Overheid zelf veroorzaker van Laura Dekker-hype

Zo lusten we er nog wel een. Minister Rouvoet (ChristenUnie), van Jeugd en Gezin, vindt het ‘van groot belang’ dat de Raad voor de Kinderbescherming zijn verantwoordelijkheid neemt.

Het  onderzoek rond de wereldreis van Laura Dekker moet volgens hem niet belast moet worden met allerlei persoonlijke overwegingen en opvattingen. Een publicitaire hype lijkt hem niet in het belang van Laura.

Is er eindelijk een politicus die zich uit durft te laten over het plan van Laura Dekker om de wereld over te zeilen en niet de minste, slaat hij de grootst mogelijke nonsens uit.

Als er iemand verantwoordelijk is voor de hype rond Laura Dekker, dan is het de starre, bureaucratische overheid zelf.

Eerst is er een leerplichtambtenaar die zijn moment van glorie denkt te pakken, dan een guppy van de Kinderbescherming die denkt zijn autoriteit te kunnen herstellen na de blunders die de Kinderbescherming de afgelopen jaren heeft gemaakt. En zo zijn en nog een aantal oudere, burgerlijke dames en heren die hun moment kiezen de Nederlandse spruitjes-mentaliteit te verkondigen. En dan durft minister Rouvoet te spreken van een publicitaire hype. Zo ook de minister heeft zijn plasje kunnen doen.

Lees ook:Rouvoet wil toezicht op Laura handhaven
Lees ook:Laura Dekker weer boven water
Lees ook:Laura Dekker in verkeerde tijd geboren
Lees ook:Kinderbescherming maakt Laura kapot
Lees ook:Laura Dekker vastgeketend aan de wal

Eén reactie op “Overheid zelf veroorzaker van Laura Dekker-hype

 1. xx xx

  De geachte Minister kan zich beter gaan uitspreken evenals de overheid over het feit dat duizenden kinderen, opzettellijk werden en worden vervreemd, door vaak moeders bij alle soorten scheidingen, omdat de geachte Minister niets wenst(e) te zeggen van deze kindermishandelingen, terwijl prima onderzoek er ligt door Gardner gedaan in eerste instantie, (1980 zo ongeveer).
  En dat er in Nederland dus niets gezegd wordt van dat falend familierecht waarbij klakkeloos valse geboorteaangiftes werden en worden geaccepteerd (lees streepje als vader) gedaan door moeders met of zonder stoornis, c.q. familie ervan en niemand ook een ambtenaar aan waarheidsvinding hieromtrent deed. Waardoor duizenden kinderen onterecht zonder vaders komen en kwamen, nog steeds trouwens. Alle ongeregistreerde partnerschappen, de duizenden veelal met kind of kinderen, die dus gewoonweg niet blijken mee te tellen die kinderen, in principe opzettellijk afstamming kan worden ontnomen hier wat een misdrijf is volgens strafrecht en niet wordt aangepakt, omdat de familierechters al jaren op de hand zijn van letterlijk criminele moeders die vervreemding kunnen plegen onder hun plu.
  De Minister is behalve onwetend wellicht zo hypocriet als een ui,
  terwijl de tweede kamer de mond heeft gehouden over deze gang van zaken met kinderen in Nederland.
  Hoe kun je nu gezag blijven geven aan een risicogroep bij geboorte door eerst eigen vaders uit zicht te werken als ggz, die verzwijgt nota bene, en de rechter niet eens onderzoek instelt naar moeders met ernstig borderlinesyndroom bijvoorbeeld waarvan al jaren zo bleek gezegd wordt dat je daar kinderen tegen moet beschermen.
  bpdcentral.com
  Er lopen in dit land zo zeggen deskundigen 300.000 van die lieden rond, die letterlijk bedrog, leugen, manipulatie en in gevallen erger bedreiging als kenmerk hebben En NOG niks doen na gevallen S, geval R, en de Bijenkorf?
  Bizar rotland, bizarre overheid en tweede kamer wanneer dringt het nu door dat jullie het familierecht aan moeten pakken en gedupeerde kinderen vaders terug moeten geven die met valsheid in geschrifte aantoonbaar naar de sodemieter worden geholpen en zo ook hun kinderen in datzelfde “familierecht” van ons?
  Zo hou je dus kindermishandeling door dan vaak moeders in stand en verziek en hersenspoel je kinderen tot later in leven ook. Volkomen geflipten die je dan terug kan vinden in die kopprojekten onder andere omdat die ggz niks werd verplicht te melden ook al niet. En dat geldt tevens voor alle huisartsen, verloskundigen en noem maar op. Nog steeds niks zeggen tegen kinderrechters bij voorbaat als die over gezag gaan beslissen in die steeds groter wordende groep die zich uitbreidt dat blijkt als een olievlek over Nederland.
  Kosten minimaal een paar miljard op jaarbasis.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.