Lijsttrekker plaatst foto van kind met vuurwapens

Dilaver Delikaya, de Haagse lijsttrekker van de partij Islam Democraten (ID), heeft op zijn persoonlijke Hyvespagina een foto geplaatst waarop zijn neefje twee vuurwapens tegen het hoofd houdt.

In het verkiezingsprogramma van de van de Islam Democraten wordt de verantwoordelijkheid van de burgers voor een veilige stad sterk benadrukt.

‘Die foto plaatsen was niet slim’, zegt de lijsttrekker in De Telegraaf.  ‘Maar het heeft niets te maken met het goedkeuren van wapens en geweld. Het is een onschuldige familiefoto met speelgoedwapens’.

Welkom in gewelddadig NL!

Lees ook:Wat zijn we toch tolerant in Nederland
Lees ook:Grote verdeeldheid over positie Balkenende
Lees ook:RDW discrimineert Duitse automobilisten met spits actie
Lees ook:Politie zet YouTube in: geen tolerantie bij geweld
Lees ook:Ook Wilders ordinaire carrierepoliticus

Eén reactie op “Lijsttrekker plaatst foto van kind met vuurwapens

  1. H.D.B. Go

    Dilaver Delikaya, lijsttrekker van de Islam Democraten, het plaatsen van de foto van uw neefje die twee pistolen tegen zijn
    hoofd gedrukt houdt is niet slim, maar ronduit stom. Daarmee heeft u zichzelf en uw politieke partij geen dienst mee bewezen. Dat is een typische foto van macho (islam) gedrag. Het ontbrak er nog aan dat er een tekst bijstond van ‘Zo Allah het wil! Dat het een familiefoto betreft met twee speelgoed pistolen doet verder niets af aan het feit. Het heeft niets te maken met het goedkeuren van wapens en geweld zegt u. Verklaart u zichzelf eens nader vanuit uw culturele achtergrond wat uw beweegredenen geweest zouden kunnen zijn. Ik zou niet graag het verwijt willen krijgen bevooroordeeld te zijn dan wel een meeloper van die blanke christelijke / joodse meerderheid die ik naar de mond zou praten. Ik ben wel een Indonesiër van etnische Chinese afkomst maar geen Indische Nederlander, in mijn ogen een stelletje ordinaire ploppors die tijdens de onafhankelijk strijd van de Republiek Indonesia aan de verkeerde zijde hebben gevochten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.