Duizenden condoleances voor Leijsen en Van de Rijdt

De condoleances voor de gesneuvelde militairen Mark Leijsen en Kevin van de Rijdt blijven op internet binnenstromen. De condoleanceregisters op de website van het Ministerie van Defensie tellen ruim 7000 berichten.

Ook op andere condoleance-websites hebben duizenden mensen een boodschap van medeleven achter-gelaten voor de naasten van Leijsen en Van de Rijdt. Een groot aantal boodschappen komt van collega-militairen of familieleden van soldaten die ook in Uruzgan zitten.

Veel mensen spreken hun waardering uit voor het werk dat de militairen in Uruzgan verrichten en verwijzen naar hun eigen ervaringen met de Nederlandse militairen in Uruzgan:

‘Lieve mensen, Ik wens jullie heel veel sterkte bij dit groot verlies. Leef intens met jullie mee. Een moeder, die haar zoon 22 sept naar Afganistan gaat’, schrijft Mieke.

En Eefje zegt: ‘Bij jullie, nabestaanden, in gedachten en met mijn hart, als zus zijnde van een omgekomen millitair. heel veel sterkte.’  

Tot slot Marc: ‘Kevin, je bent en blijft voor altijd een ‘brother in arms’ die we nooit zullen vergeten. Een fijne vent en goede collega en een geweldig mens. Debbie, familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare Kevin. ik wens jullie het allerbeste de komende tijd.’

Lees ook:Kamp Holland eert gesneuvelde militairen
Lees ook:Afscheid van Kevin van de Rijdt en Mark Leijsen
Lees ook:Gesneuvelde militairen vannacht terug in Nederland
Lees ook:Kevin van de Rijdt en Mark Leijsen terug in Nederland
Lees ook:Uruzgan: geen deal met VS

5 reacties op “Duizenden condoleances voor Leijsen en Van de Rijdt

 1. remy van dalen

  ik weet niet of jullie het weten maar sinds de oorlog is er een kredietcrisis duss stoppen die oorlog en weg met de credietcrisis groetjess remy

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hermans

  alweer zo’n jong mensenleven, waarom? we wensen de nabestaanden heel veel sterkte. haal onze jongens toch hier weg, heeft toch geen zin !!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. hoekstra

  weer een leven verloren,een gezin verscheurd.
  waarom,waarvoor,voor wie.
  de polietiek is weer geschokt.
  en de oranjes vieren lekker feest in amerika.
  terwijl daar mensen sterven.
  en alleen maar om de eer van de hoge heren in dit land,die de reet van amerika wil likken.
  weer een medaille en een foto met zwarte rand.
  en balkenende zal weer moeilijk kijken met zijn schijnheilige smoel.
  maar amerika houden we bevriend,misschien wordt er
  wel lekker aan verdient.
  maar dat alleen , over de rug van gesneuvelde militairen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Loes Arts

  Beste Paul, Karin en Wendy,
  Maandag las ik in de volkskrant dat Kevin van de Rijdt gesneuveld was in Afghanistan. Toen ik de foto zag dacht ik wat een bekend gezicht. (Paul wat lijkt hij veel op jou). Toen herinnerde ik me dat ik ook een Kevin van de Rijdt kende en wel ons oude buurjongetje. Toen ik hoorde dat hij uit Venray kwam realiseerde ik me dat het dat kleine buurjongetje van toen was dat gesneuveld is. Ik zie hem nog “rondschodderen” bij jullie en bij ons thuis en in de tuin. Als Wendy bij ons kwam spelen kwam Kevin er altijd vrolijk achteraan gehuppeld. Een schattig klein lief en vrolijk “kelleke”. Dat kleine jongetje van toen, nu een volwassen kerel is er niet meer. Jullie kostbaarste bezit, een kind, is jullie afgenomen. Hoe verschrikkelijk. Niemand kan jullie troosten maar we hopen dat deze en andere fijne herinneringen aan Kevin het voor jullie enigszins draaglijk zal maken verder te kunnen leven. We wensen jullie daarbij heel veel sterkte.

  Loes, Ton, Freek, Anneke en Lonneke jullie oude buren van de St. Antoniusstraat.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Fam. Huveneers

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd ouders van een militair

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.