Politicus zet video van inbraak door allochtonen online

Filip de Winter, de leider van de Belgische rechts-nationalistische partij Vlaams Belang, heeft beelden van een poging tot inbraak in een woning in Brasschaat op zijn website geplaatst. Hij zegt daarmee de daders te willen achterhalen.

Op de beelden, die met een beveiligingscamera zijn gemaakt, staan vier allochtone jongens die via het keukenraam een huis proberen binnen te komen. Toen de bewoners van het huis thuiskwamen, sloegen de daders snel op vlucht.

Ik heb er geen enkel probleem mee dat videobeelden van boefjes online worden gezet. Waar ik wel moeite mee heb dat types als De Winter en Geert Wilders alleen oog hebben voor allochtone en islamitische boefjes. De Winter is een politieke gangster.

Lees ook:Wie kent deze laffe tasjesdieven?
Lees ook:Allochtone invasie: waar blijft Geert Wilders ?
Lees ook:Politie jaagt op bruidsjurk-criminelen
Lees ook:De nieuwe Nederlander is pro actief en klantgericht
Lees ook:Politie vent met snoeppot in plaats van urn

Eén reactie op “Politicus zet video van inbraak door allochtonen online

  1. jan

    Ik heb er geen enkel probleem mee dat videobeelden van boefjes online worden gezet. Waar ik wel moeite mee heb dat types als De Winter en Geert Wilders alleen oog hebben voor allochtone en islamitische boefjes. De Winter is een politieke gangster. Mijn op merking is het zijn 80% allochtone Boeven kijk maar op OPSPORING GEZOCHT dat zegt genoeg.paspoort afnemen en op zouten die boeven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.