Steun Geert Wilders, koop PVV-kerstcadeau’s !

kerstmetdepvvDe PVV wil de grootste partij van Nederland worden. En daar hebben we veel geld voor nodig. Want campagne voeren kost geld, veel geld.

De PVV krijgt al veel steun, want de hele vrije wereld steunt het vrije Nederland van de PVV, maar er is meer nodig.

Binnenkort zijn er verkiezingen in Nederland en dan moet de PVV de grootste partij van het land worden. We willen alle partijen in een keer wegvagen. U kunt daaraan bijdragen door massaal onze kerstsurprises te bestellen.
U kunt uw familie en vrienden verrassen met een origineel kerstcadeau en u steunt de PVV. De PVV moet de grootste partij van Nederland worden.

De PVV biedt de volgende kerstsurprises:

Richard de Mos ontbossingspakket: help onze natuur zo snel mogelijk naar de kloten.

Sietse Fritsma weekendje weg in het azc: een pro-actieve vakantie in een asielzoekerscentrum naar keuze; uw opdracht: jaag de asielzoekers zoveel angst aan dat ze terugkeren naar hun eigen land.

Teun van Dijck zwervers kledingpakket: eens een zwerver, altijd een zwerver.

Martin Bosma eeuwigdurende Kinderen-voor-Kinderen muziekspeeltje met het liedje ‘Baklava of rijstevla’.

dildoRaymond de Roon togatikker: SM-spel pak de rechters in hun kruis.

Hero Brinkman drankpakket: mag niet ontbreken bij uw kerstviering.

Dion Graus legpuzzel: duizend stukjes dierenleed die niet passen.

EN, speciaal voor vader: de Fleur Agema pinup-kalender ‘Jong, sexy, geil’.

EN voor moeder is er de Geert Wilders dildo: geef haar een onvergetelijke kerst met de hulpstukken ‘Fuhrer’, ‘Peroxide’ en ‘Destroy the master’.

Bestel nu uw kerstsurprises en steun de PVV !

Lees ook:Wilders wint, Nederland verdeeld tot op het bot
Lees ook:PVV grijpt de macht in Den Haag
Lees ook:Alle Nederlanders moeten PVV stemmen
Lees ook:Kamer zet CDA voor het blok: geen nieuwe Uruzganmissie
Lees ook:Wouter Bos stapt op

10 reacties op “Steun Geert Wilders, koop PVV-kerstcadeau’s !

  1. Fred Wijma

    Hallo Willem,

    Het zal leuk bedoeld zijn, maar ik kan er niet om lachen. Bovendien werkt het gewoon niet.

    Ik denk dat ik het eens ben met Femke Halsema, die onlangs bij Pauw en Witteman zei dat we Wilders en cs. inhoudelijk moeten aanpakken. Wilders gaat er prat op een democraat in hart en nieren te zijn. Welnu: laat hem dat dan maar aantonen. De praktijk wijst echter uit dat hij iedere keer om inhoudelijke kritiek heen loopt en met domme one-liners probeert de lachers en de kiezers achter zich aan te krijgen. Echt inhoudelijke gesprekken gaat hij tot nu toe consequent uit de weg. Hij is ook niet gek en weet dat hij het dan zwaar voor de kiezen krijgt en de kans loopt “ontmaskerd” te worden als een eerste klas charlatan.

    Belachelijk maken mobiliseert de volgelingen van Wilders. Zij zien dit als “demoniseren” en sluiten de rijen, met als gevolg dat zij nog meer als schapen achter hun grote leider aan sjokken.

    Ook jij hebt langzamerhand de naam een verklaarde tegenstander te zijn van Geert Wilders. Wat mij betreft terecht, maar doe dat niet steeds op deze manier. Belachelijk maken en op alle mogelijke manieren proberen de PVV als een partij van domme krachten neer te zetten, werkt in mijn ogen vooral contra-produktief.

      /   Beantwoorden  / 
    1. ronnydee

      De boodschapper is vaak het haasje, Wilders is slechts de boodschapper van situaties die veel mensen al lang gezien hebben en zo simpel is het. En Femke? …ach die snapt er al lang niets meer van. Links is te lang aan de macht geweest en daarmee wil ik niet zeggen dat rechts ideaal is. Maar dat harde maatregelen nodig zijn in NL dat is een ding dat zeker is. Misschien kan Wilders dat verwezenlijken maar Links zeker niet. VVD, PVV en onze accountant D66 samen misschien?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Fred Wijma

        Onze accountant wil niet (tenminste, dat zegt-ie…) ;-)

          /   Beantwoorden  / 
  2. hans

    “want de hele vrije wereld steunt het vrije Nederland van de pvv” droom maar lekker veder wat een onzin 1. de meeste menssen weten niet eens wie hij is 2. de meeste menssen die hem kennen zien hem als hitler 3. er zijn menssen die hem stuenen maar dat zijn zelf ook nazi en racisten. ik wens jou veel geluk met je droom mr wilders blijf maar lekker in je droom

      /   Beantwoorden  / 
  3. sjaak

    ehhhhhh bron??????

      /   Beantwoorden  / 
  4. Willem Hofs

    @ Fred: Hoezo Wilders belachelijk maken? Zo zie jij het misschien, maar zo is het niet.
    En hoezo tegenstander van Wilders? Wilders is een enorme inspiratiebron voor velen, onder wie de ghostwriters van de Geert Wilders monologen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Rooie Sien

    De mensen die op Wilders stemmen, moeten zich eens realiseren, wie in eerste instantie de mensen die de islam-volgelingen hier naar toe haalden waren. Dat waren over het algemeen mensen, die op de VVD stemden. En wie is afkomstig uit de rijen der VVD? Wel Wilders. Zouden zij dan veel van zo’n figuur moeten verwachten?

      /   Beantwoorden  / 
    1. ronnydee

      Sorry, vergissinkje misschien? PVDA onder Den Uyl is hier de hoofdverantwoordelijke. Onze Turkse Nederlanders weten dit nog wel. Toen was er ook gewoon veel werk dat de Nederlander niet wilde doen. Op dit moment is het zo dat het zelden voorkomt dat je Turken of Marokkanen bij de plantsoenendienst of achter de vuilniswagen ziet lopen, dat zijn weer gewoon Nederlanders. Gewoon eens in de grote steden je ogen open doen. De VVD is altijd een beetje voor het bedrijfsleven geweest en dat is Wilders ook. Als u niet echt weet waar het over gaat zijn deze reacties eigenlijk overbodig, misschien helpt dit uw achtergrond informatie een beetje op te krikken.

        /   Beantwoorden  / 
  6. Wolf

    Ik kan me wel voorstellen dat veel ambtenaren bang zijn voor de stemmers op Wilders. Wij gaan flink de bezem halen door het luilekkerland van de ambtenaren. We zullen hard saneren, privileges afpakken, de pensioenen versoberen, efficiency slagen plegen en alle resterende ambtenaren hard aan het werk zetten. No more fringes! We zullen de staat langzaam, structureel verkleinen en geld teruggeven aan de burger.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fred Wijma

      Gevolg: mensen willen geen ambtenaar meer zijn/worden. En dan? Heb je daar ook een oplossing voor?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.