Agente bewusteloos op straat: politie zoekt getuigen

Een 31-jarige agente is vrijdagavond rond half elf op de Meelbeskamp in Diemen bewusteloos op straat aangetroffen. De vrouw reageerde met haar collega op een melding van overlast. In de buurt van de overlastplek splitsten zij zich op. Haar collega kreeg daarna geen contact meer met haar. Na een korte zoekactie werd de agente buiten bewustzijn aangetroffen.
De toedracht is op dit moment nog onduidelijk. Ook is niet bekend of de melding te maken heeft met hetgeen haar is overkomen. De agente ligt nog in een ziekenhuis met een zware hersenschudding. Zij is bij kennis, maar nog niet in staat een verklaring af te leggen. De politie is dringend op zoek naar getuigen die gezien hebben wat er gebeurd is of andere informatie over deze zaak hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met het telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar bureau Districtsrecherche Oost of anoniem bellen met: 0800-7000.

Lees ook:Valse brieven academisch ziekenhuis in omloop
Lees ook:Provincies verbeteren positie klokkenluider
Lees ook:Kliklijn en therapie voor cynische ambtenaar
Lees ook:Bom op station van Den Bosch
Lees ook:Twee Nederlandse militairen gewond in Uruzgan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.