Gesneuvelde marinier Jeroen Houweling gecremeerd

In Zaandam is vanmiddag de op 17 april in Uruzgan gesneuvelde korporaal van de mariniers Jeroen Houweling (29) gecremeerd. De uitvaartplechtigheid vond plaats onder grote belangstelling van familie, vrienden en collega’s.

Collega’s droegen de kist door een erehaag van tachtig mariniers van het Eerste Mariniers-bataljon uit Doorn. Een tamboer begeleidde de draagploeg. Voorafgaand aan de plechtigheid in het uitvaartcentrum bracht een vuurpeloton een eresaluut voor Jeroen.

Houweling kwam samen met de 23-jarige marinier Marc Harders om het leven toen hun rupsvoertuig over een bermbom reed. Een derde marinier raakte zwaargewond. Harders werd gisteren begraven in zijn woonplaats Westerbork.

Lees ook:Gesneuvelde marinier Marc Harders begraven
Lees ook:Jeroen Houweling en Marc Harders sneuvelen door bermbom
Lees ook:Jeroen Houweling en Marc Harders weer in Nederland
Lees ook:Doorn herdenkt omgekomen mariniers
Lees ook:Gewonde marinier terug in Nederland

Eén reactie op “Gesneuvelde marinier Jeroen Houweling gecremeerd

  1. wim

    jeroen het was me een memorabele dag vandaag heb door jou weer een oude liefde ontmoet al had ik dat toch liever onder andere omstandigheden gedaan maar je weet het he MARINES NEVER DIE THEY JUST RE-GROUP IN HELL en mogen de familie en vrienden na vandaag veel steun aanelkaar hebben met het dragen van dit dramatische verlies nou jonge rust zacht en zoals ik zelf zeg FUCK THE WORLD ,FREE YOUR MIND AND TRUST THE FEELINGS OF THE HEART

    MARN 1 ALG

    Stevens (STEVE-O)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.