Mark Rutte plukt Geert Wilders helemaal kaal

De VVD van Mark Rutte plukt de PVV van Geert Wilders langzaam maar zeker helemaal kaal.

In de nieuwste peiling van Maurice de Hond stijgt de VVD twee zetels naar 30 en de PVV daalt twee zetels naar 18.

Het CDA stijgt een zetel en gaat naar 27. De PvdA blijft stabiel op 33 zetels staan.

Ook D66, GroenLinks, SP en CU blijven in de peiling op hetzelfde aantal zetels staan als vorige week, respectievelijk 12, 11, 10 en 6 zetels.

Lees ook:PvdA loopt in op CDA, PVV grootste
Lees ook:Wilders wint, Nederland verdeeld tot op het bot
Lees ook:VVD hijgt PvdA in de nek
Lees ook:Liefde voor Wilders kost CDA stemmen
Lees ook:Nette Mark wint van wilde Geert

5 reacties op “Mark Rutte plukt Geert Wilders helemaal kaal

 1. henk

  liever de vvd dan de pvv.

  Zeg nee tegen racisme, dus nee tegen de pvv!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. frank bikker

  De VVD wil enkel de rendabelen aan de macht. Dit geldt ook voor de buitenlanders, omdat zij veelal het laaggeschoolde werk opknappen. Daarnaast wil hij Nederlanders die maatschappelijk ook niet veel in te brengen hebben nog verder de goot in trappen. Zie wat hij van plan is met de sociale wetgeving, maar de mensen die op hem stemmen vergeten, dat zij plotseling ook wel eens in die omstandigheden kunnen komen te verkeren. Je ziet ze nu al jammeren op TV over de hypotheekaftrek, want hun huisje zou wel eens 10% minder waard kunnen worden, dat er van iemand die het wettelijke minimumloon verdient dat er daar nog 10 % moet worden afgetrokken kan ze geen bal schelen.
  -
  Dit is maar 1 voorbeeld. Mensen, die voor dit soort maatregelen zijn, verpesten onze maatschappij door hun eigen hebberigheid. Wij, als Jan Modaal kunnen best enkele procenten missen om de solidariteit in de maatschappij te handhaven. Over de grootverdieners wil ik niet eens mijn mond opendoen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. frank bikker

  Toevoeging
  -
  De VVD is in mijn conclusie een partij die “apartheidspolitiek van de sociale klassen” voorstaat, een soort maatschappelijk rascisme.

    /   Beantwoorden  / 
 4. joshua

  VVD plukt de PVV van Wilders kaal . Klinkt goed . Maar mocht de VVD inderdaad uitgroeien tot de grootste of 2e artij , dan vrees ik dat de VVD ook de minder bedeelden in de samenleving kaal lukt . VVD heeft in de afgeloen jaren tot aan Balkenende 4 het land verder verdeeld door maatregelen te nemen die niets alleen maar dan ellende hebben gebracht mn voor het lebs onder aan de maatschapelijke ladder . Marktwerking heeft aangetoond dat het niet werkt en al helemaal niet in tijden waar de hebzucht totaal uit de hand is gelopen . Solidariteit komt in het woordenboek van de VVD en het CDA niet voor . CDA / VVD zijn er op uit de hele sociale stelsel uit te kleden . Een stelsel waar menige Ned middels hard werken hebben opgebouwd . Belastinggeld verdampt en afgewacht moet worden of de pensioenfondsen overeind blijven gezien de miljarden verliezen in de afgeloen jaren . Degenen die o de CDA / VVD stemmen dienen goed na te denken over welke kant wij o willen gaan met Ned . Een stem uitbrengen om je hypotheekrente te behouden zal helaas niet helpen omdat de hypotheekrente in de huidige vorm niet houdbaar zal blijken te zijn . Aftoppen lijk me meer dan nodig .

    /   Beantwoorden  / 
 5. aallii

  de pvv is als een kaars waarvan de vlam langzaam dooft en nooit meer zal branden

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.