Manifest tegen de vaderlandse treurnis

Een dienstreis is een effectief middel om af te kicken van de dagelijkse treurnis in het vaderland. Maar ik ben nog niet geland op Schiphol of ik zit er weer middenin:

- Geert Wilders klampt zich vast aan homofobe Amerikaanse christenen omdat ze een film over hem maken, een soort ‘In de hoofdrol’ van de Amerikaanse Mies Bouwman;
- Wir haben es nicht gewusst, zegt kardinaal Simonis over het seksueel misbruik in de katholieke kerk; waarom stelt het kabinet Balkenende geen onderzoek in tegen dit soort misdaden tegen de mensheid?
- Er is een manifest van Almere; komt de PVV eindelijk uit de kast? Roept de PVV de polder uit als Vrijstaat? Nee, de PVV is als vanouds weer ergens tegen;
- Tineke Huizinga, de chick van de CU, is geen kandidaat voor de Tweede Kamer, lonkt dan toch de Playboy?
- CDA-raadsleden zien het niet zitten in Balkenende: wat een gezeur! In alle geledingen van het CDA wordt gemokt over brokkenpiloot Balkenende, maar actie: ho maar! Zet die man dan gewoon aan de kant! Of incasseer gewoon je verlies bij de verkiezingen op 9 juni. Je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

Je kunt inderdaad niet alles winnen, maar de politieke treurnis in ons land tart alle verbeelding. Een gevaarlijke gek en een impotente dominee bepalen de toekomst van ons vaderland.
Hoogste tijd voor een manifest tegen de vaderlandse treurnis! Maar de Nederlandse ambtenbaar gedraagt zich als een slippendrager, een sloof.

Lees ook:Anita Smit meest sexy ambtenaar
Lees ook:Balkenende, Obama en The Hague Invasion Act
Lees ook:‘Een ambtenaar kan nooit alles voorleggen aan de minister’
Lees ook:Nederland verdient een betere premier
Lees ook:Balkenende zet critici neer als dissidenten

2 reacties op “Manifest tegen de vaderlandse treurnis

 1. de schoolmeester

  Ik dacht, dat hij op Harry Potter leek, maar zo erg……..!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. J├╝bler von Lachen und Leuk

  Fijn nogmaals een zoveelste bevestiging te lezen dat de echte Nederlanders voorgoed geemigreerd zijn en buiten Nederland wonen.

  De overtreffende trap van Hollander is Ambtenaar, het ziekste soort mensen dat op deze wereld bestaat.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.