Jan Marijnissen is een gezapige ouwe pik

Mark Rutte (VVD) gaat de grenzen van het vrije woord opzoeken en wil lekker gaan beledigen. Ik heb er nog niets van gemerkt, maar onze Mark zal een dezer dagen beslist vet uit de heup schieten. Jan Marijnissen (SP) voelde zich geinspireerd door Rutte en voegde meteen de daad bij het woord. 

 

Hij noemde minister Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking een flapdrol.  Drie keer klonk het door de Tweede Kamer: flapdrol! flapdrol! flapdrol! Koenders ging af als een mokkend, verwend kind, Marijnissen likte z’n mondhoeken alsof hij net een vette bal gehakt had gescoord.

Ik moest meteen aan Mark Rutte denken. Het was de kans om eens lekker creatief te gaan beledigen. Mark doet wel stoer, hij wil wel net als Geert Wilders zijn, maar hij kan het niet. Daarom geeft uw ambtenaar hem graag een zetje:

‘Jan zit in de penopauze. Z’n lul wil niet meer en weg is de passie en strijdbaarheid van toen hij nog fractievoorzitter was. Marijnissen is een gezapige ouwe pik die graag over vroeger vertelt; en als je niet luister roept hij flapdrol!’  Hans van Baalen was ook zo’n uitgebluste homo. Maar die heb ik net op tijd naar Brussel kunnen sturen. Misschien kan hij daar nog wat madamekes uit hun bontjas krijgen.’

Lees ook:Gezocht: Ambtenaar zoekt politici met passie
Lees ook:Twitteren wint van kopvoddentaks
Lees ook:Een stem op Balkenende is een stem op Wilders
Lees ook:Toch extreemrechts pretkabinet ?
Lees ook:Collega politici dissen Mark Rutte

Eén reactie op “Jan Marijnissen is een gezapige ouwe pik

  1. Kees Verwoerdt

    u zelf is een uitgesproken flapdrol, uitgescheten door een van uw meerdere. waarschijnlijk mag u mappen op alfabet plaatsen in de kelder van het gemeentehuis. daar heeft u kennelijk plenty tijd om dit soort beledigingen te bedenken. was ik marijnisse of van baalen……u kreeg geen nachtrust meer. vieze vlaflipflapdrol van een ambtenaar dat u is!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.