Drie genomineerden Veilige Publieke Taak Award

De gemeente Spijkenisse,  het gemeentelijk vervoerbedrijf van Amsterdam en de Stichting De Hoop zijn genomineerd voor de VPTA,  de Veilige Publieke Taak Award. Deze drie werkgevers hebben succes geboekt met de aanpak van agressie en geweld. 

De drie organisaties presenteren hun aanpak op 8 oktober tijdens de VPT Beurs in Amersfoort. De bezoekers van deze beurs over de veiligheid van werknemers met een publieke taak bepalen wie van de drie de winnaar wordt.

De winnaar ontvangt 25.000 euro, beschikbaar gesteld door minister Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken) voor de meest succesvolle aanpak van agressie en geweld tegen medewerkers met een publieke taak.

Lees ook:Subsidie voor aanpak geweld tegen ambtenaren
Lees ook:Agressie tegen hulpverleners: subsidie of zwaarder straffen?
Lees ook:Scheldpartijen, intimidatie, fysiek geweld en discriminatie
Lees ook:Nieuwe aanpak fraude in schoonmaaksector
Lees ook:Geweld tegen ambtenaren harder aangepakt

2 reacties op “Drie genomineerden Veilige Publieke Taak Award

 1. Maakhetveilig

  Als u dit bericht interessant vindt, bent u misschien ook geïnteresseerd in het overheidsproject maakhetveilig.nl. Op deze site kunnen werknemers met een publieke taak ook elkaar helpen om agressie en geweld op het werk te verminderen. Ze kunnen hier oplossingen, ideeën en vragen delen en nader uitwerken.

  Neem dus gerust een kijkje op maakhetveilig.nl.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Willem Hofs

  Is dit het nieuwe communicatiebeleid van Bureau KLB en de rijksoverheid: websites spammen om publiciteit te genereren?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.