Ambtenaar wil interview met Geert Wilders

Ik heb Geert Wilders een e-mail gestuurd met de vraag om een interview. Hier mijn verzoek:

Geachte heer Wilders,

Ik wil u graag interviewen. Voor de verkiezingen. Voor mijn weblog http://ambtenaar.blog.nl .

Ik ben het vaak niet met u eens. U predikt haat en geweld.

Maar soms ben ik nog extremer dan u, bijvoorbeeld als het gaat om het funktioneren van de overheid, de ambtenaar en de politieke elite.
 
Ik hoor graag van u!
 
Met respect,
 
Willem Hofs

Lees ook:Ambtenaar wil Geert Wilders redden
Lees ook:Geert Wilders Monologen op Twitter
Lees ook:Binnenlandse Zaken stikt van de externe ict’ers
Lees ook:Wilders gooit nieuw wapen in de propagandastrijd
Lees ook:Ambtenaar moet beter zijn best doen volgens de minister

11 reacties op “Ambtenaar wil interview met Geert Wilders

 1. Johan

  Als hij het doet, maak je er dan wel een boeiend interview van? Zo van, “waarom bent u zo mild over de overheid, kan het niet strenger?”. Wilders moet zich al zo vaak verdedigen tegen die haat & geweld dingen, dan krijg je maar een eindeloos herhaald riedeltje als antwoord. Juist over de overheid kun je een vernieuwend interview maken.

    /   Beantwoorden  / 
 2. neanderlander

  Willem,

  Haal je nou niets in je hoofd jongen. Waarom zou hij in godsnaam met een onbeduidende willem hofs een onbeduidend gesprek aangaan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mat

   Waarom blijf jij eigenlijk reageren Bert als Je Willem Hofs zo onbeduidend vind? Het lukt je overigens al aardig om met je amateuristische filmpjes de kiezers weg te jagen bij de PVV…..ga zo door zou ik zeggen. De grootste gaat de PVV al niet meer worden en GW als premier van Nederland zal zeker nooit gebeuren.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Willem Hofs

  Wilders durft de confrontatie met kritische journalisten en bloggers niet aan.
  Hij spreekt alleen met hem goedgezinde media. Wilders heeft geen ruggengraat en kan niet tegen kritiek. Hij is een rechtsextremistische carriere-politicus. Met Bert Jansen als zijn grootste fan. Bert ga ergens anders Wilders’ agenda van haat en extremisme promoten.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Johan

  Ja, zo krijg je natuurlijk nooit dat interview. Ben je er zelf wel serieus over, Willem?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Willem Hofs

  Ik ben heel serieus over dat interview.
  Ik kan Wilders heel goed interviewen zonder het met hem eens te zijn.
  Dat maakt een interview vaak alleen maar beter en inhoudelijker. En daar gaat het om.
  Ik heb mijn verzoek ruim een week geleden gedaan. Geen enkele reactie ontvangen.
  Ik denk niet dat Geert Wilders het aandurft. De paranoia zit er goed in. Hij lijkt Fidel Castro wel, die laat zich ook alleen maar interviewen door z’n vrienden.
  Maar ik blijf hopen!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Johan

  Dan moet je hem wel zien te verleiden tot dat interview en met je vooringenomen herhalingen over “agenda van haat etc” schiet dat niet op. Als ik Geert was zou ik denken “de zoveelste, niets nieuws”.
  Ambtenaren kunnen tegenwoordig toch ook commercieel en klantgericht denken?
  Als ik politicus zou zijn, zou ik zoeken naar platformen waar ik mijn standpunten prikkelend, aandachttrekkend maar wel met je juiste toonzetting/nuance kan neerzetten. Jouw uitnodiging aan Geert belooft niets van dit alles.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Willem Hofs

   Ik wil gewoon een zakelijk interview. Waarin we elkaar met respect bejegenen.
   Ik kan hem een interessant platform bieden als hij werkelijk iets heeft te vertellen.

     /   Beantwoorden  / 
 7. bert jansen

  Blijf nou maar gewoon lekker bloggen in je vriendenkringetje met Mat en die andere 2 aanhangers van je. Deze haatblog leidt tot helemaal niets. Willems Hofs is gewoon iemand die over de rug van een wereldberoemde strijder voor de vrijheid een beetje aandacht te krijgen. Maar Geert Wilders heeft echt wel belangrijkere zaken aan zijn hoofd dan met een haatzaaiende zondagsschrijver in gesprek te gaan. Overdreven ijdelheid dus.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Willem Hofs

  Bert, ik ben altijd weer blij verrast door je originele reacties. Ik ben er trots op dat ook jij tot m’n vriendenkringetje behoort. Volgens de statistieken ben je namelijk een fervent volger van ambtenaar blog.
  Bin Laden noemt zichzelf ook een strijder voor de vrijheid en is ook wereldberoemd. Al is Wilders alleen wereldberoemd in Nederland en Vlaanderen.
  Al die zelfbenoemde strijders van de vrijheid zijn doorgaans extremisten en dictators.
  Wilders heeft mij er niet van kunnen overtuigen dat hij niet tot de categorie extremisten behoort.
  En daarover wil ik best met hem in discussie. Maar daarvoor ontbreken hem de guts.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Johan

  Willem, ik draag het soort interview dat jij wilt een warm hart toe. Ik ben geen fan van Wilders, maar wel in hem geïnteresseerd. Maar je uitnodiging is kleaute geformuleerd en je opmerkingen hier tonen dat gewenste respect totaal niet. Gemiste kans!

  @Bert: “wereldberoemde strijder voor de vrijheid” – Che Guevarra? Winston Churchill? Mahatma Gandhi? Nee, het is Geert Wilders!
  Get a life, man

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.