PVV’ers dreigen met geweld in verkiezingsstrijd

Een aantal jongeren in Almere, die zich de ‘voorlopers van de stadscommando’s van Wilders’ noemt, heeft een groep winkeliers in Almere bedreigd. Dat meldt de website Almere Vandaag.

Volgens Cor Valies, kandidaat-raadslid van de Nationaal Democratische Partij (NDP)  en eigenaar van een kledingzaak, stonden vier blanke jongens in de winkel van een collega met de mededeling dat de posters van de Nationaal Democratische Partij (NDP) weg moesten, anders zouden ze ‘de tent kort en klein slaan’.

Valies zou zelf gebeld zijn dat hij de posters weg moest halen, anders zou er een steen door zijn ruit gaan. De bedreigers deelden hem mee dat Almere voortaan een PVV-bolwerk is.

De winkeliers hebben, na twee dagen van fysieke bedreigingen, besloten de verkiezingsposters van de NDP van de winkelruiten te halen.

Volgens Valies wordt er ‘een opgefokte sfeer’ gecreeërd door Geert Wilders en lijsttrekker Raymond de Roon. ‘Misschien komt dat wel door die PVV-bijeenkomst van afgelopen week in Almere. Die twee weten niet wat zij bij sommige mensen losmaken. Ik denk dat Wilders de boel ernstig onderschat. Zijn partij trekt blijkbaar ook imbecielen aan.’

Lees ook:Toerist in Almere: welkom in Palestina in de polder
Lees ook:PVV grijpt de macht in Den Haag
Lees ook:Lijsttrekker plaatst foto van kind met vuurwapens
Lees ook:PVV: Wir haben es nicht gewusst
Lees ook:Rita ontkent: Trots op Nederland op zwart zaad

5 reacties op “PVV’ers dreigen met geweld in verkiezingsstrijd

 1. Mal

  Oerdom van die winkeliers om de poster te verwijderen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mat

  Dat de PVV imbecielen aantrekt is mij al lang duidelijk. Ik neem aan dat die winkeliers aangifte hebben gedaan van die bedreigingen, die daders moeten toch te vinden zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Nogeert

  Knokploegen horen er blijkbaar bij. Vergeet niet dat de PVV wilde dat ons leger kinderen op straat ging doodschieten.

  En die “Vrijheid” in de naam van de partij is er enkel voor de reklame. Net als het “Democratisch” in de naam van het oude Oost Duitsland. Het is duidelijk dat de aanhang van de PVV helemaal niets op heeft met de geloofsvrijheid en vrijheid van meningsuiting van andere mensen.

  Meer lezen:
  http://pvverszijnwatjes.hyves.nl/blog/

    /   Beantwoorden  / 
 4. Koos

  Tik eens Cor Valies op Google in.
  De man blijkt gewoon een labiele fantast te zijn, zoals bijvoorbeeld nogeert hierboven.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Ik heb inderdaad gedaan wat u zei, maar er stond dat de politie het verhaal in twijfel trekt, dus niet dat hij een labiele fantast was. Voorlopig weten we dat dus niet.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.