Verkiezing ambtenaar babe, the winner is …

Wie heeft het meeste sex appeal? Welke jonge ambtenaar weet burger en bestuurder het best te verleiden?

In de strijd om de titel van jonge ambtenaar van het jaar zijn nog elf kandidaten over. De winnaar wordt op donderdag 28 januari bekend gemaakt en mag zich, terwijl 2010 nog maar een maand oud is, de jonge ambtenaar van 2010 noemen.

De kandidaten zijn: Anita Smit, projectmedewerker bij het project Ambtenaar van de Toekomst, Bas Schel, coördinator communicatie bij de gemeente Boxtel, Debby Radoux, beleidsadviseur schuldhulpverlening en armoedebestrijding bij de gemeente Nieuwegein, Esther Driessen, senior projectleider Commercieel Vastgoedontwikkeling bij de gemeente Utrecht, Fons Cammaert, projectleider bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Nathalie de Clerck, beleidsadviseur WMO bij de gemeente Veldhoven, Ömer Kaya, adviseur bestuur en management bij de gemeente Leeuwarden, Paul Minken, adviseur natuur en landschap bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Sander van Voorn, senior van het cluster beleid bij de gemeente Aalsmeer, Tom Brands, adviseur wonen en medewerker bestuurscommunicatie bij de gemeente Apeldoorn en Willemijn Hoekveld, jurist waterregelgeving en nadeelcompensatie bij Rijkswaterstaat.

Ik ken mijn pappenheimers en kan nu al verklappen, the winner is … Anita Smit!

Lees ook:Anita Smit in de finale !
Lees ook:Anita Smit meest sexy ambtenaar
Lees ook:Ambtenaar Landbouw schrijft het beste
Lees ook:Wethouder brengt passie en control naar Irak
Lees ook:Broer van: Geert Wilders is uit op macht

Eén reactie op “Verkiezing ambtenaar babe, the winner is …

  1. Jurgen de Boer

    Op haar linkedin-profiel is te zien dat ze pas anderhalf jaar werkt, terwijl één van de criteria ‘minimaal 4 jaar werkzaam bij de overheid’ is…

    Vreemd!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.