Boefjes vinden gevangeniskantine te duur

Enkele tientallen Belgische gevangenen zijn bij nader inzien toch niet zo blij met hun gedwongen verhuizing naar de gevangenis in Tilburg en hebben bezwaar aangetekend. Hun klachten: de kantine is er duurder, telefoneren naar België is duurder en de post doet er ook nog eens langer over.

In de strijd tegen de overbevolking in de Belgische gevangenissen plaatst justitieminister Stefaan De Clerck 500 gedetineerden over naar de gevangenis in Tilburg. Ruim 200 Belgische gedetineerden zijn inmiddels al verhuisd.

Lees ook:Belgische criminelen in de rij voor cel in NL
Lees ook:Crimineel kan niet zonder mobieltje
Lees ook:Onderzoek naar Yab Yum-bezoek openbare aanklager
Lees ook:Politie moet kiezen: bodycam of brains
Lees ook:Ons koningshuis big spender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.