PVV: Wir haben es nicht gewusst

De PVV Almere schitterde gisteravond door afwezigheid tijdens de dodenherdenking. Het organiserende 4/5 mei comité Almere reageerde geschokt.

De PVV deed haar afwezigheid af met de dooddoener geen uitnodiging te hebben ontvangen. Een soort ‘wir haben es nicht gewusst’.

Geert Wilders heeft de dodenherdenking blijkbaar niet opgenomen in de normen en waarden van de PVV. 

Terwijl wij Nederlanders de burgers en militairen herdenken die zijn omgekomen door oorlogshandelingen en bij vredesoperaties sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, predikt de PVV-leider zijn agenda van haat en extremisme.

Respect is een woord dat niet voorkomt in de vocubalaire van Wilders en consorten

Lees ook:Kamp Holland herdenkt omgekomen militairen in Afghanistan
Lees ook:Twitteren wint van kopvoddentaks
Lees ook:PVV’ers dreigen met geweld in verkiezingsstrijd
Lees ook:Herinneringsmedaille voor Afghanistangangers
Lees ook:Nabestaanden militairen ontvangen nagedachtenisoorkonde

10 reacties op “PVV: Wir haben es nicht gewusst

 1. Mat

  Tja de begrippen normen en waarden waren al geclaimd door Balkenende, daar kan de PVV niet zoveel mee.
  Voor het geval dat pvv-aanhangers het niet weten;
  4 mei = dodenherdenking
  5 mei = bevrijdingsdag (en voor Bert karaoke avond…)

    /   Beantwoorden  / 
 2. anoniem

  pvv kan je toch niet vertrouwen en ze komen ook niet meer geloofwaardig over meer

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jho

  Het is iets te simpel om te stellen, dat de PVV expres niet bij die herdenking is geweest. Het is juist heel waarschijnlijk dat ze er juist wel bij waren geweest. Misschien is het om een misverstand zo gelopen. Overigens is de PVV geen partij van haat en extremisme. Zij heeft wel stevige standpunten, maar doet dat vooral om zich te profileren. Ook is haar mening over immigratie, integratie en islam nog zo verkeerd niet, aangezien er gewoon op dit gebied veel mis gaat zoals bijvoorbeeld het criminele gedrag door sommige Marokkaanse en Turkse jongeren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Willem Hofs

   Hoezo te simpel? Werken de hersencellen bij PVV’ers alleen als het om de islam gaat? Kom op zeg!
   Hoe weet je trouwens dat de partij alleen ‘stevige standpunten’ inneemt om zich te profileren? Ingefluisterd door Geert Wilders?

     /   Beantwoorden  / 
 4. frank bikker

  De hersencellen van hoge PVVers werken juist zeer goed. Dat is juist het kwalijke. Ik stel dat de PVV de partij is van haat en extremisme. Mensen die op deze partij stemmen dienen zich eerst eens in de geschiedenis te verdiepen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Jules Vismale

  Dus de hersencellen van Wilders en andere hoge PVV’ers werken zó goed dat zij gaan proberen om hun “haat” en “extremisme” zodanig in daden om te zetten dat zij 6 miljoen moslims gaan vergassen, meer dan 30 miljoen Marokkanen, Surinamers, Turken en andere allochtonen gaan afknallen, doodhongeren enz. of hen allemaal naar Siberië toe zullen sturen? We hadden nóóit van Fortuyn, Wilders en de PVV gehoord als bepaalde linkse (en allochtoon-liefhebbende) bestuurders meer dan drie decennia’s deze mensen hier met karrevrachten in Nederland binnenhaalden, hun cultuur aan de autochtonen opdringen ten koste van onze cultuur, sommige misdadigers onder behandelen als kleine kwajongens en autochtonen niet zélf discrimineren door hun linkse “soortgenoten” die liever vreemden verkiezen boven bekenden. En wie de geschiedenis wél kent zou beslist weten dat huidige bestuurders heus niet zo dom zijn om zich te verlagen tot de misdaden van Hitler, Stalin, Mao Zedong e.v.a. historische tirannen. En ikzelf, die voor 25% allochtoons bloed bezit, Surinaams, stem bovendien op géén enkele partij meer want wie anderen constant voorliegt, gelijk naar de jonge schaapsherder die steeds vals alarm sloeg dat er een wolf bij de schapen kwam wat eerst niet klopte en later wél maar wat toen niet meer werd gelooft, kan nooit meer in vertrouwen worden genomen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   Welke maatschappelijke laag heeft de zogenaamde allochtonen naar Nederland gehaald? Ik dacht niet dat dat de werknemers waren, maar de werkgevers die en masse VVD stemmen. Dezelfde club waaruit GW komt.
   -
   Trouwens onder elke bevolkingsgroep is racisme. Bij de woorden patate, kafri, koeli enz. is geen woord Nederlands, maar ik dacht wel Sran Tongo.Gelukkig worden deze woorden zoals overal door bepaalde delen van een bevolking gebezigd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kiki

    Moet je blog.nl/nederlandse-taal-verankerd-in-grondwet nog es teruglezen, joh!

      /   Beantwoorden  / 
 6. kiki

  Enne… Wilders is gek.

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   muy, muy loco!!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.