Rita ontkent: Trots op Nederland op zwart zaad

Primeur van NRC: Trots op Nederland, de partij van Rita Verdonk, heeft bijna geen geld meer in kas. Door de economische crisis lukt het de partij volgens NRC niet om  donaties van ondernemers op te halen om de verkiezingscampagne te financieren.

NRC-journaliste Marie-Louise Schonewille baseert zich op uitspraken van Arthur van der Putte. Volgens de nummer twee op de kandidatenlijst van TON is de kas zo goed als leeg.

In de maanden na de oprichting wist Trots op Nederland onde andere geld los te peuteren bij Nina Brink (ja, DE NINA BRINK) en John de Mol, maar dat geld is bijna op en er zijn weinig nieuwe sponsoren bijgekomen. Mogelijke oorzaak voor het uitblijven van sponsoring is de slechte score in de opiniepeilingen.

Medio 2008 stond Verdonk nog op 24 zetels in de peilingen, maar sinds een jaar schommelt de partij tussen één en nul zetels.
Intussen ontkent Rita Verdonk in alle toonaarden dat haar partij in financiele problemen verkeert.

Tip voor Rita: ga eens buurten bij collega Geert Wilders. Die heeft vast nog wel een extremistisch fonds in de aanbieding.

Lees ook:Wilders wint, Nederland verdeeld tot op het bot
Lees ook:Power Lady Nina Brink wil niet op de cover
Lees ook:Het geheim van TON? Voor de dag ermee, Rita!
Lees ook:Rita Verdonk misbruikt Rode Kruis
Lees ook:VVD hijgt PvdA in de nek

6 reacties op “Rita ontkent: Trots op Nederland op zwart zaad

 1. Jacques Smits

  En weer een lek binnen de sekte van Verdonk. Zal mij benieuwen hoe lang Van der Putte nog als nr. 2 genoteerd blijft staan op de lijst van de Verdonk uitverkorenen.

  Iets wat binnen deze sekte zeker niet mag dat is de waarheid zien en hierover spreken.

  Aanstaande donderdag is mijn civiele procedure tegen Verdonk (u weet wel, mijn civiele vordering van € 100.000,=). Deze zal in Den Haag bij de RC op de rechtbank aldaar plaatsvinden.

  Voor de juristen onder de lezers, Verdonk is hoofdelijk aansprakelijk gesteld in deze procedure, dus………

  Zou Verdonk straks een 2e hypotheek kunnen krijgen als zij in de bijstand zit (€ 1135 p/mnd) want zij gaat GEEN aanspraak maken op een wachtregeling.

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank bikker

   foutje, Sjakie!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jacques Smits

    Beste Frank,

    Helaas bent u mij volledig onbekend, maar het was vandaag een waar genot op de rechtbank te Den Haag.

    -Wordt vervolgd-

      /   Beantwoorden  / 
    1. Pet

     Beste Jacques, je hebt mijn email adres. Ik ben razend nieuwsgierig naar de voortgang van deze rechtszaak. Het wordt toch hoog tijd dat het mens een x zelf met haar onkunden geconfronteerd wordt.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Jacques Smits

      Helaas heb ik jouw mailadres niet meer maar klik op mijn naam boven deze reactie om op mijn website te komen, daar tref je ook mijn mailadres aan.

      Greetzz,

      Jacques “de Pitbull” Smits

        /  
 2. Ron

  Oh wat was de megalomaan trots toen zij van der Putte als tweede op de lijst kon presenteren. Na zijn uitspraken van eerder deze week zal dat trotse wel afgezakt zijn tot 0. Deze van der Putte is rekenmeester volgens de Trotsers, zou hij het dan zo verkeerd zien? Dat is niet aannemelijk. Het is aannemelijker dat Verdonk ook hier haar bek weer een duw geeft en feitelijk dus gewoon liegt.

  Er is geen donateur meer bereid om een aandeel te stoppen in niets. Tsja, dat krijg je wanneer dit nietszeggende partijtje wordt geleid door een leugenachtige machtswellustelinge, die zichzelf schromelijk overschat en haar kiezers onderschat.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.