment van het jaar

  1. ronnydee

    Heeft Wilders geen visie? Dat is nieuw voor mij, maar ja, deze schrijver heeft schijnbaar een mening over Wilders die door Links denken is ingegeven. U weet toch ook wel dat Links uitgerangeerd is? Trouwens het getuigt van een gezond denken door het Nederlandse volk om langzamerhand eens wat meer rechts te gaan denken. Links is te lang aan de macht geweest dus het wordt tijd om de uitverkoop van Nederland stop te zetten en niet te buigen voor barbaarse ideologieën. Dit kan alleen maar gedaan worden als men rechts politiek zal stemmen. Als de Nederlander een klein beetje liefde voor zijn land heeft moet hij toch ook zien dat het nu in de uitverkoop staat. We lijken wel een grote bazaar geworden, hele wijken zijn in handen van een woesstijnvolk gekomen dankzij de Linkse politiek, kom maar binnen jongens we hebben plaats zat en zie….het is fout gegaan

      /   Beantwoorden  / 
    1. franske

      Leg dan even zijn VISIE uit. Het is alleen oprotten, oprotten,oprotten en anti, anti, anti

        /   Beantwoorden  / 
      1. ronnydee

        Je bent een man van weinig woorden. Gewoon even op GW site kijken? Wat meer het nieuws volgen misschien?. Trouwens ik zal op GW stemmen, maar dat betekend niet dat ik niet af en toe moeite heb met ongenuanceerde uitspraken van hem. Ook zou ik graag zien dat hij in debat gaat. In ieder geval, zoals het nu gaat, is het niet goed toch? Gewoon kijken in de grote steden. Lezen over de wereldgeschiedenis en dan een mening vormen. Ik heb geen andere keus dan te stemmen op GW. Oh ja, ik ben tegen multiculti en tegen Europa zoals het is gegaan zonder bindend referendum. Het is gewoon je strot in geduwd door de huidige politiek.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Frank bikker

          Wat betreft dat referendum heb je volkomen gelijk, dat is op een 100% ondemocratische wijze gebeurd.Wat moslim-extremisme betreft ook, maar hoeveel zijn dat er. Zijn dat alle vrouwen die met een hoofddoekje omlopen ook. Deed m’n moeder ook, want het was in de mode of ze had koude oren.
          Dacht jij soms dat ik nooit op die GW-site kijk. Het is een en al negativiteit en soms terecht, maar ga eens in andere landen kijken hoe het sociale stelsel ervoor staat. Dan is het hier nog heilig en dan in mijn achterhoofd hebbende de partij waaruit Wilders is voortgekomen. De mensen uit die club hebben indertijd juist de nu door hem verketterde mensen hier na toe gehaald.
          Je hebt gelijk dat relatief veel mensen uit die groepen in de kleine criminaliteit zitten, maar heb je wel eens gedacht aan het feit hoe nederlanders in het buitenland bekend staan. Nou dopedealers. Marhihuana en extacy vormen een groot exportprodukt, vergelijkbaar met omzetten die in de gehele tuinbouw wordt gehaald.
          Ik heb nog nooit op de GW-site verhalen gezien over succesvolle Marokkaanse of Turkse meiden, die het op school relatief heel erg goed doen. Ze zijn bezig met een enorme inhaalslag en jij verwacht dat ze in 1 of 2 generaties maatschappelijk gezien op hetzelfde niveau zitten als Nederlanders. Voor WO 2 had ook maar 5 tot 10 % van de Nederlands een HBS. Ga nou kijken, het is zo’n 40% wat min. HBO of hoger heeft.
          Wat straatterroristen betreft. Wat dacht je van voetbalfans? Nederlanders, die al generaties van de bijstand leven en natuurlijk ook die Marokkaanse straatschoffies, maar die schoffies vind je ook in A’dam Noord. Ga maar eens kijken als er jaarlijkse kerstbomenfik is.
          Naar mijn idee maakt GW alleen gebruik van de angst van mensen voor het onbekende.
          Trouwens je hebt het over geschiedenis. Laat ik dat nu net 3 jaar gestudeerd hebben. Weliswaar niet afgestudeerd, maar toch een klein eindje op weg en het heeft nog steeds mijn belangstelling.
          Als je op de geschiedenis in wilt gaan, roep je maar. Daar kan ik ook wel wat over vertellen.

            /   Beantwoorden  / 
  2. yah mon

    NL wordt gegijzeld door een stelletje schreeuwende blaaskaken.
    Vooral door linkse blaaskaken die schreewen altijd het hardst.
    U bent er daar toch ook een van?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank bikker

      En wat dacht je van ongenuanceerde “rechtse blaaskaken?”, die alleen onder een nick durven te reageren. Geef me eens een omschrijving wat NL is en ook wat de Nederlandse bevolking is. Ik wed dat je dat niet eens kunt. Kom met inhoudelijke argumenten. Ik vraag je heus niet om het met me eens te zijn. Ik heb nog niets gehoord uit de “rechtse hoek” van bankterroristen als de DSB, Fortis enz. Wat is dat dan?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.