Digitale sociale werkplaats voor ambtenaren

Er waait een zompig windje door Den Haag. Nee, we hebben het niet over Ado Den Haag. We hebben het over ‘de ambtenaar’. De ambtenaar heeft internet ontdekt en krijgt er niet genoeg van, zo lijkt het. Dames en heren, ga gewoon aan je werk; internet is geen sociale werkplaats voor ambtenaren.

Het nieuwste speeltje van m’n collega’s heet : neemtinitiatief : ‘Dagelijks plaatsen ambtenaren hun initiatieven en ideeën op Neemtinitiatief.nl. Wie zijn deze collega’s? Klik op hun naam en bekijk hun profielen en ideeën. Des te actiever de initiatiefnemers zijn, des te groter hun naam is geschreven in onderstaande lijst.’

Het Haagsche ambtenaren-gekeutel doet me hieraan denken:

Zijn dit collega’s!? Ambtenaren komen toch niet van mars?

Lees ook:Help! De ambtenaar ontdekt dat internet openbaar is
Lees ook:Nieuwe hobby: gokken op fusie ministeries
Lees ook:Nederland telt een miljoen ambtenaren
Lees ook:Klink meldt zich veel te laat op internet
Lees ook:Drie dure ambtenaren minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.