Laat Marco Pastors stemmen hertellen in Rotterdam

Ik ben het helemaal eens met de oud-burgemeesters Ivo Opstelten en Bram Peper:

in Rotterdam zijn bij het stemmen voor de gemeenteraad zo veel onregelmatigheden ontdekt, dat er een hertelling moet komen.

Ik stel burgemeester Aboutaleb voor de hertelling te laten uitvoeren door Marco Pastors, de gefrustreerde lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam.

Zo houden we de spanning er nog een tijdje in.

En tijdens Pastors’ hertelling blijkt natuurlijk dat er gestemd is met ongeldige stempassen en verkeerd en onvolledig ingevulde machtigingsformulieren.

Pastors zal moord en brand schreeuwen en Leefbaar uitroepen tot de grootste partij van Rotterdam.  Hij zal eindelijk, eindelijk weer wethouder worden en burgemeester Aboutaleb ontslaan.

En daarna zal Leefbaar fuseren met de PVV van Geert Wilders en samen zullen ze de haven van Rotterdam weer de grootste ter wereld maken.

En de Rotterdammers zijn de twee zo dankbaar dat ze hen een vrijheidsbeeld schenken: een tweekoppige draak met een hoofddoekje.

Lees ook:Racistisch verkiezingsstuntje uit Rotjeknor
Lees ook:Havenbaron moet Rotterdam aan nieuw college helpen
Lees ook:Wapens ruilen voor werk en … straf
Lees ook:Burgemeester Aboutaleb onderuit bij ringsteken
Lees ook:Hoofddoekje voor Geert Wilders

2 reacties op “Laat Marco Pastors stemmen hertellen in Rotterdam

 1. Frank Bikker

  De burgemeester heeft de zin van Pastors gedaan. Dat duidt op de grootsheid van de burgemeester. Ik hoop wel dat de fout niet bij de PvdA ligt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mat

  Om de hertelling door Marco Pastors zelf te laten doen lijkt mij minder verstandig :-) , dan is zeker dat hijzelf zal gaan winnen, hij kan gewoon niet tegen zijn verlies.
  Het is maar de vraag of hij na de hertelling zijn verlies zal nemen en zal opstappen zoals hij zelf vooraf verkondigd heeft, ik vermoed van niet.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.