Het geld blijft rollen bij de e-overheid

De overheid blijft ook de komende twaalf maanden meer geld pompen in ICT-projecten. Dat blijkt uit de ICT barometer van Ernst & Young, een peiling onder ruim zeshonderd managers en professionals bij overheid en bedrijfsleven. Terwijl in alle sectoren de investeringen in ICT dalen, groeien de ICT-budgetten bij de overheid.

Jammer dat Ernst & Young niet aangeven welke overheden de grootste afnemers van ICT-projecten zijn. Ik durf te wedden dat het ministerie van Binnenlandse zaken er een van is. Dat ministerie heeft de afgelopen jaren in zoveel mislukte e-overheidsprojecten geinvesteerd, dat het een hele klus zal zijn daar voor de burger nog iets goeds van te maken. Het geld blijft dus rollen!

Lees ook:Parlementair onderzoek over ICT-beleid overheid nodig
Lees ook:Antwoord voor Burgers: grip op ICT-doolhof overheid
Lees ook:Mijn Overheid te ambitieus
Lees ook:Postbus 51 wordt Antwoord voor Burgers
Lees ook:Treedt Balkenende dan toch af?

Eén reactie op “Het geld blijft rollen bij de e-overheid

  1. jan

    Laten rollen dat geld we hebben de machines ervoor om het te drukken en mvr Terhorst weet er wel raad mee.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.