Rita Verdonk misbruikt Rode Kruis

Het Rode Kruis eist van Rita Verdonk dat zij beelden van een Rode Kruisvrijwilliger en een Rode Kruisambulance uit een verkiezingsspotje van Trots op Nederland haalt.

Directeur Cees Breederveld zegt niet geassocieerd te willen worden met welke partij dan ook. Volgens Breederveld is oneigenlijk gebruik van het Rode Kruisembleem strafbaar.

In het ontzettend beroerde filmpje – kwaliteit Fitna – wordt onder meer gespeeld hoe twee ambulancebroeders worden aangevallen en met de dood worden bedreigd. ‘Dit is het Nederland van nu’, is het commentaar van Rita Verdonk.

Ze verlaagt zichzelf wel heel erg om toch nog een zeteltje binnen te halen.

Lees ook:Het geheim van TON? Voor de dag ermee, Rita!
Lees ook:Rita ontkent: Trots op Nederland op zwart zaad
Lees ook:Meer geweldszaken opgelost met hulp anonieme bellers
Lees ook:Zwakke mbo-opleidingen maandag openbaar
Lees ook:Vandaag verkiezingen in zes gemeenten

7 reacties op “Rita Verdonk misbruikt Rode Kruis

 1. Jan

  Jammer dat ambtenaren, omdat ze bang zijn om hun luizeleventje als ambtenaar op te moeten geven (bezuiniging overheid door Trots op Nederland), een goed filmpje niet kunnen waarderen en zeggen dat Rita zich verlaagt.

  Ik denk dat de ambtenaren zich verlagen door zo’n commentaar te geven!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mat

   Ik ben geen ambtenaar en vind het ook een filmpje van niets…verlaag ik mijzelf nu dan ook. En ja ambtenaren zijn net mensen die ook een eigen mening hebben….Verdonk heeft zichzelf al aardig weg bezuinigt met 0 zetels in de peilingen, maar dat wachtgeld zal ze echt niet gaan weigeren.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Pet

  Dat er mensen bestaan die het durven te uiten het een goed filmpje te vinden, geeft iets weer over het niveau van de stemmers die nog over zijn. ( een stuk of 100 ) Het filmpje is van hetzelfde niveau als Rita V. Abominabel slecht, leugenachtig, pretentieus, opportunistisch en machtswellustig. Nederland mag slechts trots zijn als dit mens strakjes van haar wachtgeld ‘geniet’.

    /   Beantwoorden  / 
 3. frank bikker

  Geen wachtgeld voor deze gebaksdoos.Wat mij betreft mag ze de daklozenkrant gaan verkopen op het eiland Griend.

    /   Beantwoorden  / 
 4. kees

  Gefeliciteerd met je pr-man Rita, een keigoed filmpje. Kun je deze pr-man niet overdoen aan Wilders. Kan ie wel gebruiken.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Mat

  Het is eigenlijk niet meer de moeite waard iets over Rita Verdonk te zeggen…maar goed… Het voelde voor haar als een dolk in haar rug dat de afdeling Pijnacker-Nootdorp van haar partij heeft besloten zich af te splitsen van de landelijke partij na het verlies van TON in de verkiezingen. Dan vraag ik mij af, hoe zouden haar andere medewerkers het ervaren dat Rita Verdonk zelf direct openlijk solliciteerde naar een ministerspost onder een regering met de PVV?

    /   Beantwoorden  / 
 6. de schoolmeester

  Gelukkig deze idioot is weg, nu GW nog!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.